Strugurasi de sept-oct 2011 **11*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

andreea , debridat se da in functie de nr kg cum a spus si seidana
T pe atunci avea 5 kg , deci ii dadeam 5 ml/zi , impartit in 3 (dimi-pranz-seara)
lui nu i a facut rau , dar nici bine (in sensul ca tot plangea de colici)
imi pare rau pt socrul tau

alayna imi pare rau ca te ai speriat
noi n am patit asa ceva

seidana felicitari pt performantele Elei
eu nu stiu ce sa i fac puturosului meu , ca nu vrea sa faca nimic , off

maryan multumim pt urari

lena nici eu n am patit o cu sanii

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

inutsa - multumim! nu stim inca ce sanse are, ii fac investigatii si dupa o sa aflam mai multe.

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Merci Sei si Jade. Noua ne-a prescris 1 ml dimi si unul seara, deci 2 ml pe zi. El are 5400 gr.

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, felicitari pentru ca ai asa o pitica fortoasa.

Sei, Mikka, Pinkysor superbe pozele.

Andreea, multumesc, am prins-o fain in poze :d

Pe mine ma dor doar la palpare, nu la alaptat si e o durere mica de tot, cand sunt goi tare nu dor, deci doar dak raman tari dupa alaptare, sau inainte de alaptare cand sunt tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. nu ii faci nimik.. il lasi sa faca ce vrea el, o sa faca cand nu te astepti... de cand a prins smecheria cu intorsu, nu mai plange pe burta, azi statea pur si simplu dar nici nu se intorcea..

Lena acu vad ca parca zice ho ho ho...

eu sunt super tampita azi cu durerea de masea: ajung acasa si casa pot deschide usa las scoica jos in scara, deschid usa intru , ma dezbrac , ma descalt , si dau sa inchid usa cand vad scoica in fata usiii .. zau ca stau si acum si ma mir unde mi-i capu..?

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor, scuze ca nu am mai scris , dar am fost plecata zilele astea .
acum astept sa vina nasii pe la noi si m-am pus sa fac o placinta cu dovleac , nu am mai facut niciodata sper sa imi iasa.nu am citit inca cap nou , promit sa recuperez.
in seara asta vine Mosu, eu i-am luat lui Iancu niste cizmulite si un costumas de mos craciun de la h&m ca sa ii facem poze cu bradutul.
va , citesc din urma si revin

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MArryan .. eram in bucatarie facem de papa si mi-am adus aminte ca ai intrebat de meniu ..
Eu voi face asa : la aperitive: bulete de cascaval, rulouri de sunca cu hrean, dobos de sunca si cascaval, oua umplute, salata de sfecla (cu maioneza si sunca afumata), salata de orez sau de beauf (cea de orez e cu morcov ras, sunca afumata, mazare si un sos de iaurt cu maioneza),pasta de branza, salata de ciuperci, si pe langa astea porcarii ( jumeri, slaninuta, carnat afumat etc), ceva mezeluri, poate salata de vinete..si mai vedem
Ca ciorba : fac ciorba acra( o taraneasca cu afumatura si acrita cu zeama de varza) de anul nou probabil, de Craciun supa de gaina

Felul 2: de Craciun sarmale, si friptura cu cartofi, iar de Revelion legume la cuptor cu carnita de pui, si piure cu carne de porc si carnati...

Ceva in genul.. si minim 2-3 prajituri pe sarbatoare + tort de anul nou..

Acu sa vedem si timpul cat ma lasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu sunt ingrijorata
am fost cu T la dr pt control si ne a trimis sa i facem ecografie de cord
a zis ca i a auzit un suflu si ca i bate inima cam repede
off...

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

cred ca deja ati depasit subiectul dar nu pot sa nu intervin chiar daca poate e tarziu
Hayat ai grija de tine si nu lasa supararea sa te doboare, si eu trec printr-un astfel de moment(mama a murit cum 6 luni). si din pacate nu era doar mama ci si cea mai buna prietena pe care puteam sa o am, si am pierdut-o in momentul in care as fi dat orice sa fie langa mine. Dar stiu ca e langa mine si ca nu a plecat nicaieri, doar nu mai pot vb asa fata in fata cu ea , dar in rest vorbim ffff des. De fapt cred ca cam refuz sa cred ca s-a intamplat asta dat fiind faptul ca nu pot sa ma duc la ea la mormant deloc (chiar nu cred ca e acolo).
Nu sunt cea mai buna la dat sfaturi eu am avut aceasta depresie inainte de naste cand nu m-am ridicat din pat 2 saptamani si nici nu am vrut sa vb cu nimeni,dar intr-un mod fff ciudat a trecut la fel de spontan ca si cum a aparut.Sper sa fie si la tine asa.
si sa stii ca nu acaparezi nici o discutie , cred ca e bine sa ai niste persoane cu care sa vb , si e cel mai bine asa in fata calculatorului
te si continui sa citesc capitolul

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ce fain de voi fetele din Bucuresti ca aveti Baby Expo, la noi in Iasi nu exista asa targuri

Jade, poate era bebe mai agitat. Asteapta sa faci ecografia, tinem pumnii sa fie totul bine . Medicii in general au darul de a ne speria, si in realitate nu e chiar asa de grav. Eu cel putin am avut multe experiente de genu in timpul sarcinii

Mergi la inceput