Strugurasi de sept-oct 2011 **11*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele ,sunt fff speriata si nu am dormit toata noaptea
Am vorbit si cu Ionela si vreau sa va intreb si pe voi daca ati observat la copii vostri ce-am vazut eu la a mea
Pentru prima oara mi-a facut fata niste crize ciudate rau de tot,de parca-si dadea duhul .
Ieri in jur de ora 5 a luat-o sotul in brate si vorbeau ei amandoi linistiti ,apoi cea mica a deschis ochii ffff mari de parca ii ieseau din orbite si-a deschis bratele larg si se incorda,parca era din lemn .a tinut cateva secunde ,apoi s-a relaxat si a inceput sa planga .
In acel moment nu-i arata nimic s-o sperie ,pur si simplu o tinea pe genunchi si se priveau .
Ne -am gandit noi ca o fi ceva care o speriase totusi.
Dupa vreo 3 ore,am pus-o pe pat,era fffff bine dispusa pentru prima oara a agangurit atat de mult si vorbit cu ea,tare ne-a fost draga . Intr-o fractiune de secunda ,iar s-a incordat deschis bratele ,ochii bulbucati si parca se scremea (dar nu se inrosea) era inlemnita ,nu respira ,nu scoatea zgomote nimic
APOI INCA O DATA PRIN somn

Plange,revin mai tarziu

Va rog sa-mi spuneti daca ati observat si voi la bebei

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

alayna poate sunt colicii...

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Am vb cu dentista, cica ar fi paradontita, trebuie sa o rezolv de urgenta , si nu promite sa salveze maseaua, mai ales ca asta e recidiva... o masa trebuie sa o arunc, respectiv una sa o mulg.. am niste emotiii .. am nascut eu dar de dentist imi e mai frica
asa ca miercuri dimineata am programare..

Lena.. super avatarul ..de ce crezi ca i-ar aparea de la compot?doar visinele nu sunt alergene.. ce bine doarme...
exact asa mi-a explicat dentista ca voi proceda

Ionela
nu ne mai incanti cu poze cu voi?sa ne areti cum va iubiti prea tare..

Klau.. o fi lovit-o dragostea.. si spiritul craciunului .. bine ca s-a oferit, ce conte de ce ..doar bucura-te

Abmariana multumesc, ea mi-a zis sa fac o radiografie pe film de imprimanta, sa imi puna sortul neaparat, si o sa imi faca radio la toata gura .. dupa anestezie nu a zis cat sa nu alaptez, dar vor fi cam 5-6 h, adik.. alaptez, fug la dentist, in timp ce anestezia are efect ii dau lapte muls(cam dupa 3 h), si inca dupa 3 h san..
mi-a zis si ea de amoxacilina, insa nu mi-a zis sa iau deocamdata

Marryan,,eu ziceam de memorie.. si ca si tine sper sa imi revin curand.. ma bucur ca Valeria e asa frumoasa si bine.. Elena seara e a lui tati.. nu trebuie sa iti faci pb ca nu se intoarce, abia dupa 4 luni se intorc majoritatea copiilor (asa am citit in diferite carti)..

Fetelor la frigider pot tine laptele cam 16 h nu? ca ma gandeam sa ma mulg si seara. (adi maine seara si miercuri dimineata ,) sa fiu sigura ca ii ajunge umflatei mele.. Are ceva daca combin laptele?
Mama imi zicea ca nu am voie sa tin laptele mai mu;lt de 4 h, si sa ma mulg, ii dau dimineata inainte de stoma lapte muls, masa de dimineata sa o mulg sa o dau cand am anestezie.. yeh right sa ii dau din bibe de 3 ori nu o data

Pitik mea doarme in balansoar a tv.. s-a intors si de pe spate pe burta azi ( a ramas o manuta sub ea.dar intors se cheama nu?).. oricum nu o aplaud asa tare pt ca era la mine in pat si poate poate era putin inclinat patul?

...........................................................................

Mergi la inceput

Alayna.. noi pateam asa dupa vaccin.. se speria f des si reactiona asa ca Nourah.. radeam, cantam si brusc departa bratele, facea ochii mari , sufla fff alert dupa ce cateva secunde nu sufla dupa o inspiratie adanca, si incepea sa planga.. aceste stari au durat cam 2 saptamani (insa am invatat ca daca ii vorbeam , o mangaiam fin se linistea si nu mai plangea)... ma rugam si f mult in per aceea mai ales cand era ea la san...

Ce pot sa iau pt durere? paracetamol , no spa? algocalmin nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Buna ziua, ca doar este trecut de pranz,

Ionela multumesc din suflet pentru sfaturi. Stiu ca nu ai timp si cu toate astea te implici si ne ajuti cu cate un sfat de fiecare data cand avem nevoie. Esti de nota 20

Marryan

Aseara dupa scaunul cu 2 firicele cat 1/4 dintr-un bold, am urmarit toate scaunele si nici urma de alte firicele. Nu sunt sigura ca e sange, dar asa arata. Am pastrat scutecul si acum nu se mai vad.
Am oprit novocalminul, mai aveam 2 doze a cate 1/2 dintr-un supozitor. Eu am citit prospectul, am avut indoieli si inainte de a citi pentru ca stiam de la asistenta din maternitate ca se da la febra doar daca nu scade cu nimic altceva, dar tot i-am pus supozitor, mai ales ca sotul meu e isteric ca daca dr spune asa trebuie sa facem.
Nu stiu ce sa mai fac...am mai schimbat 2 pediatrii...nu stiu ce sa mai cred daca e buna sau dr...sunt in pana totala.

Eu am apucat sa-i dau 2 doze de debridat si chiar nu stiu ce sa fac mai departe...I-am oprit infacolul. Parca as incerca sa vad cum reactioneaza si sa-l urmaresc. Deja am obs ca dupa doza, cand ii dau sa pape face kk instant (culoarea e normala, pare doar dat asa cu jet).

Ghetutele nu le-am pregatit, lui mos nu-i mai arde de cadouri...nici de Sf Andrei nu ne-a onorat cu ceva. Noroc ca am luat eu pentru Andrei. Sotul meu este foarte suparat, inainte de Sf. Andrei a aflat ca tatal lui e suspect de cancer la plamani, si ulterior s-a confirmat. In plius, a aparut si o metastaza renala. Este foarte suparat, umbla pe la chirurgi si oncologi sa vada daca se mai poate face ceva sau care sunt pasii urmatori. Acum e plecat la fundeni sa vedem cu ce vesti vine.

Va si va doresc o saptamana minunata!

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

It's a boy !!!
I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

sper ,eu ma gandeam la altceva ,dar m-a linistit Ionela

Sei, cand deschidea bratele si bulbuca ochii , era incordata ? Respira in acest timp ?
Cat statea incordata ?
Dupa ce se relaxa ,plangea ?
Eu ma gandeam ca e epilepsie ,dar cum nu tremura ,mi-a zis Ionela ca nu e ce gandesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

It's a boy !!!
I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

sper ,eu ma gandeam la altceva ,dar m-a linistit Ionela

Sei, cand deschidea bratele si bulbuca ochii , era incordata ? Respira in acest timp ?
Cat statea incordata ?
Dupa ce se relaxa ,plangea ?
Eu ma gandeam ca e epilepsie ,dar cum nu tremura ,mi-a zis Ionela ca nu e ce gandesc

Alayna.. facea ochii mari mari, nu prea inteleg ce inseamna a se bulbuca ( adik nu pot asocia cu o stare ), se incorda, intindea mainle, statea ca o statuie, si nu respira cateva secunde, dupa vreo 30 sec ,poate mai mult, se relaxa respira alert si da incepea sa planga, intr-un plans ciudat pe care nu il mai auzisem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Vai Alayna , cum sa te gandesti la epilepsie...doamne fereste!Epilepticii fac crize convulsive...nu e chiar asa simplu.

Si Eca a facut de cateva ori asa. Deschidea bratele larg, bulbuca ochii, se uita speriata (desi nu avea de la ce sa se sperie) si incepea sa planga. O luam imediat in brate, vorbeam cu ea , o mangaiam si se calma.O data eram in bucatarie si am auzit-o efectiv tipand sacadat si am gasit-o in pozitia respectiva. Incepuse deja sa planga. Am luat-o in brate si s-a linistit imediat.

Eu presupun ca e tot un gest reflex(asemanator reflexului Moro) dar nu imi dau seama ce ar putea sa il declanseze. Ideea e ca a facut de cateva ori asa apoi numai deschidea bratele si incepeam sa vb cu ea. Se linistea imediat fara sa mai planga.De ceva timp n-am mai observat deloc treaba asta la ea.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Sei,cam asa face si Nourah,cand am zis bulbucat,la a mea fata parca ii ieseau ochii din cap asa de tare deschidea ochii ,parca se forta ,dar nu se scremea,nu era rosie deloc !!!
Poate a speriat-o ceva ,nu stiu
N-am dormit toata noaptea si nici lapte nu am delocccc de aseara de mancat sau baut nici nu mai spun
Nici nu mai spun ca am dat un search pe google si citeam numai prostii

Felicitari pt Ela ,se intoarce fata ,de acum trebuie sa fii cu ochii pe ea ,ai fetita mare ,gata !

Oana , stiu ca o iau razna ,dar asa suntem noi mamicile ,ne gandim la vrute si nevrute
DAR acum cand stiti si voi despre ce vorbesc si dupa ce m-a linistit si Ionela ,sunt mai ok
Sa speram ca vom scapa si noi rapid de treaba asta ,sa nu se mai intample ca nu-mi place absolut deloc

va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna

N-am dormit toata noaptea si nici lapte nu am delocccc de aseara de mancat sau baut nici nu mai spun

Nici nu mai spun ca am dat un search pe google si citeam numai prostii

HA ha,chia ca..nici nu mai spun nimic ce ma mai repet

Mergi la inceput