Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monn, ce face Ingi? Tot trist cand il lasi la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Da, m-am lasat influentata de noul curent romanesc care pentru mine nu este prea nou... nu stiu daca chiar le-as fi dorit moartea celor care conduc o tara dar mai bine le-as fi dorit sa faca cunostinta cu dezastrele care le-au creat in sistemul sanitar unde mor oameni din cauza unor boli banale, unde pleaca dr.buni , unde, unde... ei sa ajunga sa depinde de acest sistem, o ambulanta ceva si sa simta ce simte omul de rand.. Oricum aceste trairi le-am marturisit duhovnicului meu la fiecare spovedanie si incearca pentru o clipa sa intre in pielea mea si a sotului meu care suntem separati de acest sistem infect.

Da, am fost killer prin remarca mea si poate nu mi-am analizat urarea... mai degraba sa depinda de sistemul care l-au creat iar avioanele sa nu functioneze pentru a-i duce in tari straine la tratament ....

Cand scriu aceste randuri nu fac decat sa plang asa cum plang de fiecare data cand vine dar mai ales cand pleaca sotul meu, pentru faptul ca nu putem nici macar prin sacrificii sa fim impreuna asa cum e Gaza, si Simply, sacrifiicii care le face si Ela noastra si multi altii... am renuntat sa raman intr-o tara straina tocmai pentru ca am avut incredere in ei iar acum regret, acum cand este prea tarziu si ma rog la D.zeu sa nu imi reprosez asta peste ani. Am vrut sa ramanem aici, sotul meu are o facultate de stat terminata acum 22 ani ca sef de promotie dar se pare ca ghinionul lui a fost sa dea numai peste oameni care nu l-au vrut corect in jobul lui...
Da, ma rog la Dumnezeu sa fie sotul meu sanatos, sa nu i se intample ceva rau, sa ne platim ratele la banca pana la final ... da, am emotii cand vine acasa si plang ca o nebuna cand il vad sanatos, cand avionul a aterizat cu bine, cand il vad coborand din autobuz...stiu, sunt paranoia, dar uneori imi este greu sa ma schimb... ma iau cu voi, ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu Stefan si l-am dus la gradi.pentru a-l pregati cand pleaca tati in februarie (sa se ia cu copii).

Care a fost perioada cea mai lunga in care ati fost separate de copilul vostru ?? A stat cineva separat 5 luni ? Ce ati simti cand conducatorii nu se ridica din pat pentru mai putin de 50.000 euro ? Cand nu fac decat sa fure iar cand sunt prinsi ii lasa sa iasa pe usa din spate ?

Sunt sensibila acum si pentru ca , sambata am facut o pomana la un azil de batrani si am vazut 52 de muribunzi, toti erau cu pampers iar conditiile de nedescris...

Scuze ca m-am descarcat aici, poate nu trebuia sa scriu acest mesaj dar chiar iubesc tara asta si mi-as dori sa fie mai bine... o iubesc pentru ca nu m-am nascut in alta mai distrusa (ptiu, Somalia), o iubesc pentru ca este frumoasa si ar fi si mai mult daca am fi mai uniti, nu sa dansam "pinguinul" la manifestarile care le facem pentru anumite drepturi... Imi e necaz ca nu pot face mai mult sa fie mai bine, nu am puterea sa ma lupt cu acest sistem, sunt un tantar neputincios care mai si plange din nimic...

Week-end placut !

Mergi la inceput

Apropo de Ela, mai stie cineva ceva de ea? S-a acomodat cu noul job?

Mergi la inceput

Inca una si ma duc

Merge facuta ciorba de burta cu rasol de porc afumat ? Sotului ii place, data trecuta am facut cu zeama de pui ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele!
Azi am chiulit iar de la gradi. Aseara ne-am culcat ca tarziu si azi ne-a fost mila sa o trezim, in plus e vineri si ne place sa avem un weekend prelungit impreuna. Chiulim cam des in ultimul timp, se vede ca nu ne trage inima sa o mai ducem. Din pacate absentele nu sunt luate in considerare la plata taxei asa ca va trebui cat mai repede sa luam o decizie, pentru ca daca vrem sa renuntam trebuie sa anuntam cu 4 saptamani inainte, altfel ni se opreste o parte din bani.

Si eu m-am gandit la ideea cu stat acasa+ grupuri de joaca activitati, macar pana incepe scoala. De aceea am si fost foarte incantata de sugestia Simplyanei. Sper doar sa gasesc ceva in zona noastra ca sa nu facem cate o ora-doua pe drum si sa fie si convenabil ca si pret. Nu stiu daca v-am spus dar locuiesc intr-unul din cele mai scumpe cartiere din Londra, ceea ce nu e mereu un avantaj. De aceea initial am renuntat la gandul cu activitati extra pentru ca preturile pe care le gasisem la locuri de joaca, sali de sport, inot erau ff mari. Iar ca sa merg in alta zona, drumul imi ia cel putin 45 de min fie ca merg cu masina sau cu transportul in comun. Aaa si o sa va povestesc alta data cum e viata aici mai ales legat de cresterea copiilor, doctori etc. Stiu ca poate nu v-ati dat seama dar daca la o gradinita buna e asa, nu vreti sa stiti cum sunt locurile de joaca. Am fost si am vazut cu ochii mei iar ce e acasa e lux. Pe langa haosul si jungla care se reflecta la locul de joaca, nu mai zic de comportamentul salbatic al copiilor de orice varste mai e si jeg. Si la multe gradinite pe care le-am vizitat era jeg (dupa standardele mele) asta era cea mai curata. Si surprinzator toata lumea mi-a spus sa nu ma astept la mai mult pentru ca asa sunt ei. Pentru mine a fost un soc, nu ma asteptam sa vad asa ceva intr-o tara civilizata cu standarde sociale inalte. Eu n-am vazut asa ceva nici la gradinitele noastre de stat. Eee e mult de povestit ca sa intelegeti. Dar daca in cartierul meu de lux vad copii in parc, insotiti de mama si cu mucii pana la brau fara sa-i stearga nimeni iar mama imi zambeste cu seninatate in timp ce eu sunt oripilata ce sa mai zic.
Trebuie neaparat sa va povestesc the real London nu cea din povesti si excursii.
pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Slaba miscare, insa MaGIC ef.em ma pune pe picioare, deci fete ascultati colinde si o sa uitati de Basescu macar cateva min.
azi am bantuit bine p-aici, eu si cu niste iezi rataciti prin toata cladirea...insa fiind un spiridus responsabil, am astepatta cuminte ora H sa depozitez cadouasele, deci Oli fii pe faza luni caci gata ti se intregeste listutza.
wk plakut!

p.s.: Oli trimit un plik cu bani pt fructe!!(Denisa uitai sa specific si la fon..sper sa mai dai pe aici la ghiocei...mii de pupici)multam frumos

ciao!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai Gazo, io cred ca nu trebuie sa ne mire nimic. Asta e sistemul. de fapt asa ii vrea sistemul. Ca sa poata sa ii controleze si sa ii manevreze usor.

Probabil d-astea se descurca romanii peste tot pe unde merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Denisa depozitarea in locatia usor de gasit e varianta excellentem-ai salvat bre!

Ai rezolvat?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

am intrat la un raport scurt sa nu ma dati disparuta

1. am mustrari de constiinta ca nu am inspravit de tocat tufetele dragi si nici nu mai stiu exact care mi-a ramas ca si eu stau tare bine cu "zisul in gand"

2. am admirat mogaldetele mariei

3. m-am extaziat la cat de bine arata olguta noastra graviduta si am oftat putin prin iarba aia frumoasa de la turnul efel

4. mi-am inseninat ziua cu familiile anaan si novus si mai ales cu ghioceii din dotare - pupici multi tuturor

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

olguta - organizatul meu de dimineata a fost un vis frumos, mai pe seara va ajunge cineva la tine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput