Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
La mine avizul de plecare are nr 1631/29.11.2011 du-te la posta si intreaba dupa nr asta, eu asa fac cand nu vine avizul, uneori vine dupa ce ridic coletul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus asa o sa fac, multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

si
28+
AlexAndra_81 spune:
Salut gagici,
Ce poze faine am vazut!
Olga, David e tare dulce, mi s-a facut un dor de duca....si planuiam si eu Disneylandul pentru primavara, dar acuma parca ma gandesc ca-i cam mica si sa mai aman un an
Ada e o scumpica, cum sta ea intinsa pe jos, dar cu servetele sub cap, adica sa avem pardon
Si Andrei e mortal, ce sa zic, abia astept sa-i cunoasca si Amalia.
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Gaza, macar gradinita asta, asa cum e ea, o invata independenta si tare descurcareata si asta nu e rau deloc. Amalia habar n-are sa se dezbrace singura, (ea incearca, se enerveaza, tranteste si se pune pe plans
), e in permanenta lipita de noi, nu sta singura nici la locul de joaca
Amalia
anamariame spune:
Salutare!Denisa, veneam si noi we asta sa va facem o vizita, dar din pacate Eva inca mai tuseste, si nu o mai scot. Ar fi fost fain sa ne vedem, cred ca s-ar fi inteles grozav fetele noastre!Cum a ramas cu lista de Craciun? si cu tragerile la sorti?Edit: cand am zis fetele noastre, am inclus-o din start si pe Ilinca (mi-ar fi placut sa ne vedem in trio), numai ca am ceva azi si nu reusesc sa exprim exact ce gandesc 
AlexAndra_81 spune:
Eu ieri, din atata patriotism am stat 4 ore la salon, lucru pe care nu l-am mai facut de taaare mult timp si ce bine a fost!!! Ca noua am iesit de acolo.
Dupa am dus gargarita in parc sa vedem ornamentele de Craciun si la mall sa vedem ursii dansatori si sa ne dam in omiduta, are ea o mare placere
Amalia
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Gaza, daca nu lucrezi, tine-o acasa si, exact cum au zis fetele, du-o la diverse cursuri/grupuri de joaca, incat ea sa socializeze si sa mai si invete cate ceva, iar tu sa ai putin timp pentru tine. |
Cam la asta ma gandesc si eu...
I-am povestit si lui Costin despre gradinitele englezesti... concluzia lui a fost ca povestile SF in care copii sunt crescuti de roboti (cu care evident nu reactioneaza) se pare ca nu sunt... kiar atat de SF. So... nu-i de Katerina

Acum am citit ca trebuie sa mergi si tu la serviciu, deci pica faza cu statul acasa + cursuri/locuri de joaca...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. No, m-ati omorat, aflu si io la varsta asta ca Goofy nu-i tot unul cu Pluto:))))) Io credeam ca-s denumiti diferit in functie de tzara (ca si mops-ul care la englezi e "pug" si la italieni "carlino";))) Dar eu mereu doar pe Pluto il aveam in cap! Acum ca m-am dumirit cu diferentza...pe Pluto il prefer! Goofy pare antipatic!:)) |
Vaaaaaaaaaai!!! Asa ceva!? Nu ma asteptam din partea ta!
Goofy antipatic!? E personajul meu preferat din serie!
)Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Salutare!
Eu azi am fost la cercul pedagogic, unde, printre altele, s-a discutat despre problemele cu care ne confruntam mai nou in viata scoalara. Una dintre ele, graviditatea la adolescente, i-a avut drept protagonisti pe Gradina si Jean Claudiu Vandam
- da, personaje reale, daca va intrebati cumva.![]()
Remarca Ramonei am sesizat-o si eu si am considerat-o deplasata - Ramona zic asta fara intentia de a te jigni
. Subscriu la parerea tizei frantuzesti: de ce sa doresti moartea cuiva care nu ti-a provocat nimic care sa-ti lezeze integritatea?!
Andiaroro, nici nu-ti dai seama cati il vad pe Basescu vinovat si pentru ca ploua afara
! Pe mine atitudinea asta ma depaseste, mai ales ca, de obicei, e imbratisata tocmai de cei care nici macar nu binevoiesc sa mearga la vot.
Alexandra, ioi ce duc lipsa unui rasfat la salon! Sper ca pana la intalneala sa reusesc macar sa ma vopsesc...
Olga, cum e David?
denisamada spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ghiciti ce canta copilul meu azi dimineata prin casa? Nu cu batistute, morcovei, broscute, fulgusori si alte cele, ea canta " caca, maca, criza" ![]() ![]() Asta de pe youtube o stie |
Ei lasa ca am cantat noi azi noapte, (dupa ce ne zapacisera cu hore, sarbe si ce-or mai fi fost, ca nu ma pricep): Elefantul Cici. (pentru cei care au deskis aparatele mai tarziu, amintesc ca noi ne balacim in stiinta , fara copil si ne intorceam de la deskiderea festiva... cu un grup de "oameni de stiinta")
Copilul se pare ca se bucura de shederea la bunici. Ieri a admirat parada de la fereastra si a fost super-mega incantata.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas S-o lamurit si fiu-meu ca nu tre' sa planga la gradi, pur si simplu de dragul meu. Argument de rahat, dar pe mine ma impresioneaza de numa'! Asa ca de dimineata iar am avut un episod de: |
injineru scumpDenisa-Madalina
fericita de