Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 22
Gianina34 spune:
gazulino draga - iti doresc de pe acum ca anul care vine sa "rezolva" cat mai mult din problemele cu care te confrunti
nu pot spune mai mult decat au spus fetele insa pot sa-ti trimit o ploaie de pupicuri, se accepta?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf ) Pisik ce poze foamoaseee, cred ca pe ariana n-o mai luam de langa Minnie, sincer, tu cum ai reusit? Ari a zis de asemenea ca o sa faca nani cu Mos Cuciun ![]() ![]() dc ma bag si eu in lista de Cuciuni pt mame, pot sa va iau cadouas de la sex shop? am si card..(de la o petrecere a buralcitelor |
Am vazut si eu acum pozele cu pisicutza Ana, Mickey si Minnie.
Tare imi pare rau ca nu am putut veni si noi... 
Pisik, stiu ca sunt datoare cu un mail-explicativ. Sper ca nu sunteti (prea) suparati pe noi...
Revin.Bebe, pai am inteles ca e liber ales cadoul.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Ca tot e vorba despre saloane
....
Tara arde, si baba...Pardon, fata babei se va tunde http://www.coiffure-enfant-coupe-de-cheveux-enfant-cheveu-bebe-paris-75-92.fr/galerie-coiffure-enfants.html
Nu stiu, cum o sa o mai scoatem de acolo, daca o urca aia pe
cal ca sa o tunda.
Pana acum am tuns-o de 2 ori, tot intr-un salon pentru copii, unde le puneau desene animate, dar cum la tel nu rasp nimeni, s-a deplasat barbatul in pauza de pranz si am aflat ca s-a desfintat.
Acum, dintre toate care au iesit din palarie, asta m-a cucerit cu caii lui, ca stiu ca or s-o dea gata.
Ramona- Poate aveai nevoie sa spui ce te doare si e mai bine ca ai facut-o aici cu noi. Despre sistem, stiu f bine ce spui, mai ales despre cel medical, dar uneori vina nu apartine numai capilor. Uite ce-i in Grecia si in alte tari. Asa a fost mereu, doar ca acum suntem mult mai bine informati si toata mizeria lumii ne sare in oki (vezi tristetea Ilincai). Acu 20 de ani nu stiam ce a baut chinezul la micul-dejun.
Gaza- M-am mai gandit la o chestie. Aici toate asociatiile sunt inscrise la primarie si exista acolo un Serviu "Copii mici". Nu ma astept sa fie la englezi fix ac chestie, dar uita-te pe site-ul primariei de care apartineti sau fa-le o vizita ca undeva trebuie sa existe informatii.Nu te lasa influentata de ce simti acum si continua sa sapi. Purica site-urile muzeelor, centrelor comerciale , bisericilor...
Cum a fost aseara?
Gianina34 spune:
noi am avut o super zi de sf andrei: a avut alba ca zapada la care viseaza de cateva luni incoace care s-a intecut in a-i cuceri pe copii (nu ca i-ar fi si trebuit mult
) - la plecare s-a lasat cu ceva lacrimi ca pleaca "zapada" la print la castel si am ramas cu promisiunea ca data viitoare invitam si printul si piticii, eventual
a avut cel mai bun tort bebelusesc posibil (degustat si laudat de toate miss-ele
) di care s-a infruptat inclusiv un bebe de 1 anisor care dupa ce a dat gara farfuria lui mancans singur, a trecut nonsalant la farfuria vecinilor![]()
pozele (nu prea multe ca am fost fara tati si mi-a fost greu sa ma mescurc cu toate)sper sa le descarc in wk si sa vi le ofer la degustare la cafea saptamana viitoare![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Ilinca_M. spune:
Olishka, io habar n-am ce-am facut cu foaia mea de la poshta (sunt groaznic de dezordonata cu facturi/ avize/ lucrari de control/ documente importante...de-ati vedea cum arata gentile mele ati leshina!!
) dar am trimis coletul in 28 noiembrie, inainte sa merg dupa Phiphi la gradi, deci cam ora 15.45. Nu l-or fi trimis decat a doua zi? Cand se merge la copii?
Am remarcat cu ciuda ca de fapt 3 lucruri am uitat afara din colet, toate trei noi si dragutze

Sunt horror!!
Acum merg in spate sa caut poze ca am intrat doar de pe mobil azi si n-amdat pe linkuri (am intrat pe forum de la cercul pedagogic foarte foarte boring!! Cateodata cand vad ce oameni sunt in sistem imi vine sa plang
)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Acum m-am uitat in spatele meu...unde in timp ce io scriu pe forum Phiphi mananca ciorba in timp ce se uita la laptop...haoleu, in ce hal arata!!! Bine, in jurul ei totul e curat, dar ea e unsa si-n jurul nasului iar body-ul e numai pete:))) Haaahaaa, tocmai a fugit in camera ei si s-a intors cu alt body, tragand de cel de pe ea si zicand:"jos!"
Mie, cand vine vorba de copii mici, mi se pare ca Romania e clar de preferat. Adica numai gandul ca la alienatii aia de americani nici nu-ti dau concediu de maternitate ci parca ai liber doar 6 saptamani (nici nu mai stiu daca platite, am tot vorbit cu prietena mea despre asta, dar am uitat) si apoi te duci asa semi-lehuza la serviciu si duci copilul la cresha (ca doar acolo fiecare familie cu treaba ei, ce ajutor de la bunici?!)...asta daca nu-ti permiti sa devii stay-at-home mom. Ce alaptat, ce crescut copilul, institutionalizare de mici...si nici Franta nu-i mai breaza, Anglia sau mai stiu eu care tzari. Efectiv umanitatea incepe sa fie dispretuita parca, traim intr-o societate in care nu mai conteaza sa stai cu puiul de om si sa-l FORMEZI, sa-i creezi legaturi de atasament, sa-i insufli valori etc...tot ce conteaza e "time is money", eficientza, cariera...doar un bebe cu ochii abia deschisi o poate duce bine si intr-un pat de cresa cu butelcutza de lapte praf langa el...si apoi devin "independenti", la 2 ani sa-si scoata singuri pranzul din geanta, sa se imbrace/dezbrace si sa se stearga la kur. Apoi pardon de detalii, cred ca ai mei, mai ales taica-meu (ca el era cu "dirty-jobs":))) m-au sters in kur pana pe la 5 ani...ce sa spun, am ratat esentza vietii ca nu mi-am nimerit kurul la 2 ani:)))
Nu stiu, in idealismul meu mi-ar placea ca toata lumea sa ia tot ce-i bun de la fiecare tzara si asa s-ar face o "big world" aproape perfecta...vise, taica, vise!!
Ilinca_M. spune:
Pfoai, andiaroro, ce salon mishto, apoi acolo si io m-as duce sa ma frezez, calare p' un animal de-ala!!:)))
andiaroro spune:
Ilinca- Vin maine cu detalii de la locul faptei ca deocamdata doar am programat-o.
Chiar
...Mai este cineva asa cu NEVE-ul ca mine. Eu i-am programat pana si botezul lui Alex la telefon si pe e-mail. Nu mai pusesem niciodata piciorul in locasul respectiv si s-au intamplat diverse ca n-am mai apucat sa mergem la vizita de recunoastere, asa ca si preotul si meniul ....la tel. Am gasit doar o prietena, care mi-a confirmat ca-i misto locul ca fusese o data acolo la slujba. Doar prietenii apropiati m-au crezut
... Si a iesit
bine
ramona7575 spune:
Mi-am trantit o vopsea de par (ca tot vorbiti de coafor
) si ascult magicfm
pentru idee. Ei, parca altfel vad viata... duminica seara o sa fie si mai frumos 

Sa stiti ca m-am mai linistit dupa ce m-am descarcat aici la voi, de 2 zile nu ma mai uit la stiri asa des, doar radio romantic si de copii.
Am simit presiunea asta pentru ca nu stiam daca vine sotul, abia azi dimi.ia venit biletul.
Am fost un pachet de nervi, ieri eram sa ma bat cu o cocoana in autobuz: am duso pe mama la autogara, l-am asezat pe stafan pe scaunul din fata ei sa mai stam la taclale pana pleaca masina, din neatentie, stefan s-a intins la niste butoane pe locul alaturat calcand putin geaca unei d.na ce era pe dos... nu am observat pt.ca, cautam bani in portofel pentru un surdo-mut ce ma tot ghesuia cu niste icoane. In acel moment a venit cocoana plina de nervi si cu urlete ingrozitoare... mi-am cerut scuze de 3 ORI si ea nu mai tacea 

.
Cum ripostez f.f.f. rar (jur ca nu m-am certat serios cu sotul meu in 11 ani de casat.),sangele mi s-a urcat la cap si am urlat la ea "hoooo tropeta sparta,mi-am cerut scuze de 3 ori, ce naiba vrei, sa-ti cumpar geaca? cat costa si platesc pe loc!" .Ea o tinea pe a ei ca sunt nesimtita, ca nu am grija de copil etc... "doamne, sigur sunteti singura in viata de zi cu zi, nimeni nu ar sta cu asa guoarna" si am coborat nervoasa din masina cu Stefan aproape plangand... Soferul care era la o tigara mi-a zis "linistiti-va d.na, cocoana aia a trancanit tot drumul de la Botosani"...
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Gianina vrem si noi un sfat. De aproape o luna ne confruntam cu nas infundat si uscat. Nu curge nimic, nu iese nimic, nici cu ser, nu tuseste da nu poate sa respire si orice spray nu face decat sa usuce mai tare. Cand, cu greu iese ceva sunt mucisori galbeni. Mai curge nasul cate un pic la frig dar cam atat. Vre-un leac babesc? Aaa si nu avem aerosoli, dar poti sa-mi scri si raspunsul pentru aerosoli ca daca nu se amelioreaza o sa luam un aparat. |
Umiditatea in casa e in limite normale? Ca poate e aerul uscat si atunci rezolvati usor si spectaculos.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute