Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da, ai tu dreptate si eu mergeam la Buc/alta loc cu maxi-taxi de fapt, tot din aceleasi considerente
Acum, daca stau si ma gandesc ce as face daca as fi cu Ada, hmmm, cred ca tot maxi taxi/autocar as alege pt ca e ca in masina adica sta intr-un loc, eventual as lua laptop-ul cu noi, in tren singururl avantaj e ca se mai misca in compartiment dar ca si timp faci mai mult, zic eu
Devantaj ar fi daca ar trebui schimbata dar si asta o vad rezolvabila si in maxi taxi

Cel mai avantajos ar fi sa va aduca cineva dar cred ca asta e mai greu, nu?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus azi am fost la Harrods, m-am gandit la tine

Mai da ce e linistea asta pe aici.
Pisigri, Ilinca vreau doua ganduri de la voi de ziua nationala.
Chato, Roro, Simply va dau un pahar de vin/bere ce vreti voi sa sarbatorim si noi Ziua Nationala, macar sa fim in pas cu fetele de acasa.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Gazo, tot intr-o petrecere o tineti !!

Cum a fost la Harrods ?

Eu votez pt rochie ca ma gandesc ca nu e din aia de nunta

Pe Gazulina mica cu ce o imbraci?

Mergi la inceput

La Harrods a fost.. lux, firme, marci, designeri dar cam ingramadit, ma asteptam la spatii mai mari, mai largi si suomptuase da asa e stilul englezilor, ingramadit si casele aici sunt mici. Frumos insa, elegant asta e cuvantul.

Gazulina are o rochita/bluzita cu alb cu negru cu ciorapi sau colanti negri si trebuie sa ma decid intre cizmulite negre de lac (nu chiar asa de elegante da mai comode si calduroase)sau pantofiori albi (mai eleganti)

Nasol si Marius a zis tot rochie, speram sa scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Daca e RECEPTIE: rochie
Daca e PETRECERE: jeans, mie nu-mi plac colantii (poate si pentru ca nu-mi stau bine) + camasa alba de a lui Marius suflecata "neglijent" si descheiata fara indcenta + pantofi cui. Parul perfect "lins" intr-o coada prinsa cit mai jos posibil. Accesorii: doar cercei mari. Fara inele, bratari doar oja rosie. Daca te tine, poti imprumuta si jeansii de la Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gaza- La petrecerea la care am fost eu aici nu se formaliza lumea. In afara de o coconeta cu o rochie rosie si scurta, restul erau imbracate in toate felurile, dar marea majoritate cu pantaloni negri si o bluza dragutica... Aaaa si nevasta lu' sefu vostru al mare (de acum , care era pe atunci aici)era iuntr-o fusta neagra pana la g si un yaior alb, dar si ea a venit in mini la petrecerea copiilor. Imbraca-te cum te simti tu bine ca ai sa vezi ca vei fi ok

De atunci, eu nu am mai calcat la petrecere, dar barbatul mi-a zis ca n-are nimic special de raportat.
mANCAREA si vinul dispar repede

Merçi de tratatie.. pardon, HAI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Da, ai tu dreptate si eu mergeam la Buc/alta loc cu maxi-taxi de fapt, tot din aceleasi considerente
Acum, daca stau si ma gandesc ce as face daca as fi cu Ada, hmmm, cred ca tot maxi taxi/autocar as alege pt ca e ca in masina adica sta intr-un loc, eventual as lua laptop-ul cu noi, in tren singururl avantaj e ca se mai misca in compartiment dar ca si timp faci mai mult, zic eu
Devantaj ar fi daca ar trebui schimbata dar si asta o vad rezolvabila si in maxi taxi

Teoretic, ne-ar putea aduce domnul Socru', DACA ar vrea!
Practic...pot sa uit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui novus

Teoretic, ne-ar putea aduce domnul Socru', DACA ar vrea!
Practic...pot sa uit!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Eeee,asta ar fi chiar o idee ff buna !! crezi ca nu-l lamuresti ?

Mergi la inceput

Fetelor merci de raspunsuri, fug sa ne pregatim.
Va zic ce-am hotarat cand ma intorc

Mergi la inceput

Novusel daca l-ai cunoaste, nu m-ai intreba.
Nu tii minte ca, de ziua mea, mi-a zis sa-mi cumpar un kil de carne in loc de flori? E foarte...econom I s-ar parea risipa de...resurse + ca, s-avem pardon, de cint m u i e r e a se distreaza si barbatul sta acasa??????

Mergi la inceput