Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Monn, imi amintesc de calatoria voastra si de faptul ca a fost muuult mai bine de cit te-ai fi asteptat. Cu trenul, m-as fi incumetat si eu dar cu autocarul...nu. In tren, poti sa te ridici, ai spatiu "de manevra" pentru un copil plictisit si/sau obosit; in autocar...nu.
Recunosc, nu ar fi imposibil de calatorit cu autocarul dar eu nu funtionez bine decit in limitele -trasate de mine, ovias!
- unui confort fizic si psihic; nu stiu daca e "fitza" sau nu dar as suferi groaznic -la propriu!- sa calatoresc cu "cursa" in miez de iarna cu toate sarsanalele si copilul legat de git ![]()
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Lui david ii place foarte mult sa le ridice rochiile la papusile lui Chit si sa le priveasca fundurile Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 27+ |
ha, ha... stefan are o singura papusa, o dezbraca complet, se minuneaza de tzitzi (e o papusa cu tzitzi

ramona7575 spune:
Gaza- putere si rabdare 
. Sa iasa din discutie varianta separarii... ti-o spune patzitul...
Ilinka - of, cine ti-a sugerat sa vezi clipul acela horror ??? E dureros ce se intampla, sa ne rugam sa nu ajungem canibali daca resursele de hrana ale pamantului se vor epuiza ...
Simona - multa odihna la servici, la cat mai putine ore pe computer 

Inapreda - tare frumos va mai jucati voi 
pentru sugestii 
Olga - ce bine ca David mai sta in carucior, stefan de un an nu si-a mai pus fundul in el, suunt norocoasa ca merge pe jos multi km.si nu se plange de picioare, nici nu vrea in brate, eventual se aseaza pe bordura
La multi ani , Romania... la un trai cat mai bun si sa moara toti cei din conducerea de sus 

(poate le pica vre-un avion sau bomba cand ei sunt in plina sedinta ). Eh, visez si eu...
inapreda spune:
Helaaaau! Unde sinteti cu toatele? Sarbatoriti?
Pentru mine, e o zi normala; nu sarbatoresc nimic
Incerc nsa nu am nici macar ginduri patriotice. ![]()
Cu nerabdare astept karaoke-le de miine si party-ul din Cluj; mai mult karaoke ca / Clujul ma atrage numai prin perspectiva magazinelor (de copii!) pe care sper ca le voi vizita inainte de chef; de petrecerea in sine n-am nici o pofta! ![]()
Da Ian semne de trezire!
Gaza22 spune:
Ina intradevar fiecare familie functioneaza dupa resorturile proprii dar si dupa caracterul copilului. Eu nu exclud ideea de a sta cu Gaza acasa ca sa-mi fie mie mai bine sau sa fiu mai libera sau pentru ca nu pot sa o invat lucruri si singura. Toate astea le-am facut timp de doi ani cu cea mai mare placere si le-as face in continuare, si le fac de fiecare data cand am ocazia. Ba chiar imi caut ocazii sa stau cu ea si sa o invat lucruri pe care aici nu le invata la gradi. Dar copilul meu nu e ca al tau. Eu pentru binele ei nu vreau sa stea acasa. Cand am venit aici aveam in plan sa o tin cel putin doua luni pana se obisnuieste cu tara, dar felul ei de a fi, cerintele ei m-au determinat sa-i caut gradinita mai repede. Nici nu sunt incapatanata, sa o duc si sa o chinui inutil. M-am gandit de multe ori sa o retrag dar cu toate inconvenientele pana la urma ei ii e bine "sa schimbe peisajul", cum am mai spus si in vacanta care a avut-o a cerut la gradi. Asa ca voi incerca in continuare sa ii gasesc ceva mai bun, ceva ce sa o tina activa ce va avea inconveniente cat mai mici sau deloc si daca nu gasesc nu exclud sa stea acasa cu mine chiar daca asta va insemna sa renunt la servici. Statul acasa e pe ultimul loc nu pentru mine ci pentru ea, pentru ca vreau sa-i valorific acele calitati pe care le are, sociabilitatea, independeta, firea puternica si activa. E genul de copil caruia nu-i e suficient sau mai bine zis nu-i mai e, socializarea de juma de ora, o ora in parc cu niste copii( pe care nici nu-i prea intelege nu doar ca limba ci si comportamental), care se plictiseste de fusta mamei si de jocurile cu parintii si care mi-a aratat o fericire mult mai mare si o evolutie extraordinara atunci cand a mers la gradi. A o tine acasa inseamna o o da inapoi, a o plafona, a face din ea ceea ce e contrar firi ei. Asa a fost de mica si stiu ca poate nu intelegi asa cum nici eu nu intelegeam de exemplu la inceput cumintenia si firea linistita a lui Sophiphi de Ilinca si mi se parea ca ea vorbeste din carti cand ne dadea sfaturi noua (mie si lui Pisik). Si poate ca sa intelegi mai bine am sa-ti spun ca ce ai scris tu chiar mi se pare un afront si o jignire ca cineva poate crede ca nu vreau sa o tin acasa ca sa fiu eu libera sau ca mi-e lene sa ma implic mai mult, cand eu ma macin in fiecare zi gandindu-ma chiar la solutii mai radicale numai ca sa-i fie ei bine. Stiu ca nu asta ai vrut sa spui si nu m-am suparat. Am scris fraza de mai sus tocmai ca sa intelegi implicarea si dedicarea mea in cresterea propriei odrasle.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
novus spune:
Hello !!!
ROMANIA

Eu una sunt mandra ca sunt romanca
si de aceea nici nu iau in calcul varianta emigrarii, poate peste ani daca Ada va pleca in strainatate o voi urma cu drag !!
Dau de baut ca in urma cu 8 ani ma mutam in casa noua
!!
Am sarbatorit printr-o scurta curatenie ca sa fim sambata liberi si de dimineata am fost la locul de joaca pt socializarea din zilele libere , Ada deja are jucaria ei preferata , un catel mare si labartat de plus cu care se plimba si se joaca cat stam acolo!
Gazo, nu te supara, toate am inteles corect mesajul si off-ul tau dar clar e greu sa gasesti solutii cand nu ai toate datele problemei si mai ales cand e vorba de copii cu firi diferite
Uite, eu vad la Ada ce duce dorul prietenului ei zilnic, cand e bolnav sau nu vine la bunici e disperata si tot intreaba de el, cand se cearta abia asteapta ziua urmatoare ca sa-si ceara scuze, etc , probabil ca si daca ar merge la gradinita ar duce dorul atmosferei de acolo dar pana va merge ma ocup eu (si mama) de socializarea si educarea ei ![]()
Oricum varianta cu separarea voastra mi se pare ca nici nu merita luata in discutie si ma bucur ca ai ajuns la aceeasi concluzie 

Cum am mai povestit noi, nu o sa fie usor, asta stiai si tu de cand ati plecat dar cum nu a fost pe alese, asta e ,trebuie gasite solutii si adaptabilitate ca pana la urma o sa fie si lucruri pozitive la final !!
Chatonel, ai PM 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Am fozt prin zona am cusut costumul de brad a lui Bogdi ..ca de maine pana cand soseste etamina..sa termin un plovar.Din etamina trebuie sa-i cos ie
all
PS:Gaza sper sa gasiti calea cea buna pentru voi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Inapreda, sa nu razi de mine dar eu decat sa merg cu trenul prefer autocarul de o mie de ori, si la Buc in studentie veneau cu autocarul, ma intelegeam cu soferul unde ma lasa si ma astepta prietena mea acolo
De vreo cateva ori am mers si cu Tir-ul
pt ca un amic era sef la Volvo si ma anunta cand aveau curse, tare fain calatoream 
Aaaa si in facultate cu nasii mei faceam afaceri cu bere
asa ca mergeam pe teren cu masina de distributie, eram invidiate de ''profesioniste '' 

Faine vremuri !! veneam in camin cu geanta plina de bani si ne apucam sa-i ordonam ca sa platim marfa a doua zi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inapreda, sa nu razi de mine dar eu decat sa merg cu trenul prefer autocarul de o mie de ori, si la Buc in studentie veneau cu autocarul, ma intelegeam cu soferul unde ma lasa si ma astepta prietena mea acolo De vreo cateva ori am mers si cu Tir-ul ![]() Aaaa si in facultate cu nasii mei faceam afaceri cu bere asa ca mergeam pe teren cu masina de distributie, eram invidiate de ''profesioniste '' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faine vremuri !! veneam in camin cu geanta plina de bani si ne apucam sa-i ordonam ca sa platim marfa a doua zi www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cum sa rid?

Confirm: faina perioada studentia! De aia am si prelungit-o!!!
Ai prefera autocarul si daca ai fi insotita de Ada?
Cind merg singura la Cluj, merg cu maxi-taxi; eu n-am rabdare sa calatoresc (decit cu masina si avionul) si aleg maxi-taxi in defavoarea trenului/autocarului pentru ca imi place ca...depaseste mai rapid si mai...fara probleme

si
27+