Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novusel daca l-ai cunoaste, nu m-ai intreba. ![]() Nu tii minte ca, de ziua mea, mi-a zis sa-mi cumpar un kil de carne in loc de flori? E foarte...econom "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, dupa ce am scris mi-am amintit faza cu carnea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
De ziua nationala am descarcat si eu pozele de luna trecuta inclusiv cele de la Alba cu Andrei ![]()
!!
Enjoy! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus De ziua nationala am descarcat si eu pozele de luna trecuta inclusiv cele de la Alba cu Andrei !!Enjoy! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pozele tale, ca de fiecare data sint o incintare! Ada e mare de tot, o figura si o frumoasa jmecheritza!

Andrei imi pare ca s-a inaltat binisor si el, setul de la Dodo ii vine de minune si imi lasa impresia ca s-ar intelege de minune cu Ian.

Novusel, imi place ca, la fel ca mine, ii asortezi Adei, bluza cu...ciorapii
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Pozele tale, ca de fiecare data sint o incintare! Ada e mare de tot, o figura si o frumoasa jmecheritza! ![]() Andrei imi pare ca s-a inaltat binisor si el, setul de la Dodo ii vine de minune si imi lasa impresia ca s-ar intelege de minune cu Ian. ![]() Novusel, imi place ca, la fel ca mine, ii asortezi Adei, bluza cu...ciorapii |
Hahaha, esti totala, m-ai prins
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus De ziua nationala am descarcat si eu pozele de luna trecuta inclusiv cele de la Alba cu Andrei !!Enjoy! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Foarte, foarte faine pozele si personajele. Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo...Abia astept sa va vad ![]() |
Olga, mamica lui David iepurasul

si
27+
novus spune:
Olga si eu abia astept sa ne revedem
!!!
Si cu Anaan ca de atunci nu am mai reusit sa ne mai intalnim :(((!!
Abia astept intalneala
!!
Anaan spune:
Salutare!
Olga, a ajuns pachetul?
Andiaroro, tare mi-ar placea sa te cunosc live candva! De multe ori simt ca gandim in tandem
.
Ina, sa stii ca si eu am aceeasi senzatie: cred ca baietii nostri s-ar intelege bine.
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Andiaroro, tare mi-ar placea sa te cunosc live candva! De multe ori simt ca gandim in tandem . |
Si eu vreau sa o reintalnesc dar nu in parc pe fuga ci la o cana de vin fiert ca sa fim in ton cu vremea de afara , ca si mie tare-mi place cum gandeste, economista de-a mea la baza, ce mai
olishka spune:
Ana da a ajuns, am si scris acum cateva pagini, dar probabil ai sarit tu peste. Multumesc frumos 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
28+

E foarte...econom