Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multi ani! Rebecca, sa cresti frumos si sa-i aduci numai bucurii mamicii tale

La multi ani Faith!

Beatrix, esti puternica, va trece repede timpul, acusi suntem in ianuarie si-l vei avea pe Sven acasa

adriana si eu simt ca mi-a "cazut" burtica, simt bebelina cum misca jos de tot, iar cand merg am si usoare dureri inghinale. De azi am intrat in concediu, mai am de facut cumparaturile pt bagajul de spital si apoi ma linistesc.

aerlilian, spuneai ca vei primi patutul de la bebedesign? si noi am cumparat de la ei dulap si patut modelul transformer cu balansoar. Patutul nu l-am montat inca, dar am montat dulapul si suntem incantati de el, se monteaza usor, la prima vedere ne speriasem cand am gasit o sacosa de suruburi in pachet

cu baietel mare si 34+ cu zburdalnica
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Matza nu fi foarte supi. Daca a zis doctorul ca este ok, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. Si la fel cu cordonul...david a avut cordonul infasurat la nastere si a fost totul ok.

Adriana si eu am senzatia ca mi-a coborat burta, dar nu cred ca este motiv de ingrijorare. Dar fugi la doctor sa te linistesti.

Eu sarcina aceasta sunt prea relaxata, si nu stiu daca este bine sau nu...tinand cont ca am avut si ceva vesti nu tocmai bune la morfofetala de sem 2, dar parca am uitat complet de problemuta mea...si cand imi aduc aminte nu mi-e bine deloc

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza, nu e cazul sa te ingrijorezi...La mine la 28s avea oase de 33s si cerebelul de 27s si 3z.Si m-am speriat tare, desi erau doar 4 zile...A spus dr. mea ca dupa 22s, masurarea cereb nu mai este relevanta.Deci, sunt niste chichite, iar daca dr. a zis ca e ok...stai linistita.Sa vezi cum va creste acum, in ultimele doua luni!
Sara, si eu tot transformer cu balansoar am luat, abia astept sa mi-l aduca,Ma bucur daca tu spui ca sunt ok.Si eu ma tem putin de montaj, dar banuiesc ca se vor descurca tati si prietenul lui.
Olga, data viitoare ducem copiii impreuna, da?Undeva prin mai, sa prindem si magnoliile inflorite in gradinile Tuileries, ca la coada in Disney stam oricum, nu conteaza anotimpul vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

carina, asa cum zicea si alice in oferta pe care am primit-o eu de la ei nasterea prin cezariana e 9700 lei, iar nasterea naturala e 7500 lei. din cate am inteles sumele acestea sunt finale, adica din a fost scazuta contributia de la casa de sanatate. daca vrei sa citesti contractul si oferta lor ti-o pot trimite pe mail, lasa-mi pm cu adresa ta de mail.

fetelor voi obositi repede? eu obosesc si cand vorbesc, ca sa nu mai zic ca daca urc scarile sa ma duc la etaj, deja trebuie sa iau pauza.

ne-am apucat si noi de renovari. acum se lucreaza in camera bebelusului. sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa terminam.

aerilian si eu vreau sa-mi cumpar patut tot de la bebedesign, tot transformer cu sistem leganare. am vorbit cu ei, dar au zis ca nu mi-l pot aduce acum la targ :( pt ca au deja livrari de facut - binenteles ca m-am gandit la tine- si pt ca aduc si ei destul de multa marfa, dar au zis ca poate imi place unul din patuturile pe care-l expun si il pot cumpara. asa ca in prima zi sunt acolo

alina, eu m-am uitat ieri pe site-ul de la kidex sa vad ce expozanti sunt si am vazut ca nu e nimic din ce ma intereseaza pe mine. in plus m-am gandit ca fiind 1 decembrie o sa fie f aglomerat. asa ca nu m-am mai dus.astept saptamana viitoare.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

eu fug pana la spital ca am descoperit dimineata un mucus gelatinos suspect.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Matzaila_81
nu te mai stresa atat. Nu suntem toti la fel si nici masuratorile nu sunt foarte exacte. Daca am fi toti la fel, ar insemna ca toti bebeii sa se nasca la aceeasi greutate, cu acelasi dimenisuni .. ceea ce este imposibil;! Daca dr tau a zis ca e ok, asa e!
Adriana - tinem pumnii, sa ne aduci vesti bune!

in 29+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Beatrix - felicitari mamicuta!!! Imi pare rau ca nu esti cu puiu mic acasa, ma rog sa recupereze cat mai repede si sa-l puteti lua acasa langa voi. Despre pozitia "cangaroo" am auzit si eu ca a facut minuni pentru prematuri in ceea ce priveste recuperarea! Tineti-o tot asa! Am ramas socata oricum cand am citit ieri ca ai nascut!

Bine v-am regasit burtici, nu stiu cate ma mai tineti minte. Intrasem la inceputuri cu promisiunea de a deveni mai activa din toamna, cand urma sa-i dau pe pitici la gradi,dar planurile de-acasa, cel putin la mine, nu se potrivesc niciodata cu cele din targ . Vladut merge la gradinita, dar doar pana la pranz, pentru ca nu reuseste sa adoarma acolo si am hotarat ca pentru noi toti e mai bine sa ramana numai pana la pranz. E foarte incantat de altfel de gradinita, ar ramane acolo si noaptea cred. Daria in schimb nu mai merge la gradinita, nu a mai vrut, dupa ce a mers de 3 ori. Am decis s-o mai las acasa cu mine un an, sa mai prinda curaj. Ea e foarte reticenta la persoanele necunoscute, fie ei adulti sau copii. Daca mai sta anul asa, "preluand" rolul surorii mai mari, poate va fi mai increzatoare si mai descurcareata toamna viitoare.

Bebe e bine, va fi baiat, Mihai, poimaine voi avea 36 saptamani, timpul trece parca mult prea repede. Ma loveste foarte dureros in col, cred ca am inceput si eu sa pierd dopul gelatinos, asa ca nu stiu cat mai sta. Speram sa nasc putin peste termen (1 ian e DPN), dar acum nu mai stiu. Sanatos sa fie, in rest, poate veni linistit oricand. Sper sa mai intru.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cristina-eu te tin minte si ma bucur ca ai revenit!

eu vreau o branula-n vena cu niste coffe..ca am avut noapte semi-alba!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Mie mi-a prins extraordinar de bine ziua de ieri... am lenevit la greu si am butonat telecomanda tv-ului, si din pat m-am ridicat pt micul dejun la ora 12... eu care tot spuneam ca nu pot sta atata nemancata.
Va citesc cu mare placere dar ajung mai rar sa scriu... si cand o fac rezulta un mesaj kilometric.

Olga, minunate pozele, m-ai facut sa visez cu ochii deschisi.
Parisul e si pentru mine a doua casa, e cumva greu de descris. Nu mi-am dorit niciodata sa ma mut definitiv acolo, dar imi e mereu dor sa ma reintorc.

Cu ceva ani in urma am petrecut cateva luni in Paris in interes de serviciu, in niste conditii pe care acum nici nu le-as mai visa. Pacat doar ca sotul meu (pe atunci eram doar prieteni) m-a vizitat doar ocazional, in mare nu a fost langa mine. Tineri si fraieri, habar n-am avut atunci - eram un grup de 7 colegi, baieti si fete - ce importanta lectie de viata traiam in acele momente, pot sa spun ca a fost ca o initiere: am condus pt prima data pe autostrada cu viteza, m-am ratacit singura cu masina in suburbii (Issy les Moulineaux - Vanves), altadata din cauza aglomeratiei si a mersului in rampa mi-a cedat ambreiajul desi masina era noua si am blocat complet circulatia cand am observat ca iesea fum de sub capota ; ma rog, o gramada de alte intamplari de acest gen. Asta pe langa partea placuta, in care n–am stat o zi de weekend in casa, profitand la maxim de tot ce era de vizitat... ce vremuri...
Din pacate datorita crizei economice desi lucrez pt aceeasi societate si practic fac acelasi lucru, conditiile s-au subtiat rau de tot ca sa zic asa. Nu ma mai gandisem demult la asta, dar acum ca ati pomenit de malurile Senei, de Montmartre, de cartierul Latin, etc, m-a apucat un dor imens de Paris.

Si eu constat cu suprindere ca sotul ma gaseste atragatoare desi nu mi-o declara, dar il simt. Iar fetita... ma face sa rad de fiecare data cand ma studiaza „mami, de ce ti-ai cumparat chiloti ca ai lui buni... ca fundul il ai ca si inainte” (saracuta, asa ma vede ea, da’ nu-i chiar real ce spune ), sau „esti tare grasa la burtica... dar stai, asta e bine nu? Asa trebuie!” Ce sa mai spun... eu fac parte cele care la prima sarcina am pus putine kg si copilul a fost mare (3600g), deci nu m-as fi ingrijorat daca acum aveam prea putine kg... insa am deja +10.

Beatrix, sa creasca repede micutul Sven si sa il iei rapid acasa, si tie recuperare usoara! E un mic luptator, bravo lui.

Adriana_buc, iti inteleg ingrijorarea, contractii am si eu multe si uneori dureroase, cele care am nascut deja o data cam stim cum sunt contractiile periculoase, si la mine cateodata parca „seamana”. Bine ca te-ai dus la medic. Sper sa fie o alarma falsa si sa stea micuta bine acolo.

Unul dintre motivele pt care ma simt in siguranta la job si nu m-am grabit cu prenatalul e ca medicul meu are cabinetul la 5 minute distanta, si e prezent in fiecare dupaamiaza aproape zilnic.
Aici ninge marunt in continuare. Mai e undeva zapada sau doar in vestul tarii?

Mami de Andra (18.02.2006) si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adriana, te asteptam cu vesti bune!
Matza, incearca sa te linistesti si sa ai incredere in ce spune doctorul. Eu sunt convinsa ca va fi totul bine! Cat despre burtica joasa, nu cred ca e motiv de ingrijorare. La mine burta in sine nu e asa joasa, dar la controlul de miercuri, cand mi-a masurat doctorul colul, am vazut si jumatate din capul bebelinei, deci ea e fff jos, practic apasa pe col. Nu stiu cat o sa mai tina dopul ala, dar vad ca momentan e rezistent.
Cristina , ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi, felicitari pentru caruciorul bleu si te asteptam cu vesti bune! Dariei si lui Vlad!
Lady, ce s-a intamplat de nu ai putut dormi?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput