Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Cati, si la mine persista durerile de solduri. Mi-e din ce in ce mai clar ca nu scapam de ele decat dupa ce nastem... Macar ne incurajam una pe cealalta.. Si hai, lasa durerile, important e ca e Ady langa voi

Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Beatrix, ma bucur ca esti bine. Micutul va lua in greutate si il vei avea repede acasa. E foarte greu acum dar ce bucurie te asteapta din ianuarie

PS: am pus o poza de aproape 30 de sapt, sa ne cunoastem.
Va

in 29+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cam slabuta activitatea astazi.

Aerlilian la Disney din pacate nu prea ne-am distrat caci era f aglomerat, extrem de aglomerat. Am vazut doar 5 la suta din parc si toata ziua m-am dat cu David in 3 chestii. La fiecare atractie am stat cam cate o ora la coada cu copilul si fara carut. Iar distractia in sine dura maxim 5 min. Cam neplacut. M-a obosit f tare aglomeratia. Personajele le-am vazut, dar tot de la departare, nu a fost cum ma asteptam. O sa mai mergem, dar in timpul saptamanii, nu in week-end si cand o sa creasca copiii mai mari.
Hainute nu cred ca ai vrea sa cumperi caci sunt extrem de scumpe. Exagerat chiar. Gasesti marca Disney si in alta parte si mult mai ieftine.
Vremea a fost superba. Intr-o seara, cand ne-am plimbat pe Champs Elysees, au fost 16 grade. Foarte placut a fost.

Cati ce bine ca a venit Ady si este alaturi de voi. Va pup si sa stati cat mai mult 2 in 1

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara mamici!
V-am citit si eu azi, dar n-am prea avut chef sa scriu, nici noutati... Am fost la cumparaturi, au primit si copiii primele cadouri din luna asta, jucarii de la buni si hainute de la noi, nu atat datorita mosilor, cat a necesitatii si cam atat.
Cati, citind descrierile tale ma regaseam perfect si eu in acele stari, burta intarita si intepaturi in burta, dar numai cand ma ridic din pat sau ies la plimbare. Nu va spun ca e un chin sa urc pana la trei.... Sper sa nu fiu dusa la spital in carucior. sau in brate La aproape 90 de kg cate am acum, atata mi-ar lipsi!
Va doresc o seara frumoasa!

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am fost dimineata la targ, dar nu mi-a placut deloc... Erau putini expozanti, unii nici nu isi amenajasera standul..dar ma bucur ca i-am luat Sarei salopeta+haina+manusi de zapada, dresuri groase si pantaloni grosi. In rest am primit iar pliante, sfaturi, indicatii, etc etc. Dar mi-a atras atentia in mod special o moasa, cu care am stat vreo jumatate de ora de vorba (deja Doru zicea ca ma lasa acolo..). Am vb cu ea si despre nastere, despre pregatirea pt nasterea naturala, despre alaptatul copilului, despre masajul bebelusul;ui si muuuulte alte lucruri.

Sa stii ca am fost nitel dezamagita de ce am gasit acolo, dar ma bucur ca am luat cizme pentru Rebeca - noroc ca printre expozanti era firma la care oricum aveam de gand sa merg sa ii iau cizme. Si am remarcat-o si eu pe moasa, tot asa, am stat multttt de vorba cu ea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor se merita sau nu de mers la targ? Eu nu am mai reusit sa ajung astazi. Am stat cu mama caci mi-a lipit tapet si am impachetat cadouri pentru copii.

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu sunt foarte supi, ca mi-a coborat tare rau burta, cam cum eram la Rebe la 37 sapt, asa de jos e. E adevarat ca m-am cam suparat rau zilele astea, am contractii destul de des si contractii intense, dar nedureroase. Bebelina apasa tare pe bazin, pur si simplu ma rup in bucati cand incerc sa ma misc. Cred ca ma duc mai devreme la doctor, programasem sa merg peste 2 saptamani, dar na, acum imi e teama sa nu vina mandra mai devreme.

O seara linistita va doresc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, am intrat 1 minut doar.
Puiutza, iti scriu maine despre Sanador.
Sunt cam amarata, am avut morfofetala si desi maine intru in 31 saptamani bebe are femur si tibie de 29 saptamani di 3-4 zile. Doctorul spune ca e in limite normale si ca bebe e ok dar de ce are piciorusele mai scurte????
Plus cordonul in jurul gatului.
Beatrix, o imbratisare de la Matza.
Miha, iarta-ma din suflet, nu mi-am dat seama ca nu stiai ce se intampla in Dr.House. Daca te ajuta insa cu ceva totul e foarte foarte neprevazut si brusc.
Va pup pe toate.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matza.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

carina, 9700 e cezariana la regina maria..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput