Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ramo,
7 luni am papat 120 de flacoane de ser+glucoza/luna, ultimele 2 luni, 180.
uite cateva trucuri
dimineata, pe stomacul gol bea un pahar de apa sarata.il vei vomita urgent,dar vei avea macar 1-2 ore fara greturi majore(la mine nu a tinut decat vreo 2 sapt)
fa-ti o lista de alimente pe care le suporti si fa cele mai hipercalorice combinatii.cantitate minima, calorii maxime.
lichide neaparat. deshidratarea era folosita ca metoda de declansare a travaliului pe vremea bunicii.
noaptea, in genere greturile si varsaturile se mai atenueaza sau vezi in ce moment al zilei.
eu imi faceam patratele de paine prajita, cat o imbucatura, iar deasupra puneam carne sau branza,cate o farama.cand ma sculam noatea sa ma duc la buda, luam 2-3 imbucaturi.

hai,ca nu-i greu.
daca pot sa te mai ajut,zi-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aoleu,nu mai spuneti de greturi,ca si eu am ramas cu sechele.Mirosul de tarhon imi face greata si acum.Mi-a fost rau de la inceput pana la sfarsit si am avut meniul complet.
In nov si dec am trait cu varza murata,portocale,grefe,kiwi,biscuiti si ciorba acra de legume.Restul vomam,chiar si ceaiul.In schimb pofteam numai la tochituri si cartofi pai,iar cand le aveam pe masa imi provocau sila si ma duceam direct la baie.
De Craciun nu am pus gura pe nimic,saracul Ovidiu nu stia ce sa imi mai faca sa pot manca ceva.

Ramona lasa mami ca treci tu peste asta.

Crissy multam fain de reteta,abia astept sa fac si eu unt.Chiar vreau sa incerc sarat sau cu marar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ramonavlas, am uitat sa-ti spun, stai linistita caa bb isi ia ce are nevoie din rezervele tale (eventual suplimenteaza cu vitamine daca asa considera dr.). Pe Elise in primele 2 luni de sarcina am tinut-o numai cu ceai, paine, margarina si dulceata la micul dejun, ca posteam si habar nu aveam ca sunt . Doar asta imi cerea organismul la micul dejun

btz, imi pare rau pt Paul. Din nefericire asta e unul din dezavantajele intrarii in colectivitate. Elise mergea o saptamana si apoi o luna statea acasa sa se dreaga. Despre nervisori nu stiu ce sa-ti zic... da-i ignor, tapiteaza usa, imbraca peretele de faianta cu burete (oare in cate minute ar fi ferfenita buretele?).

Fetelor, stiti vreo reteta de fursecuri pe care sa le pot decupa in diferite forme (fara sa se sfarame, ca le vreau mai mari)? Am avut neplacuta surpiza dimineata sa constat ca cele ce le-am facut acum 2 zile si-au pierdut din componente

Mergi la inceput

o sapt dupa ce am nascut am baut cred ca 4-5 litri de lichide pe zi.ma minunam ca pot bea si nu vomitam.cel mai mult am reusit sa beau un pahar de 250 d eml de apa intr-o singura zi, cat am fost gravida.si dupa ce am nascut am papat covrigi.mi s epareau fantastici.nicoleta puscasu, de pe DC, imi aducea zilnic,cum intra in tura,pt ca era asistenta la lauze.
nu uit cum am trecut pe langa o tiganca ce manca parizer cu paine.cred o data am mancat parizer in viata mea si mi-a fost ff rau,dar atunci m-am uitat la ea in asa hal,ca mi-a zis:ia doamna si mata o gura,ca lepezi copilu!
ce gura sa iau,ca vomitam si aerul.raman in top asa:
am cascat si mi s-a facut greata de la aer,am mancat 2 cuburi de gheata si le-am vomitat si am visat sitematic munti de slam(desi eu nu mananc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crissy, nu, cu Raisa nu am avut nimimc. daca nu imi crestea burta nici nu stiam ca sunt insarcinata, drept dovada, sambata dimineata m-am dus la munca, am ramas la coafor si la 1.30 noaptea am nascut.
Nici eu nu suport mirosurile parfumate.
De exemplu, acum i-am facut sotului spaghete cu ciuperci si usturoi, miroase in casa, dar mananc un mar si nu am nicio treaba.
Bumblebee, si eu vomit cam tot ce mananc. Mai putin fructele, desi astea imi cam fac acid.
Vreau doar paine prajita, cu unt sau branza, fructe, uscaturi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata(de dim tot scriu mesajul il trimit pana nu-l pierd o data l-am recuperat dar a doua oara nu se stie)

Vin si eu la ...de aseara a inceput Antonia cu diaree imi vine sa ma duc in lume

Nu stiu ce sa mai fac cu David..noi avem biroul de la calculator in balcon dar acum face parte din camera...ei tot acolo e si centrala...si se urca de 1000 de ori pe zi pe birou sa umble la centrala...cred ca mut biroul in mijlocul casei sa nu mai aiba pe ce se urca acolo

Si eu consum lapte de soia si ii mai dau si lui David din cand in cand...dar cum noi doi nu mancam lactate din cauza alergiei

Crissy-Antoniei ii dau osteocare sirop 10 zile pe luna timp de 3 luni...

Bumblebee-David cand a vazut hamsterul primul lucru care l-a facut a fost sa-i ia din talaj si sa-l manance a luat doi pumni si vroia sa-i bage in gura
ce nopti grele aveti...nu stiu cum rezisti David doarme mai bine de vreo 3-4 zile se trezeste la 5-6 dim suge si apoi somn pana la 8-9 si e asa bine altfel chiar o luam razna de tot....

Crissteo-multa sanatate ...si noi tot in 3 ne distram toata ziua...si cum nu iesim afara simt ca inebunesc

Histamina-sa treaca cucuiul

Ramona-asa eram eu in sarcina cu Antonia...nu puteam sa vad-miros carnea...eu zic sa mananci ce-ti place...sarcina usoara

Btz-offf e greu cu cresa-gradinita tot o sa fie racit mai ales in primul an...cred ca mai mult acasa sta decat la cresa...multa sanatate

fug sa fac ceva de papa...o zi frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ramo,
7 luni am papat 120 de flacoane de ser+glucoza/luna, ultimele 2 luni, 180.
uite cateva trucuri
dimineata, pe stomacul gol bea un pahar de apa sarata.il vei vomita urgent,dar vei avea macar 1-2 ore fara greturi majore(la mine nu a tinut decat vreo 2 sapt)
fa-ti o lista de alimente pe care le suporti si fa cele mai hipercalorice combinatii.cantitate minima, calorii maxime.
lichide neaparat. deshidratarea era folosita ca metoda de declansare a travaliului pe vremea bunicii.
noaptea, in genere greturile si varsaturile se mai atenueaza sau vezi in ce moment al zilei.
eu imi faceam patratele de paine prajita, cat o imbucatura, iar deasupra puneam carne sau branza,cate o farama.cand ma sculam noatea sa ma duc la buda, luam 2-3 imbucaturi.

hai,ca nu-i greu.
daca pot sa te mai ajut,zi-mi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Nu imi permit sa fac combinatii hipercalorice, am kg multe, tocmai ca nu as vrea sa iau mai mult de 10 sarcina asta. Stiu, nu la asta ar trebui sa ma gandesc acum, dar.... am avut cu ceva ani in urma, 40 de kg peste ce am acum si mi-a fosr extrem de greu sa le dau jos. Nu as mai putea sa fac acelasi lucru.
Apa cu sare o sa o incerc dimineata.

Mergi la inceput

btz ovi,asa e la cresa.strumf nu ar fi rezistat.
in leg cu datul cu capsorul,s-ar putea sa fie o reactie la dusul la cresa.cumva sa dezaprobe ca nu mai sta numai cu mami.de aceea vrea numai in brate,apoi.pt a i se confirma ca mami il iubeste si pt a-si arata posesiunea desavarsita asupra lui mami. cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

btz ovi,asa e la cresa.strumf nu ar fi rezistat.
in leg cu datul cu capsorul,s-ar putea sa fie o reactie la dusul la cresa.cumva sa dezaprobe ca nu mai sta numai cu mami.de aceea vrea numai in brate,apoi.pt a i se confirma ca mami il iubeste si pt a-si arata posesiunea desavarsita asupra lui mami. cunoastem.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Iar eu visam sa-mi gasesc un job.Ce job,ca tre sa-l vad pe el intai adaptat 100% acolo.
Obiceiul lui de a se da cu capul de pereti e o forma de relaxare cand e nervos sau de a atrage atentia,cel putin asta sustine psiholoaga lui,normal ar fi sa-i atrag atentia cu altceva dar ma scoate din minti deja
El facea asta inainte de a merge la cresa,culmea este ca odata cu intrarea in colectivitate,obiceiurile de a-si trage palme peste fata sau a lovi peretii au disparut,dar a mai ramas asta.Eu ma mir cum de nu si-a spart fruntea pana acum,se loveste foarte tare caci duduie peretii.
Ha ha Crissy tot gaseste el cumva sa se loveasca.

Tot prost mancam,el care termina un castron in 5 min acum abia deschide gura si ciuguleste mai mult,la cresa a inceput sa manance micul dejun,pana la pranz mai avem lupta lunga de convingere,dar e un pas in fata.
In schimb fructele le adora iarasi

Mergi la inceput

Btz of , imi pare rau ca sunteti bolnaviori de cand cu cresa.
Noi mergem de 2 luni aproape si suntem f bine. Ieri, au avut liber, nu iti spun ca de dimineata a strigat prin asa copiii de la cresa. Azi dimineata s-a trezit la 7 si a zis atat "Tati, Carla". Carla, e prietena ei de la cresa......in traducere, "Tati, vreau la cresa!"

Mergi la inceput