Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
sorana spune:
La multi ani!
Sa aveti un an nou foarte bun, cu multe-multe rezultate si mai ales sanatate si sa va bucurati de cei mici.
happiness spune:
La multi ani! Un an 2012 plin de bucurii si in primul rand sanatate, pace-n suflete si oamenii dragi alaturi!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut de Sarbatori si ce a adus Mosul copilasilor? Si o ultima curiozitate:copiii vosri au lucrat ceva vacanta asta?
Incep eu...Slava Domnului , am petrecut OK, alaturi de familie, in tihna si Mosul i-a adus Mariei exact ce isi dorea, si anume un telefon. Cat despre scris...nici gand. De Craciun am avut zapada la tara si s-a dat cu saniuta, in rest vreme buna, de toamna, asa ca a stat mult pe afara si apoi la TV, la calculator. A mai citit ea cate ceva, dar putin. De azi intentionez sa o mai pun sa faca ceva, poate uita literele...
sorana spune:
Noi din pacate n-am petrecut practic deloc. Tatal meu a murit pe 30 decembrie. Stiam de cu 2 saptamani inainte ca "atat a putut face medicina" si apoi s-a stins incet. Pe 2 ianuarie l-am inmormantat. De sarbatorile de anul acesta eu nu m-am bucurat.
Saptamana asta s-a apucat si Monica de cate ceva. De fapt si-a facut la engleza (pentru acasa) saptamana trecuta si saptamana asta o sa-si faca la mate si romana pentru suplimentarul de la scoala, ca teme n-au.
De Craciun a primit un "dance floor", 2 puzzle 3D, o masina cu telecomanda (asta si-a dorit) si un fluffy mov pe care nu stiu cum il cheama :D.
Sabina spune:
Sorana, condoleante :(
Imi dau seama ce greu v-a fost .
incet incet se va estompa starea aceasta si o sa ramaneti cu amintirile frumoase.
un pupic si pt Monica.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Multumesc Sabina.
A fost greu dar si, cumva, o usurare. S-a chinuit prea mult. Oricum nu e usor, dar nici sa-l vezi inert, abia respirand, ne-raspunzand nici macar la atingeri nu e deloc usor.
Si da, avem multe amintiri frumoase cu tata, un om foarte vesel, "de viata", mereu spunand bancuri si povesti haioase.
happiness spune:
Imi pare rau sa aud asta, Sorana! Condoleante si sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste prezentul dureros pentru a va aminti de trecutul minunat impreuna.
Ce e "dance floor"? Nu ce inseamna in romana, ce reprezinta, ca nu am mai auzit..?
sorana spune:
Happi multumesc.
"Dance floor" este un covoras de 1x1 m care are 4 sageti (sus-jos-stanga-dreapta) si 4 figuri geometrice in colturi, in centru are un cerc de stand-by. Se leaga la PC prin USB si are un cd cu software. Pe o muzica ritmata iti apar pe monitor sageti si tu trebuie sa apesi cu picioarele senzorii de pe covoras atunci cand sagetile de pe ecran ajung sus. Practic e un joc de coordonare ochi-picior si multa topaiala. E greut pentru ca apar si 2 sageti o data si trebuie sa sari cu ambele picioare.
Eu una sunt moarta dupa o melodie si cred ca nici vecina de jos nu e fericita de noua noastra achizitie .
Edit:
Am gasit poza cu covorasul:
http://www.stepmania.com/viewfile.php?file=screens/Users/tn/NETi%20TECNOLOGIA%20-%20S_o%20Paulo%20-%20Brazil.jpg.html
anya spune:
Condoleante, Sorana! Imi pare rau pt pierderea voastra! Pastrati amintirile placute, nu ultimele zile.
Sabina, multumesc pt monitor (de ski)! Baietii mei au petrecut cate doua ore pe partia de incepatori sub indrumarea lui. Ieri, dupa ce i-a lasat pe ai mei am inteles ca se intalnea cu Sofia . Sa mai prinda si ai mei nitica experienta si ii trimitem impreuna (sub supravegherea lui Bogdan). Matei il tot lua cu Dnul Bogdan si apoi trebuia sa-si dea castane (in casca) . Am avut noroc saptamana asta si de ceva zapada, de temperaturi doar putin sub 0...numai bune de ski. In plus, am inteles ca vara fac tabere si excursii cu bicicleta, la catarat ...numai bune de ocupat zilele de vacanta.