Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Doamne iarta-ma, Anya, la cate clase sunt in 56 ar trebui sa intri pentru ca baiatul cel mare e totusi in scoala. Eu iti tin pumnii.
Din pacate, nu cunosc pe nimeni in zona.

La noi, concursul s-a desfasurat in conditii normale.
Fiica-mea chiuleste si se joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uff, Anya, nu stiu :((
eu zic sa il inscrii intre primii si gata, asa am facut si eu. Am inscris-o in prima zi.Si pe vremea aia si eu apartineam de 46, abia cand s-au publicat rezultatele au schimbat ca si sos iancului.
La Ghe trag nadejde sa am acelasi noroc.

Cat despre pictura, o incurajez f f mult, dar nu o duc la cursuri, ca la varsta asta nu fac neaparat bine, tre sa ai ditmai bafta ca sa nu o puna profesorii pe un anumit traseu stitlistic, nu e ca la muzica:)
desenul clasic samd poate sa le deprinda si de la 15 ani.
Arhitectura e o varianta, ca ii plac si matematica:))) dar nu la noi unde facultatea e super aiurea :(
Ea oricum vrea sa faca studii la viena, stie deja si cu cine va locui :))))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Tocmai ca nu pot sa-l inscriu printre primii . Cf noii legi in prima etapa se inscriu doar arondatii. Restul in etapa a doua si cf punctajului...Neoficial m-am trecut pe liste dar asta nu inseamna momentan mare lucru.
Fata ta e hotarata ce vrea si e foarte ok. Las-o sa-si urmeze drumul. Bravo ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In sfarsit, deccizia de a inchide scolile in Bucuresti. E valabila pentru maine, azi ajunge cine poate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi n-am mers azi la scoala - chiul in toata regula. Maine sunt scolile inchise, deci vacanta :D.
Sabina daca pasiunile ei sunt pictura, scrisul, matematica, e perfect asa. O sa faca ceva cu ele, in mod sigur. Iar muzica poate ramane hobby, atat cat vrea sa faca. Adica, scuze ca ma bag, asa as face eu :D, nu m-as baga sa o imping spre ceva ce nu vrea sa faca, Ma rog, eu nici nu pot, ca fi-mea nu se lasa impinsa.
Cum ziceam la arhimede n-a facut nimic. A fost una din zilele ei proaste. Sunt convinsa ca stia sa faca destul de multe, dar, in stilul caracteristic n-a avut chef si deci ... ca exemplu subiectul 1 nu s-a atins de el, nici macar nu a incercat sa-l faca, la 2 s-a prins repede de "20" si l-a scris, dar la primul nu s-a prins dintr-o privire, deci nu l-a facut si asa mai departe .....
Frate, macar daca ar fi zis de dimineata ca n-are chef, macar nu mai inghetam 2 ore acolo degeaba.
Am avut o discutie cu ea incercand sa-i explic ca totusi nu-i ok ce face, ca daca tot s-a deplasat pana acolo ar trebui sa incerece sa se concentreze, ca este pierdere de timp (si al meu si al ei) si de bani si ca e pur si simplu fara rost sa facem chestii de genul asta. Sper ca e destul de matura sa fi inteles. Si sper din tot sufletul sa aiba chef la examenul de final de a IV-a altfel va fi mai ciudat ....

Mergi la inceput

o sa aiba chef, nu-mi fac griji. mai e pana atunci, iar de la 9 la 10 ani e o diferenta f mare .
sigur ca o las in pace, nu o sa o mai imping de la spate ca nu are sens, dar acuma ar fi cam penibil sa nu incheie anul la pian:D , ca e la liceul enescu externa.
Nu toate talentele se pot valorifica intr-o viata de om. Cel puti n nu deodata. Cine stie, poate la 26 de ani o sa o reapuce muzica, cum m-a apucat pe mine fotografia.
Anya, eu as merge sa il inscriu chiar daca nu sunt printre primii. In prima zi de inscriere as fi acolo.
Ce as mai face, as vb cu o invatatoare inainte. As intreba invatoarea lui M pe cine recomanda, de pilda. Eu asa am facut , si nu m-am dus cu nicio nimica, i-am adus un buchet de flori ca venea 1 martie. iar inscrierea am facut-o perfect in regula, nu s-a pus problema de „atentii”.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Offf, de-ar fi asa de simplu...Am vorbit din septembrie cu viitoarea invatatoare a lui C. Am ajuns la ea din doua directii - invatatoarea actuala a lui M si parintii unui actual elev al ei, cu care e in relatii ff ok. S-a interesat despre rezultatele lui M si ne-a acceptat. Ne-am intalnit personal si i-am oferit un buchet de flori. Ne-a recomandat sa vorbim si cu directoarea. La directoare s-a dus invatatoarea lui M si ne-a trecut pe lista neoficiala (statistica ). Am zis ca sapt asta sa trecem si noi pe la directoare dar cf legii ma va pune sa astept perioada a doua. Asta inseamna sa nu dorm pana in aprilie .

Mergi la inceput

parerea me: sari peste mersul la directoare si inscrie-l, nu o sa te aresteze nimeni ca l-ai inscris in seria 1 :)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

parerea me: sari peste mersul la directoare si inscrie-l, nu o sa te aresteze nimeni ca l-ai inscris in seria 1 :)))

Cum mi-am alaptat copiii

Nu o sa mearga deoarece acum inscrierea va fi computerizata, datele sunt introduse intr-un program si daca atunci cand introduce adresa nu e in circumscriptie nu se inregistreaza inscrierea.

Problema lui Anya o sa o am si eu la anu' asa ca o inteleg perfect
Bafta multa Anya!

Mergi la inceput

ce aiurea! ar trebui facut ceva cu arondarea asta, eu sunt la 5 minute de scoala pe care o vreau si 20 fata de scoala unde am fi arondati

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput