Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Lala_D spune:
Sorana, nu esti singura.
Fi-miu desi mult mai mare ca Monica a iesit la 14.15 ca se invartea clasa cu el si era alb ca o foaie de hartie.
In clasa a fost extrem de cald si cred ca efectiv s-a deshidratat.
Nu l-am vazut niciodata iesind in halul asta de la scoala/concurs.
A fost chiar debandada la organizare.
PS : cred ca din vina "celor mari" s-a decalat, azi au fost 2 olimpiade romana si tehnologie dimineata, de la 9.00.
Sabina spune:
oh, imi pare rau sa aud asa ceva :(((
pup copilasii. Sper sa le treaca repede stressul. Bine, sunt sigura ca pana la ora 6 seara au uitat, :)) la cum ii stiu pe ai vostri, dar na.
poate tine si de oamenii din centrele de testare debandada?
oricum, pe vremea asta numai concurs nu e cazul.
Sper sa apara repede subiectele, sunt curioasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
au aparut :
http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=1968
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
mie se pare mie sau IIa e formulat cam ambiguu?
recunosc, m-am uitat in treacat pe cursuri iar cu Sofia n-am facut nimic nimic.
nu inteleg aia cu litera si cifra, la ii mai ales.nu e mai degraba numar?
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
Sabina uite-te la subiectul II a) ii) la a III-a.
Parerea mea e ca raspunsul corect este "nici o cifra nu indeplineste conditia". Fi-mea a zis "20" dar "20" nu e "o cifra", deci eu cred ca a gresit. Oricum mi se pare cam mult sa pretinzi la cls a III-a asa atentie ..... sau doar au gresit pur si simplu?
sorana spune:
Lala - e vina celor de la arhimede. Si-au facut calendarul de concursuri de la inceputul anului scolar. presupun ca si olimpiadele sunt stabilite inca de atunci. Deci stiau, puteau evita (schimband data eventual).
Si raman la parerea mea - 2,5 ore la cls a III-a e extrem de mult. Sa mai scurteze subiectele ca nu stiu cati rezista atata timp. Si fi-mea a iesit la 14 si ceva. Primul lucru "ceva de mancare?" .
Sabina spune:
pai la ala m-am uitat.
si la II i (alea cu b) care e cifra ca nu m-am prins.
e aceeasi peste tot?
ma scuzati, sunt compozitoare :)) mi-a placut matematica, am luat 10 la bac (pe profil uman :D) da pe vremea mea in 1989 februarie cand eram eu clasa a treia nu se facea asa ceva :))
Cum mi-am alaptat copiii
loryi1974 spune:
E 6. Nu trebuia decat sa le ia pe rand. La punctul urmator e 20, sunt de acord ca trebuiau sa crie in loc de "cifra" "cifre".
Aia cu numerele in piramida s-a dat intr-o forma asemanatoare chiar la o clasa mai mica, la a doua, la una din etapele competitionale Nastasescu sau Euclid in anii trecuti.
A mea a avut o lucrare remarcabila si ca rezolvare si ca redactare, doamna zice ca ar fi luat tot atat si daca ar fi fost concurs de romana . Euclidul i-a dat multa incredere.
La noi, multe rezultate sub 24 p, cam putine peste.
Sabina spune:
Bravo!Nu ma asteptam la mai putin :)
de maine, scoala, gradinita si tot ce trebuie, practic 2 saptamani a pierdut cu pardalnica de viroza.
la pian are o sonatina vieneza superba de Mozart si un preludiu de Bach de-mi vine mie sa le studiez, sper sa treaca de etapa invatarii sa le aprecieze si cand le canta ea.
Nu stiu cat o sa mai faca pian. Nivelul e f f ridicat si ea nu vrea sa studieze, desi , asa fara studiu, tot e cea mai buna din anul ei. Adora muzica clasica, dar cica facuta de altii :D Cu boala si-asa abia daca a pus mana de cateva ori. imi e f clar. Ma doare sufletu, nu vreau sa-mi calce pe urme, dimpotriva :D , dar speram sa gaseasca mai multa placere in asta.
In schimb, ar picta incontinuu. Si ar scrie.
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Felicitari celor care pe langa ca au rezistat concursului au luat si punctaj bun!
Noi ne-am intors marti de la munte si ne-am tarat 2 zile la scoala. In weekend am cam zacut si acum speram sa se inchida iarasi scoala . Matei in continuare refuza ideea de concurs. A zis ca in martie merge doar la ala de karate (dar nu pare f convins nici de asta). In momentul asta ii place baschetul si am observat ca atunci cand are teme la multe materii intai se apuca de engleza (cred ca asta-i place cel mai mult).
Acum sunt super stresata cu inscrierea celui mic la scoala. Cu toate ca are fratele mai mare in aceeasi scoala mi-e teama ca nu mai prind loc si ma si vad alergand dimineata sa-i duc la aceeasi ora in scoli diferite . Singura varianta sigura ar fi sa gasesc pe cineva in zona arondata sa ma ia in spatiu (flotant) pana inscriu copilul. Daca cunoasteti pe cineva in zona Protv...pleaseee ...Culmea e ca nici colegii de clasa ai copilului meu mai mare su sunt din zona arondata, ca ma gandisem sa apelez la vre-o mamica...Of! ce ma fac eu cu mimunea asta de inscriere electronica....
Sabina, daca fata ta e pasionata de pictura de ce nu incerci sa o indrumi spre partea asta? Poate face si arhitectura si design ca sa traiasca iar pe lanaga sa picteze cat poate .
Mi-am amintit ca asa cum ai luat tu 10 la bac la mate cand erai axata pe umaniste, eu am luat 10 la romana si dadeam la Politehnica .
( Lansez si aici un SOS! Daca stiti pe cineva in zona arondata lui 56 (coltul Pache Protopopescu cu Mihai Brabu -blocurile si casele de pe partea cu Protv-ul), va rog puneti-ma in contact...)