Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cangurul la romana e in februarie si la mate in mai??? De ce oare?
Parca la cls I-III nu se organizeaza baraj si au calificative, nu punctaje.

Noi deocamdata mergem doar la romana-mate la concursuri. Adevarul e ca nu m-am interesat - poti merge la concurs de engleza chiar daca tu nu faci la scoala?

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare. Stie cineva la ce farmacie din Bucuresti as putea gasi (eventual comanda si sa-l iau in cateva zile) vaccinul Imovax Polio pentru copii? Am intrebat prin farmacii si nu-l au iar fi-mea nu vrea sa-l faca la scoala - deci trebuie sa-l cumpar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cangurasul de mate e acum in februarie, cred ca pe 17, cum sa fie in mai ?
La engleza au fost punctaje, max 200, 40 intrebari, daca greseai o intrebare ti se scadea val intreb plus un sfert din aceasta valoare : ai gresit o intrebare de 4 p pierdeai 5. Destul de dificil concursul.
Anul trecut a fost baraj la clasele III-IV care dau aceleasi subiecte, anul asta nu, din pacate.

Recapitulare:
28 ianuarie- Euclid
11 februarie-Arhimede
17 februarie -Cangurul matem
25 februarie- Evaluare romana
3 martie- Evaluare matem
martie-Evaluare engleza
Fata mea nu merge la toate astea, le-am pus asa, poate vrea altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sorana, inainte sa-l refuzi pe cel de la scoala vezi daca il gasesti in farmacii. Am avut cu pediatrul o discutie referitoare la ROR si am inteles ca vaccinurile care se fac in campanie scolara nu se gasesc in farmacii. Poate o fi restrictia doar la ROR si sa il gasesti, totusi. Pe noi nu ne-a anuntat nimeni de vaccin. Am sedinta cu parintii joi si sa intreb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Cangurasul de mate e acum in februarie, cred ca pe 17, cum sa fie in mai ?
La engleza au fost punctaje, max 200, 40 intrebari, daca greseai o intrebare ti se scadea val intreb plus un sfert din aceasta valoare : ai gresit o intrebare de 4 p pierdeai 5. Destul de dificil concursul.
Anul trecut a fost baraj la clasele III-IV care dau aceleasi subiecte, anul asta nu, din pacate.

Recapitulare:
28 ianuarie- Euclid
11 februarie-Arhimede
17 februarie -Cangurul matem
25 februarie- Evaluare romana
3 martie- Evaluare matem
martie-Evaluare engleza
Fata mea nu merge la toate astea, le-am pus asa, poate vrea altcineva.

Era invers - mate in februarie si romana in mai - intrebarea e aceeasi - de ce???

Mergi la inceput

ROR-ul l-am facut tot acasa dar pe ala l-am gasit in prima farmacie in care am intrat. Eu am refuzat deja vaccinul de la scoala, il gasesc eu pana la urma .

L-as face la scoala intr-o singura situatie - sa vin cu medicul meu si sa i-l faca medicul meu. Plus as vrea sa vad frigiderul din care il scoate (adica sa fiu sigura ca l-au transportat la rece si tinut la rece cum "scrie la carte"). Sunt "Stan Patitul" cu vaccin facut de asistenta (si re-vaccinare de catre medic ca nu prinsese vaccinul). Fiecare cu motivele lui dar zau ca nu-i "fun" sa te duci la policlinica de tbc cu copil mic care mai si stii ca nu-i imunizat (ca doar acolo se putea re-face vaccinul care nu prinsese).

Poate pana la urma m-as fi riscat dar fi-mea prefera medicul nostru si siguranta propriei case ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Poate asa au avut ei disponibilitatea.Oricum la "Povesti" maj.ar trebui sa ia Excelent. Eu nu cred ca o mai trimit.
Intre timp cred ca mai e si barajul la engleza ptr clasele mari, Exploratorul prin aprilie. IMi dau cu parerea ca nu stiu raspunsul.
Vezi ca au un blog pe care poti sa pui intrebari si chiar iti raspund.
Pe noi ne-au anuntat ca vaccinarea este programata la inceputul lunii februarie.

Mergi la inceput

Fi-mea merge la Cangurul pentru ca mi se pare cel mai ok concurs "grila" si cred ca trebuie sa se obisnuiasca si cu tipul asta de dat raspunsuri. Ea s-a inscris si la micul matematician (acum cred ca se cheama "fii inteligent la matematica") care mie nu-mi place ca e mai mult literatura decat mate, dar pana la urma treaba ei . In plus mai merge la evaluari si la arhimede. Deja cred ca e mai mult decat suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Stie cineva daca vaccinul va fi cu administrare orala sau injectabil?

Mergi la inceput