Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
sorana spune:
La mate facem "necunoscute" si "paranteze". La romana "Revedere" de Eminescu. Deocamdata un "FB" la italiana, n-am inteles ce a facut asa de bine, dar bine ca a facut .
anya spune:
Sabina, bafta multa! Tin pumnii sa te refaci repede si sa nu mai apara analize ne-bune.
Daca mergem la Arhimede, cu placere dam fisa!
La scoala: impartirea, Eminescu. Inca nu le-a dat vre-o nota.
happiness spune:
La noi s-au pus note inca de marti...pe doua fise la mate, doua fise la romana si munca independenta mate si romana, deci are deja 6 note. Dar nu ma mir, ei au sute de note intr-un semestru, desi in catalog sunt mai putine.
loryi1974 spune:
Rezultat mare la Cangurasul de engleza. Sunt foarte mandra de fetita mea, nu cred ca am mai folosit asa cuvinte aici, pe forum.Cu atat mai mare cu cat clasele a_III-a si a_IV-a au avut subiecte comune.
Sanatate multa,Sabina!
Sabina spune:
wooow, bravo, bravo! Ma bucur mult pt micuta ta , Lori!
Parerea mea e ca ar trebui sa spui mai des ca esti mandra de ea
Eu am scris d-nului de la Arhimede si a zis ca ii tine locul, avand in vedere situatiunea. Si a fost f f dragut.
nenea chirurgul inca nu mi-a comunicat nimic. Cred ca luni il sun.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Sabina, inca o data, multa-multa sanatate!
Am fost azi la Arhimede si bine am facut ca nu stiu cum ii explicam eu sumele Gauss si factorul comun.
Cine vrea fisa o am eu :D.
Sabina spune:
vreau :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Ei,asta e,la clasele primare nu se organizeaza baraj la Cangur la engleza. Fiica-mea visa diverse premii :)).
Sambata urmeaza Euclid -etapa a-II-a pentru cine e interesat.