Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Mamici, ma inscriu si eu in colectia de depresii de toamna-iarna, ca prea aveam o stare buna si nu mai bocisem de ceva vreme. De cand cu papanicolau asta, mi s-au impotmolit toate, deja am luat-o pe aratura, ma gandesc numai cum sa fac sa traiesc mai mult sa pot avea grija de copii. Desi saracu pap nu zice nimic clar, decat ceva anolmalii celulare- dar tot prost imi suna- mai am de investigat si sper eu sa nu fie nimic, constient stiu ce tre sa fac dar asa m-a pocnit de nu-mi revin.
Si gata nu mai zic ca stiu ca nu ma ajuta cu nimic, dar da, nu e rau sa te cauti mai des, sa-ti faci analize, etc macar sa ai ce trata.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

In 2008 am avut pap gradul 3 stadiul 2 adica ASCH-destul de nasol, am facut conizatie si sunt ok intre timp am dus o sarcina la bun sfarsit!

daca nu esti sigura de rezultat eu te sfatuiesc repeti analiza la alt laborator in bucuresti recomand MYCOMIS e cel mai bun in domeniu!

eu spun sa nu te panichezi atata timp cat nu ai atins gradul 4 se rezolva!

Eu repet papaul din 6 in 6 luni + celalalte analize ureea plasma si tot ce tine de acest spectru!
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da tu fete, am un sot tare rabdator, mi-a pus Dumnezeu mana in cap cand mi l/a dat de sot. Suntem mai apropiati de vreo 2 sapt

Crissteo, hai mai... Si tu in butoi??? Pai tu mereu vezi partea plina a paharului, oricat ar fi el de gol. Ma bucur ca vin zile cu musafiri, cu oameni dragi, cred ca te vor ajuta. Nu te necaji pt papanicolau. Acum faci tratament, apoi mai faci analize, ceri parerea mai multor medici si abia apoi vezi daca sunt ceva probleme si ai motive de ingrijorare. Te pup tare!

Azi i-am luat lui V lp Hipp. Am incercat milumil, aptanil, nestle, aroma de banane, miere. Nu bea mult. Cam 130-150. Asta este, ii dau mai multe lactate ziua.

Acum il adorm, apoi ii fac ceva de papa pe maine- pt dimi pate de casa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Anca, multumesc de raspuns, la mine a iesit AGC-NOS. Vreau sa repet pap-ul dar am citit ca daca-l faci mai repede de 3 luni nu e concludent? asa o fi? Eu sunt stresata, ca atunci cand am facut 4d cu albert, herghelegiu care zice lumea ca e foarte bun, a vazut el nu stiu ce rana pe uter, ma tot intreba daca am nascut prin cezariana, daca am avut vreo operatie, doctorita mea s-a uitat si ea dupa, si zice ca nu e nimic. Acum cand am facut pap-ul mi-a facut colposcopie si nu se vede nimic, iar doctorita mea zice ca o fi mai sus endocervical, de nu se vede la colposcopie. De aia stau eu cu grija, poate n-au luat celule de unde o fi ceva si ma trezesc tarziu ca stateam linistita.

Tu zici de micomi, cel cu mihaela badea?

Am monopolizat delfinasii, iertare si multumesc.

Mergi la inceput

Citat:

Anca, multumesc de raspuns, la mine a iesit AGC-NOS. Vreau sa repet pap-ul dar am citit ca daca-l faci mai repede de 3 luni nu e concludent? asa o fi? Eu sunt stresata, ca atunci cand am facut 4d cu albert, herghelegiu care zice lumea ca e foarte bun, a vazut el nu stiu ce rana pe uter, ma tot intreba daca am nascut prin cezariana, daca am avut vreo operatie, doctorita mea s-a uitat si ea dupa, si zice ca nu e nimic. Acum cand am facut pap-ul mi-a facut colposcopie si nu se vede nimic, iar doctorita mea zice ca o fi mai sus endocervical, de nu se vede la colposcopie. De aia stau eu cu grija, poate n-au luat celule de unde o fi ceva si ma trezesc tarziu ca stateam linistita.

Tu zici de micomi, cel cu mihaela badea?

Am monopolizat delfinasii, iertare si multumesc.

da de micomi si mihaela badea e vorba!
daca e ceva mai sus de col eu spun sa investighezi in amanunt! la mine papul cu un an inainte era fff bun adica gradul unu fara modificari...iar dupa un an am ajuns la anestezie si cutit! eu nu am facut erad sau cauterizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:

Mamici, ma inscriu si eu in colectia de depresii de toamna-iarna, ca prea aveam o stare buna si nu mai bocisem de ceva vreme. De cand cu papanicolau asta, mi s-au impotmolit toate, deja am luat-o pe aratura, ma gandesc numai cum sa fac sa traiesc mai mult sa pot avea grija de copii. Desi saracu pap nu zice nimic clar, decat ceva anolmalii celulare- dar tot prost imi suna- mai am de investigat si sper eu sa nu fie nimic, constient stiu ce tre sa fac dar asa m-a pocnit de nu-mi revin.
Si gata nu mai zic ca stiu ca nu ma ajuta cu nimic, dar da, nu e rau sa te cauti mai des, sa-ti faci analize, etc macar sa ai ce trata.

In 2008 am avut pap gradul 3 stadiul 2 adica ASCH-destul de nasol, am facut conizatie si sunt ok intre timp am dus o sarcina la bun sfarsit!

daca nu esti sigura de rezultat eu te sfatuiesc repeti analiza la alt laborator in bucuresti recomand MYCOMIS e cel mai bun in domeniu!

eu spun sa nu te panichezi atata timp cat nu ai atins gradul 4 se rezolva!

Eu repet papaul din 6 in 6 luni + celalalte analize ureea plasma si tot ce tine de acest spectru!
sanatate!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Panica nu face bine! In primul rand trebuie vazut exact despre ce e vorba, nu orice modificare insemna obligatoriu cancer. Si eu ca anca, doar ca la mine erau CIN3 spre 4, deci pre-cancerigen, taiat col, am 2 sarcini la activ si nici urma de alte probleme, deci, daca sunt depistate din timp, nu e asa grav. Si eu tot la 6 luni fac papanicolau, plus anual genomizare HPV si colposcopie. Bine, acum nu le pot face, dar dupa ce nasc sigur le voi face pe ultimele 2.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

crissteo vezi ce club numeros suntem...si am trecut cu bine!
vazand si facand din aproape in aproape toate se rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
mai ia cineva cerasette? eu iau ca la carte,dar de 5 zile nu mi-a venit CM.dr meu mi-a spus sa bag un test d esarcina,ca doar decesul e sigur, nu si anticonceptionalele.

eu am luat anul trecut dar m-au dat cu totul peste cap. ba CM dura o saptamana si dupa 2 iar venea, ba nu venea deloc... asa ca am renuntat la ele. si am pus sterilet. de care m-am plans la inceput , acum m-am obisnuit

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

No buna seara! Sunt si eu pe aici mai rar, ce-i drept din motive de copil, serviciu si casa noua. Vrem sa ne mutam pana la Craciun. Suntem bine, mai citesc seara dar, din pacate in diagonala. Imi doresc tare mult sa mai am timp de mine insa eu, se pare ca sunt pe ultimul loc. No asta e, sanatosi sa fim.
Oana pentru MI votez Straja evident, este o locatie super si nu foarte scumpa, iar ca perioada mai ramane de vazut.
Paolaaaaa wake up mami, ce-i cu tine? Puitul tau te vrea fresh sa te joci cu el nu posomorata. Pup sa treaca iute iute
Mai vreau sa-i urez Cristinei, off course, LA MULTI ANI SCUMPA SA TE BUCURI DE CEI DRAGI SI SA STII CA NU DEGEABA E ZIUA TA TOATA SAPTAMANA, CHIAR O MERITI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Va pup pe toate cele cu butoiu'......
si nu numai

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, , merci de urari! Ce face piticul tau, e cumintel?

Aseara cam o ora a durat sa adorm copilul. Ultimele nopti au fost agitate, cu treziri cam la fiecare ora. Asa ca dupa ce a adormit, m-am grabit sa imi fac treaba, ca stiam ca imediat urla. Si, nimic!!! Ne culcam, ma trezesc pe la 2 noaptea, copilul nu scancise deloc. Pai el nu a mai dormit fara treziri pana la ora aia de muuuuuulta vreme. Asa ca la 2 ma mut cu copilul, ma gandeam ca o fi ceva cu el. Si am dormit neintorsi pana la 6 juma, cand i-am dat lp. A baut ceva, s/a intors pe burta si iar somn. Sotul speriat ma intreaba daca e in regula copilul :)

MAai incerc sa mai dorm si eu putin :)))

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput