Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
baby78 spune:
Buna ziua delfinariu,
Ce copii minunati si super activi am vazut la intalnirea de la Bucuresti
Tudorel...mare crai ...cu frumoasele Natali si Ana 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
histamina spune:
fetele,
mai ia cineva cerasette? eu iau ca la carte,dar de 5 zile nu mi-a venit CM.dr meu mi-a spus sa bag un test d esarcina,ca doar decesul e sigur, nu si anticonceptionalele.

Roxana_Theo spune:
buna. Am revenit si noi de pe drumuri caci in we am fost la Bran. am avut parte de o vreme superba asa ca l-am putut tine pe Theo afara destul de mult. Pot spune ca am avut noroc ca nu a racit. Si asta pt ca am fost intr-un grup mai mare, iar una dintre mamici impreuna cu piticul de vreo 4ani avea viroza; tusea intr-o veselie. Insa am reusit sa-l tin departe de ei caci va spun sincer ca am avut un mare stres din cauza asta.
Vad ca voi incercati sa puneti de o noua intalnire la munte. Eu doar o sa visez la asta pr ca din pacate sotul meu are asa un program imprevizibil incat nu prea pot planifica nimic.
Roxana_Theo spune:
histamina m-au trecut fiori reci citind mesajul tau ref la cancerul de col. Si da,ai dreptate. Mereu amanam analizele de rutina caci ni se pare ca avem alte prioritati.
crispro spune:
Salut, fetele! Noi tot petrecem si mancam de3 zile. Azi iar ne asteapta soacra la masa. Eu is la masaj, dar s-a luat curentul si acum stam toate aici... No, cam atat. Am primit de ziua mea carti, asa le-am zis eu sa imi ia, iar acum citesc cu spor:) sotul zicea ca toata sapt e tot ziua mea, iar azi mi-a luat iar un buchet de flori :)
Copilul doarme rau, desi ii dau calma baby, se trezeste plangang, sta treaz, leagan. Nimic nou sub soare :)
Astept si eu Mi!
Va pup.
Aaa, Paula, apoi tu mereu esti optimismul intruchipat, nu te vad in starea asta. Hai, capul sus, nu ai de ce sa fii atat de trista, cu lacrimi in ochi. La ultimele controale dr au zis ca nu e cazul de tratament, asa ca nu te lasa. Fii optimista, asa cum eati tu mereu!
Oana, cum e Matei cu buzita? Se mai vede?
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
salutare si de la noi!
si eu sunt pe fundul butoiului, numai vesti proaste am primit azi...cel mai tare m-a enervat ca avand o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila, sunt sanse mari sa nu ne putem incasa banii de la un client... e strigator la cer ce se intampla in tara asta...ee..si mai sunt si altele, nu vreau sa mai umplu randurile pe aici...
Histamina, saru'mana pentru informatiile cu Alzheimerul! Si da, eu sunt una din cele care nu au facut niciodata un Papanicolau
Trebuie sa merg musai sa-l fac, nu stiu ce mai astept 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Cristina , dupa cum vezi Vasi te adora.....Bravo lui ..Frumos gest! Asa ca,...daca tot petreci o saptamana ai putea sa te "impiedici"putin de Vasi ca tare frumos se poarta,nu?....Si cred ca te mai "relaxezi" si tu 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
Alice_Elena spune:
Sunt de acord cu iuliana. Sa nu vi iar cu scuze la noi
bea un pahar cu vin roshu la soacra, culca vladutu si relaxeaza-te 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
f buna propunere si cum esti si mai tot timpul pe aici, fara absente nemotivate, te votez presedinte direct, ce vice..... |
cu mare, mare drag m-as ocupa DAR incep munca din ianuarie si nu voi mai fi pe aici atat de des
atunci ramane:
1. ARIESENI
2. SIBIU
3. STRAJA
am luat in considerare locatiile care au fost mentionate cel putin de 2 persoane diferite
hai mai spune-ti...pana la sfarsitul lunii propunem locatii - in 1 decembrie dam drumul la pool timp de o saptamana, ca sa nu ne intindem prea mult dar sa si dam posibilitatea fetelor care nu intra zilnic sa isi exprime parerea! e bine asa??
Cris e mult mai bine, se mai vede rosu unde s-a lovit dar trece
o saptamana numai a ta!!! mi-nu-nat!!!

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissteo spune:
Mamici, ma inscriu si eu in colectia de depresii de toamna-iarna, ca prea aveam o stare buna si nu mai bocisem de ceva vreme. De cand cu papanicolau asta, mi s-au impotmolit toate, deja am luat-o pe aratura, ma gandesc numai cum sa fac sa traiesc mai mult sa pot avea grija de copii. Desi saracu pap nu zice nimic clar, decat ceva anolmalii celulare- dar tot prost imi suna- mai am de investigat si sper eu sa nu fie nimic, constient stiu ce tre sa fac dar asa m-a pocnit de nu-mi revin.
Si gata nu mai zic ca stiu ca nu ma ajuta cu nimic, dar da, nu e rau sa te cauti mai des, sa-ti faci analize, etc macar sa ai ce trata. 
Am gasit pe trilulilu cantece de leagan- fff frumoase, dupa ce am ascultat tatiana stepa de am innebunit, am schimbat registrul, am trecut la muzica pentru copii, ca nu se mai putea. Atat de mult le-a placut baietilor, si-mi place ca dureaza vreo 30 min, suficient cat sa-i inmoaie. Am dansat toti 3, ne-am laganat, i-am culcat, apuc sa respir un pic ca am fost cu amandoi acasa.
Foarte frumosi delfinasi am vazut la intalnirea din buc, eu n-am stiut ca va vedeti, dar ieri oricum am avut invitati, am inceput seria petrecerilor de sf andrei, teo e andrei luna asta, asa ne si pune sa-l strigam. Ieri am avut niste prieteni cu fetita mai mica cu o luna decat albert, miercuri vine mama, joi sora, in week-end alti prieteni. E bine asa. Astept sa-mi mai intre niste bani si sa-mi incep terapia prin shopinguit.
De nas infundat si dureri de cap pentru astia mari ce stiti? ce sa cumpar? vreau sa-l pun pe al meu sot sa ia ceva acu in drum spre casa, ma simt nasol. Acum mi-am amintit ce rau sufera copiii astia cand sunt virusati.
Sa aveti o seara frumoasa
!