Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia, ce de mesaje ne-ai scris! Auzi, dar vroiam sa intreb ceva, tu scrii si la odiseea ta, da? Am vazut ca avem aproximativ acelasi numar de mesaje totale scrise, si eu le-am facut in mare doar in octombrie incoace scriind la odiseea mea. De-aia intreb daca scrii si acolo sa vorbesti cu fetele care nasc cam in aceeasi perioada cu tine. Am intrat azi din curiozitate acolo si am vazut ca e multa actiune, fetele cu termene de ianuarie deja au inceput sa nasca.

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Bia, nu-ti mai face planuri in ce zi se va naste bebelina, ea se va naste cand va vrea ea

sa va spun un pic despre mine...eu sunt insarcinata a patra oara, si desi nu am asteptat barza, daca tot a binevoit sa vina am poftit-o cu placere. acum am 5 saptamani si 5 zile si sper din suflet sa fie bine. primele 2 sarcini le-am pierdut la 12 respectiv 16 saptamani, au fost niste experiente cumplite. a treia oara, cu tratament adecvat, totul a decurs bine, am avut o srcina ft usoara, si programam nasterea, ca si tine Bia, ba cu o saptamana inainte, ba cu 2....voiam in zi de sarbatoare si cum aveam DPN pe 16 noiembrie, ma gandeam eu sa nasc pe 8 noiembrie, insa medicul meu nu a fost de acord asa ca ramasese 16 noiembrie. dar bebe meu a a vut alt plan, pe 13 noiembrie la 22.30 mi s-au rupt membranele din senin si la 00.00 am intrat in operatie, iar la 00.30 am auzit cel mai frumos glasicior din lume. desi s-a nascaut prematur, Lucas a fost mereu un copil ft sanatos, pana acum nu a fost bolnav niciodata si sper sa fie la fel si de acum incolo. cam asta e pe scurt povestea noastra si sper ca bebe care va veni sa stea acolo la caldurica pana la termen si sa-i vedem nasucul pe 5 septembrie

scuze ca am scris asa de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Cum sa fie bebe prematur daca s-a nascut doar cu 3 zile mai devreme de termen??? Poate era mai mic decat trebuia sa fie la varsta gestationala respectiva(adica dismatur). Oricum, sa duci cu bine si sarcina asta!

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

la odiseea mea? nu
nu am intrat niciodata...nici nu stiu unde, sau cum.
Tu cum intrii?

Mergi la inceput

eu normal am DPN pe 6 martie. dar am inteles k fetitele ies mai repede. Asa k ma astept pe la sf lunii feb. Acum sa vad ce zice dr. Daca nu te deranjez cu intrebarea mea, as vrea sa stiu ce s-a intamplat de ai pierdut cele 2 sarcini? te poop si ma bucur k ni-i te-ai alaturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia, pe pagina a doua e subiectul Gravidutze de ian-feb si cel cu Gravidutze de mart-apr. Eu si Aever scriem la Gravidutze de mai-iunie.
Sarcina usoara in continuare!

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

scuze...am nascut pe 14 octombrie la 35 de saptamani, am scris gresit
cele 2 sarcini le-am pierdut din cauza trombofiliei, mi s-a coagulat sangele, s-au format trombi si mi-au omorat bebeii. a treia sarcina am dus-o cu tratament, un pumn de medicamente si o injectie in burtica zilnic pana la nastere si 6 saptamani dupa, acum tot asta ma asteapta, astept sa merg la medic saptamana viitoare sa vad daca e in regula si sa vedem cu injectiile, sa-mi dea reteta ceva

si sa stii ca e un mit faptul ca se nasc fetitele mai repede, nu te mai stresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

buna seara!! bine v-am regasit!!!

Azi am ajuns acasa, suntem bine amandoua, cea mica a avut la nastere 2,700 kg, este sanatoasa, nu au fost probleme la nastere.

Eu m-am refacut destul de bine, desi prima zi dupa operatie mi-a fost destul de greu , fiind a treia cezariana, am stat in perfuzii o zi jumate, cu glucoza, cu vitamine, cu fier, dar m-au pus pe picioare , mi-am revenit si acum e totul ok.

Bia imi pare rau ca nu ti-am raspuns la mesaj dar in prima zi eram ametita rau, apoi a trebuit sa ma mobilizez sa cobor din pat, sa ma misc, apoi mi-au adus ingerasul langa mine si am fost ocupata cu ea tot timpul:)

O sa pun poze pe facebook

Va pup pe toate

Mergi la inceput

ms Elena. Hai k intru acum. Pup

Mergi la inceput

Ma bucur k sunteti bine, k ai ajuns acasa. Stai linistita in leg cu sms-ul, m-am gandit eu k ai fost ocupata. Ai grija de tine si de cele 3 printese. Va pup

Mergi la inceput