Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Evident!

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Ce liniste e aici! Nu mai zice nimeni nimic?

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare! Ce faceti burtici si mamici? Ce faci Andreea? Cum va simtiti? Misca bebelina ta? Noi suntem bine...de Ramona nu stiu nimic, dar sunt convinsa ca sunt bine amandoua.
Silvia ce faceti? Cum va mai descurcati?
Iulia voi? De Luys mai stii ceva?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Misca, misca! De cand am identificat miscarea simt mereu. Nu mereu, mereu, dar in fiecare zi, de mai multe ori pe zi. Am simtit si la mana odata, chiar nu ma asteptam sa se simta. Inca nu stiu sigur daca e fetita, asa a fost presupunerea la eco de 12 saptamani, nu prea ma bazez pe asta. Sambata mergem la eco, o sa am fix 18 saptamani, poate se vede clar atunci. Abia astept sa o vad(sau sa-l vad) iar.
De simtit, ma mai simt rau din cand in cand, zilele astea ceva mai mult ca m-am obosit si stresat, dar n-am mai varsat. Mai trece raul cu apa, dar asa luata cate o inghititura.

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

stai sa mai creasca un pic sa prinda puteri si atunci sa vezi valuri
succes la eco

Mergi la inceput

Asa e la mine acum ... valuri valuri! Iar cateodata imi trage cate una de ma sperie(e f energik). E cam nasol cu dormitul, noaptea ma trezesc de vreo 5 ori sa beau apa ... ma foiesc toata noaptea. La sf lunii ma duc la control ... pe la sf lunii feb tre sa nasc. Oare knd ma poate programa? Cu o sapt inainte?

Mergi la inceput

Ce emotii ma trec knd ma gandesc la nastere ... ferice de mamicile care au scapat!

Mergi la inceput

Lalu cum te mai simti?

Mergi la inceput

La 18 sapt sigur iti spune, dar asta numai sa nu stea ea cu spatele. Si eu knd am eco,deabia astept sa ajung doar ca sa o vad. E minunat!

Mergi la inceput

Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput