Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 44

g_rainbow spune:
felicitari pt printesa mica si pt surioarele ei mai mari, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari

Bia_Mi spune:
Deea noroc cu tine si cu Elena... am intrat si eu pe odiseea mea :)) Acum le inebunesc pe ele cu intrebari, stiind ca au DPN apropiat.
Va pup fetelor

Mirina5 spune:
buna, am citit ca a nascut ramona, FELICITARI!!!
eu nu am mai apucat a intru, a fost tati acasa si nu am avut loc de el la calculator...
Asa ca va doresc un AN NOU fericit!!! ( cu intarziere)
bia, vad ca nu mai ai mult, iti doresc o sarcina usoara!
aever, ma bucur ca ai inceput sa simti bebele, presupun ca ti-au trecut si greturile acum...vei vedea ca in curand te va "boxa" non-stop. Bebita al meu e cuminte ziua, in schimb noaptea are program de gimnastica, daca va fi tot asa si dupa ce se naste, m-am scos!
pupici
Irina 23+

Silvia92 spune:
Buna fetelor!felicitari pentru frumusetea de fetita Ramona!
Mama fericita de Alessia 11 12 2011 !

BelissimaEva spune:
Buna Seara Burtici dragute!
Nu am mai postat pe forum inainte de Craciun, asa ca putin cam tarziu dar va doresc Un An Nou fericit , plin de impliniri si bucurii iar bebeii din dotare sa ne umple si sa ne faca viata mai frumoasa, mai senina!!!
Ramona, mamico, FELICITARI~~~~~~~!! Bebelina este superba!!!!!!!!!!! Sa iti creasca mare, frumoasa, sanatoasa si papaciasa!
Bia, tu urmezi si de abia astept detalii, detalii!! Vei naste natural sau cezariana?
Mirina,bine ai revenit pe forum!
Noi crestem frumusel, astfel ca la ecografia de acum o saptamana, nu aveam nici 20 sapt , iar bebelul avea aproape 400 gr, f activ si zburdalnic!
In schimb eu am o grava problema cu somnul de mai bine de o saptamana( mai precis de la Revelion) si nu reusesc nicicum sa imi revin, iar asta imi provoaca o oarecare teama sa nu cumva sa fie afectat si bebelul!
20 weeks +

Bia_Mi spune:
Buna Eva! Am niste emotii de inebunesc. Nasc tot prin cezariana...Acum imi e din ce in ce mai greu. Ma doare rau burta jos, deabia merg dupa ce ma ridic din pat, iar noaptea, e groaznica. Nu pot sa dorm si ma trezesc rupta de oboseala ca sa vin la serv. Ma bucur ca sunteti bn, sa aveti grija de voi.
Restul de burtici ce fac?
Dar proaspetele mamici?
Va pup pe toate 32+ cu