Mamici inimoase de Constanta(158)
Raspunsuri - Pagina 10
ADINUTZA spune:
Cornelia, eu pot sa trec pe la tine in drum spre sau de la serviciu, daca reuseti sa te mobilizezi cu atatea pe cap...
Important e sa-ti fie copiii bine, si tu sanatoasa sa poti face fatza.
Boti eu vreau scrisorica, iti dau pe PM detalii.
Cornelia spune:
Munltumim de urari. Toti suntem mai bine, exceptandu-l pe Stefan care continua sa faca febra. Eu o sa imi revin, ca de sarbatori vine mama acasa si mai am si eu timp sa respir.
Adinutza , in week-end-ul asta o sa pregatim hainutele si jucariile (mi-au promis copiii ) de donat. Eu le pot pune in portbagaj si sa le las intr-o dupa amiaza la Boti. Daca nu reusesc, vorbim.
Boti, mie mi se pare ca nu ar fi mos daca nu le facem si cate o punguta cu dulciuri. Nu sunt asa de multi. Cred ca reusim sa facem 11 pachetele.
Cand va avea loc actiunea?
vladis spune:
'neata, fete!
referitor la dulciuri m-am gandit si eu ca e esential de craciun si am pregatit si o sacosa cu bunatati, in rest mi se pare ok tot ce a enumerat boti referitor la planul de actiune; in we asta ma mobilizez si eu sa fac pachetele, mai greu cu jucariile, nu prea pot sa il conving pe vlad sa fie darnic, eu le pun in pachet, el le scoate, toate ii trebuiesc daca-i vorba sa le dea, de altfel nu se mai joaca cu ele.
boti, am trimis PM pt mos
pt doritori: la cinema e "motanul incaltat" 3D, sper sa ajungem si noi maine, un we frumos va doresc
EDIT ca sa va amintesc de SMS pt bibi si ca sa va spun ca ma scoate din minti reclama asta la ing, e super agresiva
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis EDIT ca sa va amintesc de SMS pt bibi si ca sa va spun ca ma scoate din minti reclama asta la ing, e super agresiva |
si pe mine ma exaspereaza reclama aia...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
happymumy spune:
Neata! Ma rog, acum am observat ca nu mai e demult dimineata .
Ma alatur si eu clubului persoanelor agasate si disperate de reclama asta.
Eu miercuri am sedinta cu parintii la scoala, o sa vad pe la cit scap.Hainutze nu prea mai am, ca le-am strans pe toate prin octombrie si le-am donat unei familii mai nevoiase, dar o sa o mobilizez pe Ayla sa mai dam din jucarii, cu toate ca seamana putin cu Vlad , adica ea intelege ideea si teoretic ar vrea sa dea numai ca nu o lasa inima sa renunte la nici o jucarie . Oricum am sa contribui cu banutii si haideti sa facem ceva si in privinta dulciurilor. Cam citi copii sunt? Vreo 10, din amintirile mele?
Apropos de evenimente , noi nu ne vedem de Mos??
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
pisoi_aluna spune:
Salut! Idem cu reclama...
Am trimis si eu SMS pentru Bibi azi, si voi trimite si de pe tel sotului...
Vin si eu cu o sugestie. V-ati gandit sa luati dulciurile din en-gros de la Histria? Sunt sigura ca sutn mai ieftine decat prin alte magazine, mai ales ca banuiesc ca nu vreti cine stie ce de firma...dar gasiti acolo de toate, inclusiv jucarii daca vreti sa mai cumparati.
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE
boticelina spune:
Scrisorelele sunt gata! mai astept date de la Adinutza, Rox si cine mai doreste cine mai pofteste Sunt simpatice, m-am amuzat tare...
Adinutza azi am fost pe la Histria si m-am interesat de acuarele si caiete pt actiunea de la scoala voastra, acuarelele pastila, 8 culori + pensula costa 1,4 lei/buc, iar caietele 0.75 lei/buc, 12/set. Erau multe rechizite ieftine, si dulciuri, cum a spus si Pisoiul, eu zic ca daca strangeti 100 de lei obtineti niste pungute onorabile. Nu va zic ce imbulzeala era acolo, toata lumea cumpara jucarii pentru gradinite... vazui niste imitatii de Lego super tari nene, la sfert de pret, firma "eogo"
Miha te rog sa-mi trimiti pe privat lista cu numele si varsta copiilor pt care vom face pungute ca sa robotesc niste etichete/ambalaje/sacose, sa nu le incurcam la fata locului.
Cunoaste cineva vreo sursa de sacose ieftine/gratis ? Poate la duty free, ca acolo sunt moca sacosele si poate ar dona vreo 50 de buc... Daca nu, o sa ma duc la milogeala la asta de la poarta 1 dar ar fi mai usor daca ati sti pe cineva/undeva
pt pachetelul cu dulciuri o sa ne trimita si Mamagiuliei niste bomboane, ma mai gandeam la biscuiti, eugenii, un mos de cioco, napolitane, portocala, banana si... astept sugestii
Am socotit cu Mihaela ca ar trebui sa ducem pachetele in jur de 21-22 decembrie, odata ca sa nu apuce sa se invecheasca produsele si apoi sa nu fie nici prea aproape de Craciun ca avem si noi smotru de facut, gatit si alte delectari din astea
Cine e dispus sa vina? Sunt 3 familii, una din Constanta, una din Poarta Alba si alta din Nisipari (langa Poarta Alba)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Daca aveti nevoie de doamna pentru curatenie dati-mi PM (nu, nu m-am apucat inca de prestat sau impresariat , dar stiu 2 femei tare de treaba care au salarii de 500 de lei si ar vrea sa mai faca ceva pe langa, pt ca astia-s toti banii care le intra in casa)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
mihaela77O spune:
Boti,ai pm..si cred ca am promis ca trimit si Adinutzei...
si cand ne intalnim,vin cu nuielusa,ai fost in Histria fara mine,sambata viitoare,musai vreau si eu sa ajung!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
Ontica Camelia spune:
si io de acord cu reclama .
Azi m-am mobilizat si am pregatit hainute si jucarii pentru donat, la jucarii am intampinat din partea Teodorei aceeasi reactie ca la Ayla si Vlad, toate erau "preferate" si ii "trebuiau".In final am reusit sa o conving. Problema este ca eu seara nu sunt acasa si nu stiu cum sa-i trimit lui Boti pachetele.
Spuneti cate Eugenii va trebuie si le donez/cumpar eu.
Rox suntem bine, multumesc de intrebare, Alex este prinsa cu scoala si antrenamentele, Teo ne tine in sah, fiindca de ceva vreme (de la vacanta intersemestriala) nu mai vrea la gradi .Nu am reusit sa aflu care este motivul reticentei, dar mai incerc . Cand o las dimineata se poarta de parca ar fi si spune ca vrea sa stau cu ea. A inceput sa merga de doua ori pe saptamana la gimnastica ritmica la CSS1, si acolo are preferinte fata de profesoare si incearca sa manipuleze (invoca oboseala) ca sa faca alt ceva decat celelalte fetitze. Una peste alta isi scoate "gherutzele" leoaica mea, dar noi incercam sa le "taiem" usor si elegant.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia