Mamici inimoase de Constanta(158)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela77O spune:
Cami,daca nu vine Mahomed la munte,vine muntele la Mahomed,nu?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O Cami,daca nu vine Mahomed la munte,vine muntele la Mahomed,nu? |
de acord, da' sa fie si Mohamed acasa
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
simonapro spune:
Seara buna!
Noi din pacate nu mai avem hainute de donat, eu le strang la cateva luni si le dau.
Eu doresc sa cumpar portocalele, sa-mi spuneti doar cate bucati sau kg sunt necesare.
Boti: abia asteptam scrisoarea, cred ca o sa fie tare surprins copilul meu
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaela77O spune:
Simona,eu zic,ca merg mai bine portocalele alea mai micute,la plase,ca daca iei un kg de portocale normale,vin 4-5 portocale,deci tinand cont ca familia cu 9 copii,face cat 2 familii eu zic ca 4 plase din alea de portocale sunt ok!
Cami,sunt 12 copii,ce ziceti merg 2 eugenie/copil?
Angi,ne-a promis bunatati,de abia stept sa vad ce!
inimoaselor,hai mobilizati-va,ca miercuri sa ducem donatiile la Boti,timpul trece foarte repede si mai trebuim sa cozonacim si sarmaluim si pt noi!
va pup si va doresc o saptamana usoara!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
lulu77 spune:
neatza,
scuze de absenta, muncesc
eu cu ce ajut in afara de sortat?
sa vad ce haine mai gasesc pe acasa, si poate reusesc sa mai obtin o tura de sponsorizare cum am obtinut ptr Mos Nicolae, si mai fac rost de niste Chips-uri.
rox, luca e fff bine acum, si-a revenit si cu mancarea, e la gradinitza si luni avem si noi serbare, azi au lectie deschisa la engleza, il insoteste bunica.
in rest , muncesc si ma pregatesc de sarbatori.
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
Dodo-pui spune:
Ct
prin zona cu pregatirile pentru cele doua serbari ale lui Bogdi.
Asa arata costumul de brad...am fost nevoita sa-l fac ,caci tot ce-i aratam doamnei(pelerine nu erau ok)...iar costumul popular e imprumutat ,abia azi am ridicat material da-i fac ia pentru urmatoarele serbari(caci asa ne-a anuntat d-na ).
Fizic nu am cum sa ajung si sa ajut la actiune dar ,voi face ce pot cu ceva ajutorRox.
Astept si contul pt scrisorele sa fac si acel transfer;Boti.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ontica Camelia spune:
Seara buna!
Mihaela am cumparat 33 de Eugenii, acestea impreuna cu jucariile si hainele le-am dus la Adina, care va ajunge miercuri la intalnire.
Adina multumesc pentru ajutor.
Boti tot la Adina am lasat contravaloarea pentru depesa (scriu codat ca am spionii pe langa mine ).
Va doresc o seara linistita si spor la treaba!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
happymumy spune:
M-am chinuti simbata seara jumate de ora sa trimit un ditamai mesajul pe care-l scrisesem, si mi-a dat eroare in continuu. Asa ca, acum o sa fac rezumat .
Incerc sa ajung miercuri, caci mindra are sedinta cu parintii, sper sa termin pina la 5. Apropos, boti da-mi si mie te rog adresa de intilneala si eventual si un nr de telefon, daca ma pierd pe parcurs . Adinutza, poate ma intilnesc cu tine sa mergem impreuna.
Hainute nu prea avem, ca le-am strans prin octombrie si le-am dat. Azi am mobilizat-o pe Ayli sa-si sorteze jucariile, as vrea sa cumpar si eu o parte din dulciuri, o sa vad de unde, ca nu ma vad cu burta mea croindu-mi drum prin inghesuiala de la Histria.Conteaza ce dulciuri? Adica, astept propuneri ca sa nu iau acelasi lucru cu altcineva , sau iau de capul meu? Miha, citi copii ziceai ca sunt? 12 in total?
Nu mai tin minte ce mai scrisesesem...
Ah, mi-am adus aminte... in principiu, daca ma simt bine si e totul ok pina atunci , as vrea sa merg si eu cu voi la copilasi, dar nu promit nimic inca.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
hello,la ceas de seara...
a venit,mosu'de la Angi,cu dulciuri,lucruri,jucarii si bani!
in total avem 300 ron!
happy,da 12 copii sunt!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...