Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu am citit ieri despre intalnire, dar pur si simplu nu am fost in stare sa ma mobilizez ca sa ajung. Acum am ajuns acasa si sunt extrem de obosita. Deja ma ingrijorez ca fac numai boacane: ieri mi-am uitat geanta acasa, iar azi am plecat cu Vladimir de la gradi in papucei .

Happy .

Lulu, imi pare rau de situatia de la serviciu. Spor la gasit un job bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Acum am vazut mesajul cu intalneala.
O sa caut si eu cate ceva pentru copii (fetite ), important este sa stiu unde si cum trebuie sa ajunga la Boti.
Astept vesti!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
ce ati hotarat la intalneala? cum ne aranjam?
Cornelia, cum e Stefan? iar tu... cred ca esti teribil de obosita. hai ca mai e putin si vine vacanta cu trenul din franta
Camelia, ce mai face fetele?
Alina, e bine Luca acum?
Simona, cum esti cu ochii? da-ne vesti despre tine.
haideti la raport, asa, ca de vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Rox, m-am conformat, am iesit la raport , chiar daca nu am nimic de raportat.
Trebuie sa ma duc sa fac piata si sa ma apuc de mincare, dar mi-e o lene de ma doare. Vreau sa fac niste curcan pe varza la cuptor, niste degetele de pui ptr Ayli, si poate si o ciorba de curcan.
Pupici! O zi buna sa aveti!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!
in primul rand vreau sa va spun ca incepand de maine 10 decembrie,ora 6 dimineata,pana pe 16 decembrie ora24,se poate dona prin SMS la 848,2 euro,din orice retea de telefonie mobila!daca vreti sa-l ajutati sa stranga restul de bani,
TRIMITE-TI SMS,INCEPAND CU DATA DE 10 DECEMBRIE!VA MULTUMIM!

ne-am inatlnit si am stabilit ca saptamana viitoare,miercuri,dupa amiaza sa aducem ce avem de donat la Boti acasa!
fetele din Bucuresti vor cumpara produsele noi(ca trebuie si lucruri noi,ca doar e Craciunul),iar noi aici ne-am propus sa strangem banuti pt cosuri cu produse traditionale de Craciun;am estimat noi un cos cam la 150 ron(pana acum avem 250 ron,ellen79-200 si adinutza-50 ron),haideti fetelor,trebuie sa ne iasa si sa le aducem acestor oameni un zambet pe fata!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Miercuri are Stefan serbarea, dar va contactez eu zilele astea, ca sa stabilim cum facem cu ce am eu de donat.

Happy, ti-am trimis pm .

Rox, Stefan a facut febra azi noapte , asa ca e la matusa mea, are liber . Si ieri nu il credeam ca ii este rau. Nu mai stiu cine de la cine ia virusi, ca e un lant care nu se mai intrerupe la noi. Nici eu nu sunt tocmai ok, m-a luat gatul, tusea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

ola, fetele!
eu sunt prinsa cu curatenia, frec mai cu spor cu atatia draci de la vestile rele de la serviciu asa ca abia azi am vazut de intalneala... eu o sa am ceva lucruri de donat, o sa particip si cu o suma de bani, insa, ca si cornelia, miercuri avem serbarea, asa ca o sa iau legatura cu miha.

va pupic si sanatati la bolnaviori

EDIT: boti, vreau si eu scrisoare, cum procedam?

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ola inimoaselor...

V-am citit repejor si nu pot sa zic ca am retinut mare lucru... am creierul amortit de problemele de la serviciu. M-a ajuns oboseala si nu ma mai pot concentra, motiv pt care am intrat acilea sa ma deconectez putin.

Eu nu am putut ajunge aseara din varii multe motive, dar m-am gandit la voi de 3 ori... "ite fetele sunt acum la locul de joaca"

Azi dupa ce aveam destule pe cap ma sunat si mama sa-mi strice planurile pt we... nu stiu cum o sa fac fata. Astept sa plec de la job si sa imi aerisesc neuronu sa gandesc mai clar.

O sa va urmaresc si eu referitor la adunat pachetele miercuri. Nu promit nimic pt miercuri, dar sigur voi avea si eu un pachet.

Suna asa usor donatul prin SMS Nu mai merg la banca sa fac plata... daca nu-mi amintesc in we sa dau sms, o sa va mai citesc luni si sper sa-mi amintesc.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu pe la munca, nu mai am timp de nimic, abia reusesc sa va citesc, mai greu sa apuc sa scriu.

Roxana: multumesc de intrebare, cu ochii sunt bine, ma mai ustura putin la calculator, dar in rest e ok.

Cornelia: multa putere sa treci peste toate si insanatosire grabnica copiilor

Maine facem si noi sfestanie la casa, sa vad cum ma impart si la munca si cu pregatiri, dar e bine ca am ajutor de la mama si de la soacra, nu stiu ce m-as face fara ele..

Eu tot in graba, am dat azi sms pentru Bibi si apoi am vazut ca de maine trebuia

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

A fost super misto aseara, ne-am nimerit fix in ziua cand clubul aniversa un an de la deschidere asa ca toti copiii au avut intrare moca plus sucuri, tort pt copii si mamici, la 8 jumate am plecat de-acolo (eu, Adinutza si Miha o tulisera mai devreme)

Am incins si noi creierii putin (ca era cam festiva atmosfera ) si asa cum v-a zis si Miha, ne-ar placea sa facem 4 cosuri in valoare de 150 de lei fiecare (cu alimente de baza + de-ale porcului + fructe), apoi fiecare copil sa primeasca un trening nou si un set de corp (maieu, chilotel, sosete) - astea am inteles ca se cumpara bulk de catre fetele din Bucuresti. Urmeaza sa suplimentam pachetele fiecarui copil cu hainute si jucarii second (din donatii - care se strang la mine ca am spatiu, si le pot prelua in orice zi dupa ora 17).

Dorinta mea e sa incercam sa alcatuim si un pachetel cu dulciuri pt fiecare copil, ma gandesc sa fie un mos de cioco, o napolitana, poate niste bomboane nepretentioasa, o portocala dar nu stiu daca ne vor ajunge banutii.

Oricum eu mi-am propus sa prestez scrisorele de la Mosul, iar toti banutii stransi de pe urma lor vor merge catre pachetelele de dulciuri pt fiecare copil.

Asa ca cine vrea scrisorica sa-mi dea date pe privat (numele copilului, 2-3 prieteni buni, cateva fapte pt care sunt laudati de catre Mosul , cateva aspecte "de imbunatatit". Mosul taxeaza cu 7 lei depesa si cine vrea sa o expediez eu prin posta sa-mi zica. Eu maine si poimanine vin la munca si tricotez scrisorele

Semneaza,
Monica Craciun

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput