Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor,va multumesc din inima pentru urari,inca nu-mi vine sa cred!
Va trimit multi multi pupici de molipsire.Fug la nani ca acusi am ajuns de la servici si sunt rupta de oboseala.Maine sunt de dimineata.Sa nu ma dati disparuta,ca nu am de gand sa plec de aici pana nu va iau pe toate cu mine la odisee
Noapte buna!

_

Mamica mandra

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , scumpele!
Azi e randul meu sa va ofer o cafeluta delicioasa , cu multa-multa frisca si sa va urez o duminica binecuvantata!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata!
Multumin de cafea Anne Mari,la fel si tie si tuturor fetelor :o duminica minunata plina de vesti bune!
ANKUTA te asteptam cu testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumim pt cafeluta!!!

o duminica frumoasa la toate!!!!noi azi cred ca mergem la nana sa o felicitam pt testul pozitiv si o sa furam sa aducem aici pe forum o gramada de pt molipsire!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

anckuta

asteptam sa vedem cele II!

bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata si de la mine, mai mult rupta de oboseala, batrana s-a simtit mai rau si nu am dormit toata noaptea, acum sotul a plecat la biserica si eu de paza.
Ancuta ce faci ne lasi cu ochii in soare?
Fetelor sper sa ma fereasca DD ca daca cade la pat nu stiu ce ma fac cu ea, e atat de grea ca abia am schimbat-o aseara dupa ce s-a scapat pe ea.
In 6 ani am indurat atatea ca mi-a cam iesit pe ochi apartamentul dar Doamne fereste daca se agraveaza treaba nu stiu cum ma descurc, ca vad ca nu o pot lasa singura deloc.
Va doresc voua o duminica placuta si asa m-as infrupta un pic din cafeaua aia dar nu pot ca deja vad ca ma doare stomacul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

uffffffff, Mihaela, tare aiurea situatia in care te afli, sa o ajute d-zeu sa-i dea putere sa fie mai bine ocrotindu-de astfel si pe tine!!!
te inteleg erfect k si eu am avut grija de persoane cazute la pat si daca nu esti puternica de fire cedezi repede psihic!
d-zeu sa va aiba in grija lui!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele. va invita la o cafelutza calda sau ceiutz pt gravidutzele noastre.

Ma bag sa fac un capitol nou

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Moni da nu te gandesti prea repede la adoptie? Mai ai atatea de incercat... pastilele au cele mai multe reactii adverse...
Hai capul sus, ca se poate si mai rau

de incercat ar fi dar trebuie sa fie si bani....
si e vorba si de consumul psihic
eu sincer le admir pe fetele care incearca de 3-4-5-10 ani - nu stiu de unde au atata rabdare, atata rezerva psihologica...
efectiv nu imi dau seama

eu stiu ca m-am epuizat deja
si as putea sa ma mai loin istesc asa
dupa....daca o da Domnul sa ne dea si un bebe al nostru ok....
pana atunci insa....suntem secatuiti moral, financiar...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

si buna dimineata fetelor!!!

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput