Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitarii celor 3 gravidute!!!! sa aveti o sarcina minunata si cat mai usoara si bebelusii sa fie sanatosi si mancaciosi!!!!

eu nimic de raportat, ziua 10 , asteptam ovulatia.poate vom avea si noi noroc luna asta.

va pup

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Kimiiiiiii, felicitari!!!!!
Sa-mi sara inima din piept si mai multe nu astazi cand am intrat la recuperat.
Felicitari si Camilei si lui Valy , cea mai rabdatoare graviduta pe care am intalnit-o indirect vreodata

Intram in forta in perioada sarbatorilor. Poate mosii care se pregatesc sa vina apar cu daruri si pentru noi: Mos Andrei pe 30, Mos Nicolae pe 6 si Mos Craciun pe 25. Fiecare trebuie sa livreze macar trei teste pozitive ca sa ne asiguram ca prind toate fetele cate unul

Eu am primit ieri din Germania proviziile noi de teste ( 50 cu 15) atat pentru ovulatie cat si pentru sarcina. Astazi, desi mai sunt 4 zile pana la urati, am si facut unul de sarcina. Evident, negativ. Mai trag speranta insa ca am vazut ca exista minuni.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor eu luna asta nu reactionez f bine la tratamentul cu clomifen
mi-e greata
ma doare capul in continuu
am iar spasme seara care nu ma lasa sa adorm
am ameteli
fotofobie
caldura in valuri
inrosire subita a fetei
am citit prospectul, ma regasesc in multe reactii adverse
cele de mai sus sunt prezente si in prospectg si in cazul meu
fac eforturi sa nu le intrerup
oricum mai am doar maine cand incep sa iau si climen

am zis ca daca luna asta nu iese bebe, ne apucam de procedurile de infiere a unui copilas

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

mi-e greata
am ameteli
fotofobie
caldura in valuri
inrosire subita a fetei

am zis ca daca luna asta nu iese bebe, ne apucam de procedurile de infiere a unui copilas

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Moni o parte din ele le-am avut si eu luna trecuta, cel mai grav este problema de vedere, eu am avut tura trecuta in primavara cand am luat 3 pastile dar le-am avut dupa ce am terminat pastilele si ma tinut cam 2 zile, pe prospect scrie ca trebuie sa le intrerupi daca sunt probleme de vedere (daca nu ma insel) ..... vezi cum te simti maine daca este tot asa suna la dr si vezi ce zice, sper din tot sufletul sa iti revi..... sti sa ma vezi si pe mine de maine ca incep sa iau doua pastie de clostylbegit

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Moni imi pare rau sa aud ca te simti rau, si eu simt pe pielea mea efectele anticonceptionalelor:durere de sani,foame,retentie de apa,balonari si durere de cap.Sper sa treaca repede.
Rezista ca mai ai un pic pana o sa vezi ca esti si atunci o sa merite osteneala

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu nu am putut intra azi ca batrana se simte rau si am stat numai pe langa ea, acum a adormit, sper sa fie bine ca nu mai am putere.
Vreau sa mai felicit o data gravidutele si cum zicea cineva la cat mai multe.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

mi-e greata
am ameteli
fotofobie
caldura in valuri
inrosire subita a fetei

Moni o parte din ele le-am avut si eu luna trecuta, cel mai grav este problema de vedere, eu am avut tura trecuta in primavara cand am luat 3 pastile dar le-am avut dupa ce am terminat pastilele si ma tinut cam 2 zile, pe prospect scrie ca trebuie sa le intrerupi daca sunt probleme de vedere (daca nu ma insel) ..... vezi cum te simti maine daca este tot asa suna la dr si vezi ce zice, sper din tot sufletul sa iti revi..... sti sa ma vezi si pe mine de maine ca incep sa iau doua pastie de clostylbegit

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

mie mi-a dat cate 3 pastile de clomifen pe zi
oricum, maine e ultima zi....deci sper sa scap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni sper sa iti treaca aceste stari odata ce termini pastilele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moni da nu te gandesti prea repede la adoptie? Mai ai atatea de incercat... pastilele au cele mai multe reactii adverse...
Hai capul sus, ca se poate si mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
am reusit sa intru si eu intr-un tarziu!!!
speram sa revad un test refacut al ancktei si implicit titlu schimbat!!!
dar e si maine o zi , si in plus e si sf Duminica, sigur o sa vian cu II

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput