Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!
Raspunsuri - Pagina 15
miky82 spune:
felicitari kmy pt verisoara ta ...o sarcina usoara si un bebe sanatos...ma bucur enorm pt ea .... imi pare rau ca nu am putut sa intru mai devreme am fost la un priveghi si acum am ajuns acasa.... am facut astazi beta si este <2, deci negativ si ca sa fie frumos dupa ce am primit rezultatul mi-a venit si menstruatia..... fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine.... ma simt mai puternica cu voi, va pup pe toate , Miha sa ma treci si pe mine cu 25 decembrie. Gaby bine ai venit. .... ma scuzati daca am facut greseli scriu de pe tel .
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
mya85 spune:
Nu am mai scris de mult, de fapt de cand v-am anuntat ca vreau sa fiu si eu o aspiranta :)
Vreau sa le spun noilor gravidute Ca_mila si lui Valy felicitari si o sarcina usoara. Sa va bucurati de perioada aceasta ca e frumoasa
Voiam sa va intreb daca careva dintre voi sau stiti cazuri de fete care au ramas insarcinate prestand doar o singura data in jurul ovulatiei. Luna aceasta s-a intamplat in ziua 12 si cred dupa semne si simptome ca ovulatia a avut loc in ziua a 15a... nu o monitorizez dar am avut o durere de ovar si scurgerea aceea gelationoasa. Am fost plecati si nu am putut mai des. Credeti ca am sanse sa fi ramas in ziua a 12a???
proud mummy of Filip 25.07.2010
kmy_black spune:
miky, imi pare rau pt z1, dar s-a spart gheata asha ca luna cadourilor este luna voastra!!!!
si chiar daca d-zeu mi-a darui deja un bebe, si a facut aceasta minune si pt verisoara mea, eu am sa raman in continuare alaturi de voi si am sa va incurajez, si daca o sa ma ajute d-zeu si am sa fiu sanatoasa la anul am sa devin si eu o aspiranta!!!!
Mos Craciun si Mos Neculae sunteti f ocupati in aceasta zona, eu va ajut cu incurajarile iar voua va ramane numai indeplinirea celei mai aprige dorinte a acestor aspirante!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 felicitari kmy pt verisoara ta ...o sarcina usoara si un bebe sanatos...ma bucur enorm pt ea .... imi pare rau ca nu am putut sa intru mai devreme am fost la un priveghi si acum am ajuns acasa.... am facut astazi beta si este <2, deci negativ si ca sa fie frumos dupa ce am primit rezultatul mi-a venit si menstruatia..... fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine.... ma simt mai puternica cu voi, va pup pe toate , Miha sa ma treci si pe mine cu 25 decembrie. Gaby bine ai venit. .... ma scuzati daca am facut greseli scriu de pe tel . In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
Miky, draga mea, imi pare foarte rau pentru z1 dar ma bucur ca esti optimista si sa ramai asa, pt ca pe 25 dec asteptam II de la tine!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Fetelor,eu tremur,si plang,si mi se pare un vis.E pozitiv!
Am pus poza pe picasa.
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
draguta spune:
neata fetele
Kimy bravo, ai reusit, m-am emotionat si eu, tu cred ca ai presimtit , felicitariiiiii!!!!!
ankcta spune:
neata dragutele!
Poftiti la
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
ankcta spune:
Kimmy FELICITARI!!!!
Sa ai o sarcina frumoasa si negretoasa, cu un bb cuminte pana la 9 luni in burtik!
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
Kimmy spune:
Ancuta sa stii ca nu ma deranjeaza nici de am toata sarcina greturi,bebe sa fie bine!
Draguta sa stii ca am presimtit.De ieri eram asa de sigura ca e bebe.Am avut exact aceeasi presimtire ca si cu fiica-mea.N-am dormit aproape toata noaptea.
Zicea o aspiranta,nu retin numele,scuze,daca e suficient ca a prestat o data.Noi am prestat de 2 ori luna asta,in z 11 si in 1 13.initial am zis ca sunt zero sanse ,si uite ca a fost mai mult decat suficient
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912