Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!
Raspunsuri - Pagina 14
Ca_Mila spune:
stiam eu ca este greu de spart teava, apoi merge treaba
haideti fetele sa fim cat mai multe la odisee
MeAlex spune:
Kmy, atunci sa nu iti mai spunem poezia, nu?
Ankcta, multumesc pentru mesaj, era ceva in plus pe acolo. Nu stiu cata grija voi avea de topic, sper sa imi iasa cand o fi cazul sa fac capitol ca nu prea am inteles indicatiile din prima pagina. Asa ca daca se ofera cineva care stie sa faca nou capitol si sa scrie aspirante si gravidute, va rog!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lilimara spune:
Felicitari fetelor!!!!!Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Am scos si motatele pentru maine!Se pare ca avem o luna norocoasa tare!!!
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Miha , te rog mult sa ma treci si pe mine pe listuta ta magica , pentru 6 dec . Multumiri! Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta! |
Te-am trecut ca am editat acolo.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu intru in pat, noapte buna si sa ne auzim maine cu vesti bune.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Ca_Mila stiam eu ca este greu de spart teava, apoi merge treaba haideti fetele sa fim cat mai multe la odisee |
tu ai 3 zile inaintea verisoarei mele!!!
astepti sa se face 6 sapt de sarcina k sa ii auzi si inimioara la eco?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui MeAlex Kmy, atunci sa nu iti mai spunem poezia, nu? |
si mie imi bai bate sotul apropo ca cineva a pus superglue pe scaunul de la pc
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gabyv spune:
Felicitari
Eu imi aduc aminte ca si anul trecut au plecat multe fete la odisee la inceput de decembrie.
Astept cu nerabdare noi II.
Bettercy spune:
Felicityhope, bine ca mai scrii si tu.
Am fost la cumparaturi dupa 12...si bineinteles ca n-am gasit mare lucru. Am cumparat doua covorase pentru o baie.Erau reduse de la $70 la $10...m-am bucurat ca am gasit si eu ceva redus. Nu vreau sa-ti spun cate am am mai cumparat pe langa covorasele alea...fara reduceri. Ai gasit ceva pentru bebe? Ai inceput sa faci cumparaturi?
Ma duc sa mai fac o placinta cu dovleac :)...am cumparat dovleci de placinta ca sa decorez casa de Halloween si au inceput sa se strice.
Am impresia ca azi e duminica, deja stau de doua zile acasa...