Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
[Am revenit si noi din excursie unde a fost tare fain, dar foarte obositor. O sa revin cu detalii...
[...]
Bebe ce te-ai organizat. Bravo!!!! Multu tare mult si ne auzim la telefon Multi pupici Arianei sa se faca bine

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+
[/quote]
dc Luna nu intra in Saturn si nu ma lasa Saturn, le trimit vineri tot prin cineva cu masina personala.
Maine fac lista finala si bifez, ca doambele astea s-au "organizat" ca femeile alea ingalate.nu toate, insa m-au dezamagit, dar le iert ca sunt bine intentionate si n-au timp never ever.
Ilinka sper sa nu fie vreun material cu "copii" ca mor...sau animalutze(era una langa Dragoanele rosii care gatea pui de catei la microunde, de era un miros pe scara de numa nu mai zic, gata)
Anca stai linistita ca am inteles ca esti inginer si ca acest domn era de la firma unde lucrai si tu,si facea naveta Buc-TGv, era sofer pe maxi, asa am inteles-nu te vedeam in Gara de Nord...nici Sud

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello,

Gata, am revenit si eu acasa unde Ada ma astepta cu gura pana la urechi si cu chef de joaca asa ca sunt tigru acum si o vanez
Am ramas gura cascata ce plin de lume era la pizzerie marti seara, toate mesele ocupate, si nu va ganditi ca e singura din oras sau ca are doar vreo 5 mese

Abia astept sa facem extragerea cadourilor, bune ideile de pana acum !!

Ilinca, te-am sunat ieri inapoi dar nu ai mai raspuns, era rezolvata problema deja presupun

Olga, am expediat si eu, pana vineri cica ajunge !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
bebe

colegul meu merge vineri la tgv si duminica seara sau luni dimi vine in bucuresti. Nu mai retin, Olga vrea sa trimita masina spre copii pe 4 sau pe 5? Eu oricum ma vad cu colegul la serv luni dimi [ai fost MORTALA cu colegul=maxi-taxi :))), ma si vedeam in autogara organizand oamenii la urcare in maxi-taxi :)))]. Coletele le duc eu cu masina mea la Oli, totul e sa fie ok ca timp. Oliska, ajuta-ne cu detalii de calendar :).

Pai daca e vb de duminik spre luni, asa ma bag si io (cum mai spusei si via vodafone, si via www). Cu maxi-taxi stiu cum e, ca nu cred ca s-au skimbat multe lucruri de cand am terminat io facultatea, kiar daca au trecut niste ani... So... nu-i kiar asa de simplu de trimis niste cadouri cu funde.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
N-am inteles exact cum e cu trasu' la sorti, ne inscriem pe o lista cu nr. de ordine si dup-aia cineva cupleaza nrele? Sau, cum o zis Anca, o ordine alfabetica (da' unii n-au 5-6 litere in nume), ma gandesc oricum ca centralizarea si aplicarea criteriului trebe facute de o singura persoana si pt asta o propun pe INA.

Facem un programel care sa genereze aleator pereki de numere... Zic si io! Avem vreun programator pe-aci sau intreb un prieten?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Anca , merci de ajutor, dar dc e asa, tot prin Denisa le trimit, ca vad ca se baga iar la Carpati.(sunt 14 pakete!, cum le tine nenea ala in masina?)
scuze de colegiuiala cu maxi-taxi
atunci nu ma mai grabesc, doar dc vineri apare ceva, sa zica acum si Olga dc nu-i bai si cand e data limita.
e probl cu depozitarea, ca dc vede Ari aatatea pungi cu pintese, m-am ras

Te sun maine, daca sunt probleme cu depozitarea, vb cu omu'de legatura, sa le duci cand vrei/poti si noi ne preluam de acolo. (tot "la locul stiut si usor de explicat") Si asa ne simplificam, si la sincronizare.

Te sun maine si ma explic, ca am senzatia ca-s cam criptica la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
N-am inteles exact cum e cu trasu' la sorti, ne inscriem pe o lista cu nr. de ordine si dup-aia cineva cupleaza nrele? Sau, cum o zis Anca, o ordine alfabetica (da' unii n-au 5-6 litere in nume), ma gandesc oricum ca centralizarea si aplicarea criteriului trebe facute de o singura persoana si pt asta o propun pe INA.

Facem un programel care sa genereze alator pereki de numere... Zic si io! Avem vreun programator pe-aci sau intreb un prieten?

exista pe net si am eu unul deja facut.

se introduc numere intr-un interval si apoi se apasa pe un buton si genereaza el automat un numar.

Si ideea poate fi asa: numaru 1 din lista face cadou numarului extras de program, numarul 2 din lista numarului extras din nou de program etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Facem un programel care sa genereze alator pereki de numere... Zic si io! Avem vreun programator pe-aci sau intreb un prieten?

exista pe net si am eu unul deja facut.

se introduc numere intr-un interval si apoi se apasa pe un buton si genereaza el automat un numar.

Si ideea poate fi asa: numaru 1 din lista face cadou numarului extras de program, numarul 2 din lista numarului extras din nou de program etc.

Aham! La ceva de genul asta ma gandeam si io!
Daca iegzista, nu mai pun omu'la treaba, ca time is money! So, sa nu mai pierdem timpul, sa trecem la treaba... sa keltuim banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tre' sa-l culc pe Ian; vreau numai sa va zic ca eu AS PREFERA ca destinatarul sa nu stie de la cine primeste cadoul; sa fie surpriza; inca nu stiu CUM facem asta, da' tre' sa gasim o metoda, nu?????????
Revin dupa ce-l culc pe Ian; poate va vine vreo idee; io am una dar nu e...ideala!

Mergi la inceput

M-am distrat cu fetele in oras, am iesit de fapt sa ne reintalnim cu o tipa din gasca care s-a despartit de amicul nostru si implicit nu mai iese cu noi
Mi s-a parut hazliu ca ea ne tot povestea diverse intamplari intr-o lumina favorabila pt ea, probabil in ideea de a le transmite mai departe spre fostul ei prieten, doar ca a uitat ca eu tin minte tot si mie mi le relatase altfel la vremea desfasurarii lor (aici ma aseman cu Bianca , si eu retin cu lux de amanunte intamplari chiar si doar povestite si nu uit usor )
Intalnirea in sine nu mi-a placut pt ca tipa juca teatru (slab) si vroia sa ne demonstreze ca ii merge ff bine si ca i-a crescut cota de piata dupa despartire ; i-am explicat ca trebuie doar sa ai disponibilitate ca ofertele nu intarzie sa apara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tre' sa-l culc pe Ian; vreau numai sa va zic ca eu AS PREFERA ca destinatarul sa nu stie de la cine primeste cadoul; sa fie surpriza; inca nu stiu CUM facem asta, da' tre' sa gasim o metoda, nu?????????

Daaaa, buna ideea
Asteptam metoda ta !

Mergi la inceput