Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 30
novus spune:
Am upgradat lista, eu zic sa fie de Craciun ca pana atunci definitivam soft-ul extragerii ![]()
Lista pentru Moshu' DC-IST:
1. Anaan
2. Inapreda
3. Novus
4. Denisamada
5. Ilinca
6. Bianca
7. Anca
8. Simonapro
9. Dodo
10.Anamariame
11.
etc.
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Tre' sa-l culc pe Ian; vreau numai sa va zic ca eu AS PREFERA ca destinatarul sa nu stie de la cine primeste cadoul; sa fie surpriza; inca nu stiu CUM facem asta, da' tre' sa gasim o metoda, nu????????? Revin dupa ce-l culc pe Ian; poate va vine vreo idee; io am una dar nu e...ideala! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
iti dau tie programul si te ocupi de tragere. tu vei fi singura care stie cine cu cine si noua ne trimiti individual cui trebuie sa trimitem cadou.
anamariame spune:
Fetelor, ma bag si eu. Propun ca extragerile sa le faca cineva din exterior, care nu se afla in lista.
Floric spune:
Ilinca, si eu in seara asta ma gandeam sa le "public" pe mailuzl comun. Dar maine cand ajung la serv. Asa cum este mamutul. Eu m+am oprit sa caut in urma caracterizarile Denisei si d+asta nu am mai avut avant. Denisa, nu te supara tare ca mi+ai luat elanul. Nici starea sufleteasca nu m+a ajutat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, ma bag si eu. Propun ca extragerile sa le faca cineva din exterior, care nu se afla in lista. |
La varianta asta ma gindisem si io
inapreda spune:
Bianca, l-ai gasit pe Thomas?
http://lacopii.allshops.ro/produs/911611/Trenulet+Thomas+%26+Friends+-+Peg+Perego.html
anamariame spune:
Pai, Gina, nu prea vad de ce nu ti s-a parut ideala ideea
, caci mie mi se pare chiar foarte buna. De ex, simply sau chato sau rorororo nu cred ca se baga data fiind distanta, si cred ca ar face-o cu placere pt noi.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Pai, Gina, nu prea vad de ce nu ti s-a parut ideala ideea |
Pentru ca nu mi se parea tocmai...etic ca / cineva sa munceasca dar sa piarda distractia
Si -2- io zic ca si ele pot participa, daca le face placere

Pisik06 spune:
Hello!
Sunt pe fuga, ca la 4 ma trezesc, plec o tura pana la Bruxelles, dar ma intorc joi mai devreme (am cam trisat, sper sa nu se prinda nimeni
).
Ma bag si eu la lista Mosului, nu prea am inteles, dar ma lamuresc eu.
OLI, eu abia vineri-sambata finalizez cadourile, dar noi ne "gasim" usor.
Eu sunt mega in pom cu tot ce inseamna cadouri de Craciun si cu timp si cu bani
. A, ba nu, am bifat ceva: azi a venit MM povestitor
, deci cea mai importanta persoana e pe trei sferturi aranjata (ca mai e si Moshu corporatist, ne da bani si noi alegem cadoul si ne prezentam cu el la HR unde e frumos ambalat si predat copilului direct din sacul Mosului). Cand le-oi face pe restul Dumnezeu cu mila...
NOVUS, vorbim joi-vineri da? Mi-e dor de tine

A, sa va las poze de la intalnirea cu Mickey si Minnie (a fost aniversarea Disney channels sau ceva si au venit personajele originale, cica, sambata la Sun plaza). A fost un haos generalizat, plin de nervi pt adulti, pe motiv de "romanisme", dar fericirea de pe chipul copilului cand s-a luat in brate cu Mickey si Minnie (veniti direct din Hamerica, vb Ilincai
) a meritat.
https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/2611CuMickeySiMinnie?authkey=Gv1sRgCJmT3r6plvSt-wE
Mami de minune mica
inapreda spune:
La multi ani Ana, mamica de Dei-Dei! La multi ani, Andrei! 
Multi ani tuturor mamicilor de Andrei/Andrea si tuturor copilasilor care poarta acest nume!