Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 28
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Oly- La asta puteam fi folositoare ![]() Iar cu preturile... Important e ca totusi v-ati simtit bine. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Roro sigur mai venim si atunci nu mai scapi de noi

Olga, mamica lui David iepurasul

si
27+
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ce nashpa faza cu Chiti... ![]() Vrem poze, sa vedem exact pt ce ne-am ros unghiile pana la coate aici. Da, s-a organizat Bebe, cum spuneam, tre sa ne auzim/vedem sa iti aduc transa 1, ca aud ca maine trimite transa 2. L-am ambalat si eu pe-al meu. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
O sa pun si poze mai tarziu...tot incerc sa fac un pic de ordine in casa caci este dezastru si bagajele inca stau in mijlocul casei

Am putea sa ne vedem maine? Zi-mi cand si unde sa vin

Olga, mamica lui David iepurasul

si
27+
Ilinca_M. spune:
Si io ma bag pe lista lui Mosh!
Olishka, io te sunasem ieri ca stateam cu pachetul in bratze si ma uitam tamp in monitor, pe mailul comun, nicaieri nu am vazut adresa unde trebuia livrat coletul si in fatza blocului ma astept vecina in frig sa mergem sa luam pruncii de la gradinita:))) Asa ca am luat in disperare lista telefonica la rand: novus, anaan, tu (desi nu eram sigura ca v-ati intors
)...pana la urma mi-a raspuns Monvass si m-a salvat!! Apropo, Monvass, si vecina mi-a zis ca ei nu i-au primit un pachet pana nu l-a impachetat in hartie alba si m-am dus la poshta pusa pe scandal...cred ca au vazut alea ca mutra mea nu spune nimic bun, ca nu mi-au zis nimic de coala alba:)))
Normal ca acasa am vazut ca am uitat ceva foarte dragutz afara din pachet

Olishka, ce in plasa e pt. fetitza de 6 luni, restul pentru cea mai maricica.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anca_nicolae spune:
Sa iau pe rand:
bebe
colegul meu merge vineri la tgv si duminica seara sau luni dimi vine in bucuresti. Nu mai retin, Olga vrea sa trimita masina spre copii pe 4 sau pe 5? Eu oricum ma vad cu colegul la serv luni dimi [ai fost MORTALA cu colegul=maxi-taxi :))), ma si vedeam in autogara organizand oamenii la urcare in maxi-taxi :)))]. Coletele le duc eu cu masina mea la Oli, totul e sa fie ok ca timp. Oliska, ajuta-ne cu detalii de calendar :).
simpli
Eu as alege mai aproape de mare [parca locatia cu p, nu?] pt piciorusele omuletzului, mersul prin nisip stiu ca este una din metodele de corectare a unor probleme ortopedice [cu sau fara leg cu malabsorbtia de calciu]:)
Cadou
E vorba de mos craciun sau de mos nicolae? Mie imi place ideea, dar pt mos nicolae eu nu am timp sa si trimit, daca destinatara va fi din alt oras... Sau merge si cu intarzieri, sa fie suspansul mai mare?
Sii, cine "trage la sorti"? Cineva care nu e in lista, sau cum? Eu m-as gandi asa:
- faza 1: ina anunta deschiderea sesiunii de alegere numar favorit. Dupa acea postare, fiecare posteaza numarul favorit, citind cele deja alese [asa ca viteza conteaza :)))];
- faza 2: cineva din afara listei alege un criteriu de "ordonare" a fetelor, de exemplu ordonate crescator dupa litera a 4 [eventual litera 5, la cazuri de egalitate] din numele de familie [nu prenume, ca simpli e ana
], sau dupa ziua de nastere, etc
- faza 3: se anunta legaturile formate, adica, de ex, eu mi-am ales nr 6 si pe lista ordonata, 6 va fi... monvas
. Atunci eu voi oferi cadoul ales de mine ei, adica .. intr-o oarecare vara,/ intr-o oarecare seara,/ mititel cat un cercel/ sta pitit un... pachetel /pentru-un MOM de injiner :)
na simpli, pot si eu 
- faza 4: impresii, bucurii, sau ... bulgari de zapada
-daca eu primesc, in dar, un manual de "How to live at King's palace"?
-
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Monnvas spune:
Si io, si eu pe lista de Mos.
N-am inteles exact cum e cu trasu' la sorti, ne inscriem pe o lista cu nr. de ordine si dup-aia cineva cupleaza nrele? Sau, cum o zis Anca, o ordine alfabetica (da' unii n-au 5-6 litere in nume), ma gandesc oricum ca centralizarea si aplicarea criteriului trebe facute de o singura persoana si pt asta o propun pe INA.
GAZOOOO, am si eu pt lista Mosului: "o minge alba". Nush de ce alba!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anca_nicolae spune:
Si, apropo de furnica de mai sus, si de Parisul lui Oli:
Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierul cu o racheta sub brat.
- Ce faci, greierasule?
- Merg la un tenis cu baietii.
- Bai, bai!Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac!
- Da, da, bine....
Toamna. Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, cu o chitara sub brat.
- Ce faci ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in parc.
- Bine ma,la munca nu vii pt la iarna!.
Vine iarna. Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
- Ce faci greierasule?
- Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc.
- Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi bag picioarele in fabula lui ...
Plec spre casa, o seara minunata!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Eu as zice ca numele de familie cam au 5-6 litere, de asta am ales nume vs prenume, oricum era doar un exemplu, dupa centralizarea fetelor si numerelor alese, eu zic ca altcineva sa aplice criteriul, ca sa nu fie suspiciuni, nu? Ca uite, eu, de ex, as sta special 1 nopate si as cauta ACEL unic criteriu prin care sa imi pice, "intamplator, uimitor si de neexplicat", mon 

Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
bebe_shtrumf spune:
seara buna!
Anca , merci de ajutor, dar dc e asa, tot prin Denisa le trimit, ca vad ca se baga iar la Carpati.(sunt 14 pakete!, cum le tine nenea ala in masina?)
scuze de colegiuiala cu maxi-taxi
atunci nu ma mai grabesc, doar dc vineri apare ceva, sa zica acum si Olga dc nu-i bai si cand e data limita.
e probl cu depozitarea, ca dc vede Ari aatatea pungi cu pintese, m-am ras
Ilinka si eu ziceam de Spania sau Cehia, in pasul 2.
vreau si eu la Paris
ciao
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Nu mai pot, am simtit efectiv ca fac atac de cord, cine m-a pus sa intru sa vad ceva ce stiam ca e groaznic?! Speram sa vad ca e trucat!!! Bai, in plm, poporu' ala de chinezi e lobotomizat de tot, is roboti, ce dracu'-i cu ei????

Mi-e rau de nu mai pot!!!!!!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu mai pot, am simtit efectiv ca fac atac de cord, cine m-a pus sa intru sa vad ceva ce stiam ca e groaznic?! Speram sa vad ca e trucat!!! Bai, in plm, poporu' ala de chinezi e lobotomizat de tot, is roboti, ce dracu'-i cu ei???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-e rau de nu mai pot!!!!!!!!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ce-ai patit, femeie?

fericita de