Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 27
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 dar noi pe 17, adica sambata avem serbarea de mosh la gradinita. |
atunci pica :((
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Haideti sa va amuz...Alex a invatat sa numere pana la 5 in chineza. De la Louise, colega lui chinezoaica. Si e incantat ca nevoie mare ca descoperit ca Arina e rusoaica, asa ca a cucerit-o cu numaratul pana la 10 in rusa si ea la invatat acum pana la 12 si cum se zice Mos Craciun si Multumesc...Acum cauta de zor o spanioloaica sau o nemtoaica(stie deja pana la 10 in ambele limbi).
N-a refuzat-o nici pe Hawa, cand i-a cerut prietenia ca el nu vrea sa fie fetele triste ca n-au prieten. De insurat insa nu se mai insoara, pentru ca e deja cu Alexandra, care stie si ro si fr ca el.
novus spune:
Andiaroro, tare Alex, stie cum sa abordeze problema![]()
Eu ies in oras
cu fetele asa ca va pup !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Haideti sa va amuz...Alex a invatat sa numere pana la 5 in chineza. De la Louise, colega lui chinezoaica. Si e incantat ca nevoie mare ca descoperit ca Arina e rusoaica, asa ca a cucerit-o cu numaratul pana la 10 in rusa si ea la invatat acum pana la 12 si cum se zice Mos Craciun si Multumesc...Acum cauta de zor o spanioloaica sau o nemtoaica(stie deja pana la 10 in ambele limbi). N-a refuzat-o nici pe Hawa, cand i-a cerut prietenia ca el nu vrea sa fie fetele triste ca n-au prieten. De insurat insa nu se mai insoara, pentru ca e deja cu Alexandra, care stie si ro si fr ca el. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Traiasca multiculturalismul!
Dodo-pui spune:
Bey tufete,
voi nu stiati ca eu am treaba azi...caci maine e sarbatoare.Ca trebuie sa cos ie pt Bogdi pana vineri
logic ca nu o sa am timp
Pt ce perioada ,de Mosh,care este data de trimitere...ma inscriu daca stiu ca am timp...iar pana pe 14 dec sunt full ;mi-ar mai trebui vreo 2 perechi de maini![]()
Insanatosire grabnica celor ce-s bolnaviori.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Io-s mai mult decat onorata. Imi pare rau daca te bulversai ![]() |
Nu tu ma bulversashi. Sunt io imprashtiata... dar ma adun eu pana la urma. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Anca ma salvezi maine cu nenea ala de pe maxi-taxi? ca s-ar parea ca n-am masina chiar 100% sa le trimt maine la Olgutza!!!!!!!!!!!!!da un pm cu nr tau de fon, dc e ceva te sun de la gigici(sv)![]() |
Daca nu rezolvati, noi ramanem cu oferta pt duminik viitoare. (desi s-ar putea sa fie kiar luni dimineata, ca nu-sh cum or sa treaca batalioanele romane Carpatii inapoi...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus OLGA, bine ati revenit !!!! Imi pare rau ca nu ati putut sa o luati pe Chiti , ma gandesc ce nasol a fost sa se intoarca din drum !!!Azi expediem si eu coletele !! Cand le duceti exact ? ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Da a fost cam tare nasol...si pentru ea si pentru noi Am promis ca o ducem undeva anul acesta.Scuze ca ti-am respins astazi, dar il adormeam pe David si apoi m-am luat cu treaba. Pachetele vrem sa le ducem chiar de Mos Nicolae. ![]() |
Olga, mamica lui David iepurasul

si
27+
denisamada spune:
Lista pentru Moshu' DC-IST:
1. Anaan
2. Inapreda
3. Novus
4. Denisamada
5.
etc.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

, ma gandesc ce nasol a fost sa se intoarca din drum !!!