Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, hai la Moeciu!!!

Andrei e inca kkcios...adica a produs si azi o explozie (nu-i asa ca vreti sa stiti toate detaliile astea?!), asa ca iar nu frecventam gradinita.

Eu tronez pe un morman de teze si n-am niciun chef sa le dovedesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tiza- Cafea si curaj!

Ilinca:
Verona ca sunteti vesnic ndragostiti
Barcelona ca vi se potriveste
Cipru ca pica bine ca o vacanta de vara
Grele alegeri...

Oly- Un telefon la Pol de Frontiera inainte de plecare e sfant. Mie mi s-au parut tare simpatici de cate ori i-am contactat si eu aveam sin intrebari bizare. E clar ca Chiti a suferit crunt.Saracutza.

Ina- acum ai fugit tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io-s mai mult decat onorata. Imi pare rau daca te bulversai

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Ilinca, faina plimbarica ta la capitala! Mai nasol cu plansul Sophiphicai, dar cred ca a uitat instantaneu cand s-a trezit cu tine langa ea . Sa stii ca daca e sa gasesc perechi pe-aici, pe tine te-as pune la un loc cu Bianca, fara sa ma gandesc, asa cum pe Monnvas o vad langa Denisamada.

Ma simt onorata de asa o alaturare!

Nu-sh daca Monn se simte la fel de onorata... ca io-s bulversata complet si nu stiu deloc de unde sa o apuc...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, io as fi votat cu prima optiune chiar daca ar fi fost vorba de...Savadisla! Cum si tu esti cam "neumblata" de ceva vreme, ma gindesc ca ai ales...la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Simply felicitari!!! Sa va fie de bine Barca!

Pisigri spor la cautat bona si sanatate multa la tot familionul!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Tufete, va propun ceva: SA VINA MOSHU!!!!!!!!
Da' la noi, nu la ghiocei!
Facem o lista cu cine "se baga", tragem la sorti si ne trimitem un "kado'" de 50 ron, sa zicem!

VRETI????????

Mergi la inceput

Kea, ma bucur ca ne-ai vizitat. Ce ghinion cu cazatura Keutului! Sper sa nu fie nimic grav, care sa-i afecteze dintii!

Ina, eu inca nu m-am hotarat cu cadourile de Craciun, asa ca nu stiu ce idei sa-ti dau.Astept si eu sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Anca ma salvezi maine cu nenea ala de pe maxi-taxi? ca s-ar parea ca n-am masina chiar 100% sa le trimt maine la Olgutza!!!!!!!!!!!!!da un pm cu nr tau de fon, dc e ceva te sun de la gigici(sv)

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Pisigri, sanatate Ilincai!

Ina, io ma bag!Dar, fiindca-s multe cheltuieli in perioada asta, mai mici sau mai mari, hai sa micim valoarea, ca pe noi gestul ne intereseaza, iar cadoul sa fie o carte/revista/o muzica/un film, care consideram noi ca i se potriveste destinatarei. Asa vom fi nevoite sa ne alocam si putin timp pentru noi, cand vom citi/asculta/viziona cadoul.

Mergi la inceput

Simpli, uitai sa votez si-n cazul tau: desi sufar de cald, stiind ca e "pe termen lung dar pasager" , as alege, fara ezitare, marea!

Mergi la inceput