Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 24
Anaan spune:
Ina, hai la Moeciu!!!
Andrei e inca kkcios...adica a produs si azi o explozie (nu-i asa ca vreti sa stiti toate detaliile astea?!
), asa ca iar nu frecventam gradinita.
Eu tronez pe un morman de teze si n-am niciun chef sa le dovedesc![]()
andiaroro spune:
Tiza- Cafea si curaj!
Ilinca:
Verona ca sunteti vesnic ndragostiti
Barcelona ca vi se potriveste
Cipru ca pica bine ca o vacanta de vara
Grele alegeri...
Oly- Un telefon la Pol de Frontiera inainte de plecare e sfant. Mie mi s-au parut tare simpatici de cate ori i-am contactat si eu aveam sin intrebari bizare
. E clar ca Chiti a suferit crunt.Saracutza
.
Ina- acum ai fugit tu
Monnvas spune:
Io-s mai mult decat onorata. Imi pare rau daca te bulversai 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ma simt onorata de asa o alaturare! ![]() Nu-sh daca Monn se simte la fel de onorata... ca io-s bulversata complet si nu stiu deloc de unde sa o apuc... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Ilinca, io as fi votat cu prima optiune chiar daca ar fi fost vorba de...Savadisla!
Cum si tu esti cam "neumblata" de ceva vreme, ma gindesc ca ai ales...la fel! ![]()
Monnvas spune:
Simply
felicitari!!! Sa va fie de bine Barca!
Pisigri
spor la cautat bona si sanatate multa la tot familionul!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Tufete, va propun ceva: SA VINA MOSHU!!!!!!!! 

Da' la noi, nu la ghiocei! ![]()
Facem o lista cu cine "se baga", tragem la sorti si ne trimitem un "kado'" de 50 ron, sa zicem! 
VRETI????????
Anaan spune:
Kea, ma bucur ca ne-ai vizitat
. Ce ghinion cu cazatura Keutului!
Sper sa nu fie nimic grav, care sa-i afecteze dintii!
Ina, eu inca nu m-am hotarat cu cadourile de Craciun, asa ca nu stiu ce idei sa-ti dau.Astept si eu sugestii!
bebe_shtrumf spune:
Anca ma salvezi maine cu nenea ala de pe maxi-taxi? ca s-ar parea ca n-am masina chiar 100% sa le trimt maine
la Olgutza!!!!!!!!!!!!!da un pm cu nr tau de fon, dc e ceva te sun de la gigici(sv)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Pisigri, sanatate Ilincai!
Ina, io ma bag!
Dar, fiindca-s multe cheltuieli in perioada asta, mai mici sau mai mari, hai sa micim valoarea, ca pe noi gestul ne intereseaza, iar cadoul sa fie o carte/revista/o muzica
/un film, care consideram noi ca i se potriveste destinatarei. Asa vom fi nevoite sa ne alocam si putin timp pentru noi, cand vom citi/asculta/viziona cadoul
.
inapreda spune:
Simpli, uitai sa votez si-n cazul tau: desi sufar de cald, stiind ca e "pe termen lung dar pasager"
, as alege, fara ezitare, marea! 

fericita de