Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Pisigri, sanatate Ilincai! ![]() Ina, io ma bag! Dar, fiindca-s multe cheltuieli in perioada asta, mai mici sau mai mari, hai sa micim valoarea, ca pe noi gestul ne intereseaza, iar cadoul sa fie o carte/revista/o muzica |
PINA in 50 de Ron, voiam sa spun, tocmai pentru ca sint de acord cu tine, inca de dinainte de a te pronunta [:) Gestul conteaza, intr-adevar.

inapreda spune:
Ho, ho, ho!
Lista pentru Moshu' DC-IST:
1. Anaan
2. Inapreda
3.
4.
etc.
Rog doritoarele sa updatateze lista. 
Ilinca_M. spune:
Olario, ne-am intors de la gradi!
Mai tufete, aveam de ales o singura "obtiune" (vorba unor elevi:))), nu SI una SI alta...si cu slanina-n pod...si cu varza unsa
. Va mai las sa ghecitzi:)))
Anaan, dadada, vrem toate detaliile, textura, viteza propulsiei, colorit (veide? gaiben?...:))) etc
Ina cuscra, interesanta idee dar eu nu-mi dau seama in ce mod am putea-o implementa?...
Floric, cum stai cu "munca de teren", aka stransul carafterizarilor? Ca numai Bianca a fost harnica cu "auto"..."japitza"!:))) (m-am distrat fiindca expresia asta era des folosita de parintii mei:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Inapreda, stii raspunsul meu , nu
? 

Si ideea lui Anaan mi se pare ff buna, adica sa fie ceva simbolic
ca destul se clatina bugetul de la jucarii + alte cadouri
Ilinca, eu le alegeam pe toate !!in frunte cu Cipru si Barcelona 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Floric, cum stai cu "munca de teren", aka stransul carafterizarilor? Ca numai Bianca a fost harnica cu "auto"..."japitza"!:))) (m-am distrat fiindca expresia asta era des folosita de parintii mei:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Mda si eu ma gandeam ca a ramas in aer ultima faza a temei ...
Dar Bianca unde a pus autocaracterizarea
novus spune:
Lista pentru Moshu' DC-IST:
1. Anaan
2. Inapreda
3. Novus
4.
5.
etc.
Ilinca_M. spune:
Pe mail a pus. Si io daca ash pune, as pune la secret, clar. Dar oricum io punctele vulnerabile nu mi le dezvalui din principiu, asta-i clar![]()
Tufete, io m-as baga la Mosh dar nu inteleg principiul?...Tragem la sorti care la care ia cadou? Ca banuiesc ca nu ia fiecare la fiecare?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Ilinca, pai facem o lista "secreta" de la 1 la 20 (functie de nr. cadourilor din tolba Moshului) si fiecare ne alegem un nr de acolo. Izi, nu?