Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 23
AlexAndra_81 spune:
Salut gagici
Raportam si noi una bucata copil bolnav, in acte ca ea nu pare. Amigdalita nu stiu de care, ne-a trecut 3 zile pe antibiotic si stat acasa pana luni.
si noi copilasii bolnaviori
Anan, dupa ce am citit la voi am inceput sa-i urmaresc si eu piciorusele Amaliei, si ieri, in niste raiati mulati si cu cizmulite zau ca le-am vazut si pe ale ei in X, lucru pe care nu l-am mai observat inainte. Adica ar trebui sa ma duc cu ea la un dr banuiesc, nu? Sa-si dea cu parerea macar
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Vai Olga ce nasol cu Chiti
Dar asa e legea, declaratie plus cazier daca nu merge cu parintii, ce chisati si aia de la vama, pareai si mare infractoare tu
Amalia
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Salut gagici Raportam si noi una bucata copil bolnav, in acte ca ea nu pare. Amigdalita nu stiu de care, ne-a trecut 3 zile pe antibiotic si stat acasa pana luni. si noi copilasii bolnavioriAnan, dupa ce am citit la voi am inceput sa-i urmaresc si eu piciorusele Amaliei, si ieri, in niste raiati mulati si cu cizmulite zau ca le-am vazut si pe ale ei in X, lucru pe care nu l-am mai observat inainte. Adica ar trebui sa ma duc cu ea la un dr banuiesc, nu? Sa-si dea cu parerea macar Amalia |
Bine ca aparusi ca iar vorbeam singura!!!

Sanatate Amaliei!

AlexAndra_81 spune:
Simply Barcelona e orasul meu preferat
, n-are cum sa nu fie bine, orice-ai face. Eu votez la orice ora marea.
Amalia
Ilinca_M. spune:
Halou.
Vai, biata Chitzi!!!
Asta imi aminteste cum am facut-o si eu lata o data: eram coordonatoarea unui proiect Comenius si mergeam in Turcia, 5 profe si 5 eleve. Si io, ca insotitor, trebuia sa am cazierul scos, pe langa procura necesara fiecarei eleve minore (una era majora). Si normal ca mi-am scos cazierul in timp util si...l-am lasat in dulap.
La aeroport in Bucuresti, fetele pregatite cu procura in manutza...dar cazierul insotitoarei unde e?!
Bai, deci am simtit ca mi se taie picioarele, nu-mi venea sa cred cat de lata o putusem face!!
Cica alea 4 minore nu puteau iesi fara cazierul meu...si avionul urma sa plece
Noroc cu o colega mai in varsta (aia de fapt era "maharul", dar m-a pus pe mine cu titlul de coordonatoare ca multumire pentru ca am ajutat-o in toate proiectele) care a inceput sa-i vrajeasca pe aia, cu reuniunea vitala, cu Colegiul National cu plm...pana la urma au dat aia cateva telefoane si ne-au lasat...dar picioarele mele au fost balega inca vreo doua ore!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Ah, apropo de proiecte internationale, ce-am uitat sa va zic: sunt intr-un alt proiect acum si e si huzband, ca l-a cooptat "maharitza", are nevoie de el. Prima reuniune de proiect a avut loc la BM si s-au stabilit datele urmatoarelor. Io si huzband, privilegiati, am avut dreptul sa alegem la ce reuniune sa participam, impreuna sau separat (am decis impreuna, dupa un mic "brainstorming":))). Reuniunile sunt asa:
Italia-Verona- martie 2012
Cipru- iunie 2012
Suedia- decembrie 2012
Cehia - martie 2013
Spania- Barcelona- iunie 2013
Tema: ghiciti ce am ales!
Tema doi: voi ce ati fi ales?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Salutare!
Simply, bravo Mimiloiului!Wow, o sa stati in unul dintre cele mai frumoase orase din lume
!Pentru liniste si civilizatie, eu as alege muntele, pentru mare si picioarele Lucosului ( ca-i face foarte bine sa mearga cat mai mult pe nisip)as alege marea (ca merita alesa si pentru ea insasi!)
Olga, ce rau imi pare de Chiti!
Am expediat azi pachetele, prin curierat (nu trebuie sa-l platesti tu, e rezolvat). Eu nu am mai avut timp sa fac pachete, am pus totul la gramada si le imparti tu pentru cei doi copilasi si pentru altii carora li se potrivesc lucrurile de acolo, fiindca au adus cateva cadouri si cateva fete inimoase din clasa mea. Mama uneia a crosetat doua bluze dragute, gasesti tu vreun "subiect" sa i se potriveasca.
Alexandra, poate ar fi bine sa o vada un ortoped, dar cred ca si ei i se corecteaza in timp, nu cred ca e problema mare, daca abia acum ai observat. Daca era ceva mai grav, era vizibil pana acum. Sanatate Amaliei, cea bolnava in acte!
Simplyana, si la noi o parte din problema cu picioarele e mostenire genetica: H. mi-a spus ca si el a avut problema asta cand era mic, acum nu se observa absolut nimic suspect...si asta ma consoleaza. Bine, Andrei se "califica" pentru malpozitia asta si prin alti factori: prematuritate, sarcina gemelara.
Anaan spune:
Ilinca, eu as zice Italia si Spania, ca stiu ca iti place vremea calda. Din perspectiva asta, as baga si Ciprul in ecuatie. Eu m-as fi dus in Suedia - nu ca as fi in postura sa aleg, dar macar cu gandul, daca nu cu fapta![]()