Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri nasoala treaba pe la voi Sa va afceti bine si spor la cautat bona, ca tare greu mi se pare...

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

In excursie a fost cam....trist, mai ales in primele zile. Noi de fapt mergeam la Disney cu copiii si abia asteptam sa vedem cu se distreaza, doar ca dimineata la aeroport nu au mai lasat-o pe Chiti sa vina cu noi caci pe langa procura de la parinti mai trebuia nu stiu ce cazier, de care eu in viata mea nu auzisem Of asa de tristi am fost cu totii. Va dati seama ca de fapt ea s-ar fi bucurat cel mai mult de aceasta excursie, caci David oricum este mic. Tare, tare tristi am fost. Oriunde mergeam si vedeam ceva fain, ne gandeam la ea si ce mult i-ar fi placut I-am adus multe cadouri, dar tot nu se compara cu excursia la Disney, pe care o astepta de atata vreme si numara zilele si facea povesti cum o sa zboare ea cu avionul. Cred ca tare greu a fost pt ea...

La Disney a fost frumos, dar nu prea ne-am distrat caci era o aglomeratie Trebuia sa stai cate-o ora ca sa te dai intr-o chestie, care dura 4-5 minute maxim. Toata ziua m-am dat in 3 chestii (o barcuta si 2 trenulete), iar in rest am stat la cozi cu David (horror) si m-am plimbat prin aglomeratie. Nici macar nu ne-am intalnit cu Mickey sau alt personaj preferat. L-am vazut de la departare pe Pluto, dar tot trebuia sa stai la coada sa dai mana cu el. Pana si la WC staui la o coada imensa Ce sa mai, am deja mare alergie la cozi Dar a fost frumos de vizitat, insa trebuie revenit in timpul saptamanii, cred ca este mult mai ok atunci.

David a cam facut figuri in vacanta si tare m-a epuizat. Acum as avea nevoie de o vacanta de 2 zile doar pentru mine
Parisul mi s-a parut extrem de scump. Cred ca este prima data cand plecam undeva si venim cu putine cumparaturi. La poalele turnului Eiffel mi se facuse o foame de imi venea sa lesin si ne-am luat 2 hot-doage si o cafeluta pe care am dat 18 euro Jumatate de hot dog a trebuit sa il dau lui David sa-l arunce la pasari, caci tare se mai distra.

A fost fain caci am prins vreme taaaare frumoasa. Duminica seara, cand ne plimbam pe Champs Elisees erau vreo 16 grade afara Fain de tot

Una peste alta, a fost placut la Paris

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

OLGA, bine ati revenit !!!! Imi pare rau ca nu ati putut sa o luati pe Chiti , ma gandesc ce nasol a fost sa se intoarca din drum !!!

Azi expediem si eu coletele !! Cand le duceti exact ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oly- La asta puteam fi folositoare Sa-ti zic cum sa eviti cozile si sa faceti cat mai multe chestii intr-un timp cat mai scurt. Data viitoare!
Iar cu preturile...unii se lovesc de ele zilnic.
Important e ca totusi v-ati simtit bine.

Pisigria- M-am gandit aseara la tine si la Ilinca ca a apucat-o iarasi pe Anastasia jocul de-a bagheta magica si transformatul in animale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Cu branula cu tot.
Ca am recoltat o gastro- ceva, ca sa vedem si noi cum e. Si desigur ca s-a deshidratat dupa ce a vomat la 10 minute o noapte intreaga aproape.
Acu ea e vesela, eu nervoasa ca ne-am ales iar cu antibiotic, maica-mea e ea lata. eu si tati-de-ilinc ne-am revenit.
[...]

Fug la treaba, ca azi sint bona. Uitasem sa va spun, am ramas si fara bona. Habar nu am cum o scot la capat, saptamina asta e mama in concediu...

Of-of!!! Inteleg ca se strica "aranjamentul" pt we asta!
Sa va faceti repede bine, ca mai gasim noi ocazii sa ne vedem! (cum ar fi la Moeciu, de ex!)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Am revenit si noi din excursie unde a fost tare fain, dar foarte obositor. O sa revin cu detalii...
[...]
Bebe ce te-ai organizat. Bravo!!!! Multu tare mult si ne auzim la telefon Multi pupici Arianei sa se faca bine

Ce nashpa faza cu Chiti...
Vrem poze, sa vedem exact pt ce ne-am ros unghiile pana la coate aici.

Da, s-a organizat Bebe, cum spuneam, tre sa ne auzim/vedem sa iti aduc transa 1, ca aud ca maine trimite transa 2. L-am ambalat si eu pe-al meu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, imi pare extrem de rau de Chitibus! Io, ca adult, cred ca as fi fost necajita la max', d' apoi ea! Sint convinsa, insa, ca va veni si rindul ei curind!
Pachetul il va pune miine Jambo prin Fan Courier (plateste el taxa de curierat) pentru ca azi e extrem de ocupat si cei de la FC au fost deja dimineata la noi iar eu nu-i dadusem pachetul Oricum, face o zi pina la Bucuresti. Daca nu esti acasa, spune-mi cind sa-l trimit.

Mergi la inceput

Sanatete Arianei, Pisilincii si Anastasiei!

Anaan, Sympli, copilasii vostri au si picior plat sau "numai" X?
Ian le are pe ambele picior plat are si socrul meu. Si eu sper ca timpul sa actioneze in favoarea noastra

Mergi la inceput

Ilinca, nici la noi "albastru" nu mai este "bade" ci "abastu-bluuuuuuuu" desi "portocaliu" a ramas "pache". De fapt, "pache ogigi". Mai nou, spune culorile...bilingv si mor de ris cind il aud " shoshu ied", "elde ghin" etc. etc.

Mai vreau idei de cadouri! Pentru toata familia, daca se poate!

Mergi la inceput

Pisigri, uitai sa te intreb (nu ca ar conta pentru rezolvarea situatiei): ati ramas voi fara bona sau bona fara job? Adica, a plecat ea de buna voie si nesilita de nimeni sau...?
Oricum ar fi, nu mi-as dori sa fiu in pielea voastra. Spor la cautari si sa gasiti repede pe o tanti inimoasa, de incredere si cu drag de copii!

Mergi la inceput