Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 21
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Chatonel, sper ca de data asta Motanul tau documenteaza excursia de pomina cu ceva poze, sa-i arat si lui Mimiloi ca se poate! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
sa speram ca da :) au plecat cu o sacosa de jucarii, ca vad o multime de copii in vacanta, la fiecare popas e cite un copil cel putin, ar fi bine daca ar face si poze
Floric spune:
Neatza, tufete!
Woowwww...Simply, mare bucurie. Ma gudur si eu ca altora le este bine, inca se mai pot intampla lucruri bune. Chiar daca le obtii cu stres si framantari. Bravo. Felicitari!
Desi nu m-am uitat pe harta eu as alege muntele. Marea e departe de munte?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
Bravo Mimiloi!!!! 

Pe Monn o vad si io alaturi de Denisa dar Ilinca imi pare mult prea conservatoare ca sa o pui linga Bianca. ![]()
Hai ca fac si cafeaua, desi am o lene de zile mari! Va mai servesc cu nuci si pere. 
Adresa Olgai pe mail-ul comun?
Iar nu mai stiu "coordonatele".
Imi dati, va rog un PM? Ori cu adresa, ori cu parola 

novus spune:
Neata !!!
Inapreda, ai PM cu adresa
!!
Simply, bravo pt mutare
!! eu clar as alege marea ![]()
Kea
Keutu sa-i treaca buba si pe tine sa ai putere !!
Dyanna, bafta la noul job !!!
Ada si-a revenit deci clar uht-ul a fost di vina ![]()
Fug la treaba 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
BUna!
sa va fie inima si cafeaua, asa ca a mea![]()
Simply eu zic Barcaaaa rules!!!!
(dar eu zic, doar atat)
Olga treb sa ne zici cum fu' prin Paris Paris...si sa stabilim data adika maine trimt tooooooooooooot, am fost destul de indulgenta, scot biciul, fetele astea le bat ce atatea telefonae, mey, sa vina cadourileeeeeeeeee![]()
Simona sorry dar n-am cum sa te ajut, desi ar fi trebuit...sunt in pana de unitati, de cand se roaga si nepotul sa ii fac una la bunici sa aiba ce butona, resursele sunt pe spongi rau di tot.
bey fi-mea e mortala cu movul ei, mi-a cerut covrig mov si ma toaca rau de tot cu inima mov...
suntem pe augmentin de ieri,ketof si pic. nas iar lipsim de la gradi, macar sa prindem Mosii(Nicolaescovici si Craciunescovici)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Ilinca, faina plimbarica ta la capitala! Mai nasol cu plansul Sophiphicai, dar cred ca a uitat instantaneu cand s-a trezit cu tine langa ea . Sa stii ca daca e sa gasesc perechi pe-aici, pe tine te-as pune la un loc cu Bianca, fara sa ma gandesc, asa cum pe Monnvas o vad langa Denisamada.![]() |
Ma simt onorata de asa o alaturare!

Nu-sh daca Monn se simte la fel de onorata... ca io-s bulversata complet si nu stiu deloc de unde sa o apuc...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Simo- Ma adaug si eu corului...chiar m-am gandit la tine
. Dar latura mea "practica" si-a zis ca nu ai voie la calc dupa operatie, asa ca mai bine iti spun asta...dupa
.
Simply- Brava!
Eu votez apasat muntele, ca mi s-au parut case mai frumoase si oameni nitelusi mai calmi(atat cat pot fi spaniolii) in partea aia a orasului. Ca sa nu mai zic ca in drum spre Barceloneta am nimerit prin niste cartiere de credeam ca ne pacalisem de continent.
Am avut si noi aseara o alergie de origine neidentificata, dar azi de dim mai erau doar niste pete in jurul gurii, care sper sa se care repede.
O innebuneste pe tanti ca vrea la dans...Atata a zapacit-o de cap ca azis femeia ca incearca in ian ca eu nu mai am cum din cauza baletului lui Alex.
Eu credeam ca Olga we asta vine. Nu a vrut sa se vada cu mine
. Next time!
Ilinca- Ti-a prins bine la moral calatoria. Vezi ce fata mare ai![]()
Bianca2503 spune:
Simply, prima data felicitari.
A doua oara as alege marea. dare umezeala rau de tot vara.
In alta ordine de ide io zic sa va asezati acolo unde va gasiti cel mai bun loc ca Mimi sa nu faca un secol pana la birou.
pisigri spune:
Hai ca am aparut si noi.
Cu branula cu tot.
Ca am recoltat o gastro- ceva, ca sa vedem si noi cum e. Si desigur ca s-a deshidratat dupa ce a vomat la 10 minute o noapte intreaga aproape.
Acu ea e vesela, eu nervoasa ca ne-am ales iar cu antibiotic, maica-mea e ea lata. eu si tati-de-ilinc ne-am revenit.
Printre supe si mincaruri speciale...felicitari Simply !! Barcelona si mie imi place tare mult, si zic si io ca Bianca, important e sa nu pierdeti 100 de ani la si de la serviciu acasa. Altfel, si mie mi s-a parut ca "la munte" e mai rezidential asa, iar "la mare" e mai "popular" .
Da' cautati chiar in Barcelona, sau in oraselele satelite?
Fug la treaba, ca azi sint bona. Uitasem sa va spun, am ramas si fara bona. Habar nu am cum o scot la capat, saptamina asta e mama in concediu...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Salutare!!!
Am revenit si noi din excursie unde a fost tare fain, dar foarte obositor. O sa revin cu detalii...
Simply felicitari
Eu as alege marea fara sa ezit, dar se pare ca este vorba de gusturi. dar noua ne place si la mare si la munte, asa ca n-o sa facem figuri
Barcelona este pe lista urmatoarelor destinatii de vizitat 
Bebe ce te-ai organizat. Bravo!!!! Multu tare mult si ne auzim la telefon
Multi pupici Arianei sa se faca bine 
Aris tin pumnii sa ai o nastere usoara 
Andiaroro m-am gandit si eu la varianta sa ne vedem, dar ar fi fost imposibil. Noi am alergat in astea 3 zile sa vedem cat mai multe chestii, dintre care o zi am fost la Disney unde a fost mare nebunie
In 2 zile am incercat sa vizitam Parisul, dar l-am vazut tare superficial desi am alergat dintr-un loc in altul. Am zis ca sigur revenim, dar fara copil ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
27+

. Sa stii ca daca e sa gasesc perechi pe-aici, pe tine te-as pune la un loc cu Bianca, fara sa ma gandesc, asa cum pe Monnvas o vad langa Denisamada.