Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 20
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Inca astept poze cu cuscra la...Bucale! |
Noi nu am facut poze.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
De la lapte a fost...am patit-o si eu tot de la lapte uht ..eu ...adica Bogdi si Isabella |
Si noi am avut o data un ECN (episod cacacios neidentificat) si singura cauza pe care am reusit eu sa o gasesc a fost tot un lapte de-asta... UHT...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Novus: ar fi super sa gasesti, un termen cam pana pe 10 decembrie, ca mai face si cateva zile pe drum.
Kea:insanatosire grabnica Keutului, sa nu fie nimic grav 
Luc al meu are un dinte din fata cu zig-zag, dar ne-am obisnuit cu el asa ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Halou tufete.
In sfarsit am reusit sa pun si io coletul ala. Ca abia acum am facut rost de cutie, asa neajutorata sunt
Cuscra, ce poze astepti, cine crezi ca a facut poze?:)))
Simonapro, de miopie te-ai operat? Asta ar fi visu' vietzii mele, da' cine are bishtari?
Urasc ochelarii. Am purtat 10 ani lentile de contact si taaaaare mult imi placeau, si ce bine vedeam cu ele...Erau lentile de folosintza indelungata, o pereche ma tinea si 3-4 ani. Cand am ramas gravida n-am mai putut sa le port si s-au deteriorat. Si nici de de-astea n-am bani:))) Asa ca buni sunt si ochelarii (sau "chiuaua" cum le zice mai nou Phiphi...ma terorizeaza, nu pot sa mi-s scot de pe nas nici 5 minute, mi-i aduce si ma obliga sa-i pun inapoi
).
Ah, asa sunt de melancolica, nu mai spune Phiphi "aputy", spune "albastu"
Ce-mi placea cand zicea "aputy":)))) Aseara insa, in timp ce inventaria:"veide, gaiben, loz, loshu..." a zis "albastu-albastu-aputy"...un fel de "bond...james bond":)) Macar "mov" e inca "bop":)) Tre sa ma apuc sa le notez pana nu le uit!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
KEA
sa se faca bine dintisorul.
Am pus si eu coletul tot azi. Sper sa ajunga pana vineri.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Am pus si eu coletul tot azi. Sper sa ajunga pana vineri. |
A-propos, am si eu masina plina de cadouri, suntem un fel de elfi!
Denisa-Madalina
fericita de
dyana27 spune:

F#259;cui f#259;l#259; s#259; vleau o constatale
La gl#259;dini#355;#259; ieli, cānd am picat,
(Cu toate c#259;-s de-un an īn glupa male)
S#259; mol dac#259; glumesc, pe omoplat!
Ne-a esplicat doamna educatoale
Am#259;nun#355;it, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns s#259; ezigst#259;m sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat!
Elam ochi si ulechi de culios
S#259; aflu cum pe lume am venit,
Si chipes, si iste#355;, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balz#259;, cale-n nopti#355;ic#259;,
Ne-adu#355;e-n pliscu' ei, īmpacheta#355;i,
Cānd scap#259; si m#259;mica de bultic#259;
F#259;cut#259; de la ou#259; si cālna#355;i,
Cum zboal#259; balza asta-n#355;et, agale,
Vleo nou#259; luni, s#259; ias#259; luclu bun
Si cum agiungem īn p#259;tu#355; si-n #355;oale
Pe cosul casei, ca si Mos Cl#259;ciun....
S#259; vezi m#259;i flate, #355;e educatoale (!)
F#259;l#259; misto, chial m-a l#259;sat pelplex,
La vālsta ei, (#355;e #355;ā#355;e, ce pi#355;ioale !)
S#259; nu stie nimica desple secs ???
simplyana_m spune:
Salut!
Anaan,
Aneiul cu picioruse cu tot! Eu zic ca o sa-si revina in timp. Si eu m-am relaxat privitor la picoare X:
- incepe sa se vada ceva ameliorare 
- la varsta lor, toti copii au aceasta tendinta, greu sa-ti dai seama daca e patologic, fiziologic, ori cum i-o mai zice.
- daca chiar e o malabsorbtie de Ca, s-ar vedea si prin alte parti, ca intarzierea danturii, frunte proeminenta, stern si coaste ridicate si ce semne mai are rahitismul, ori astea nu-s niciuna.
- daca chiar nu se corecteaza pana la inceputul adolescentei, cea mai cinstita varianta de corectie ramane operatia.
- exista exercitii fizice care ajuta, gen mers cu mingea intre genunchi, dar le pot face cand sunt un pic mai maricei.
- cea mai importanta in cazul Lucosului: este ereditar, iar taica-sau, pe care il mosteneste, acum le are drepte-lumanare, doar mersul i-a ramas putin rotit, iar bazinul vizibil foarte ingust (cred ca de aici vine problema).
Ilinca, faina plimbarica ta la capitala!
Mai nasol cu plansul Sophiphicai, dar cred ca a uitat instantaneu cand s-a trezit cu tine langa ea
. Sa stii ca daca e sa gasesc perechi pe-aici, pe tine te-as pune la un loc cu Bianca, fara sa ma gandesc, asa cum pe Monnvas o vad langa Denisamada.
Simonapro, eu recunosc ca m-am pierdut in timp si spatiu, ti-am tinut pumnii atunci cand tu te dusesei de fapt sa te programezi pt operatie
, dar cand te-ai si operat efectiv, n-am mai tinut minte ![]()
. Poezie mai am de facut pt tine, Dyana si Denisa, si ma tot sucesc pe loc, muza imi da cu flit, dar nu ma las, o prind io!
Monnvas, asa m-a induiosat injinerul...
![]()

Kea
, bietul Keutz 
!
Chatonel, sper ca de data asta Motanul tau documenteaza excursia de pomina cu ceva poze, sa-i arat si lui Mimiloi ca se poate!
Dyana, bafta de job nou si fain!

Sanatate multa bolnaviorilor, si noi mucim iar, si maine primim vizita unei prietene din Ro (prima vizita aici, si ultima, ca ne mutam ![]()
), care e atinsa de un crocobaur gradinaresc de romania, de la fiica-sa, asa ca poate ne unim cu voi in cuget si-n simtiri de intai decembre
.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
S-a definitivat, a iesit Barcelona invingatoare!

Acu' sa va pove:
V-am zis deja, "bataia" era intre fratii Guillmot, adica intre Gameloft Madrid si Ubisoft Barcelona, Mimi aplicase la ambele joburi cam in acelasi timp, numai ca la Gameloft lucrurile se miscasera mai repede si apucase deja sa intre in proba. Avea cam o sapt de Gameloft cand s-a dus cu demisia, pt ca fusese acceptat la Ubisoft, pe post de lead (adica shefutz) si pe bani un pic mai multi. Moment in care Gameloft a contraofertat, oferta bunisoara, acelasi post de lead, bani un pic si mai multi, nu mai trebuiau mutari, hartogarii, incepusem sa ne gandim sa ramanem
...Dar de a doua zi astia au inceput sa-si negocieze propria oferta, ca bani mai multi peste cateva luni, ca da' unde pleci?, ca e conventie cu Ubi si nici n-au voie sa ia oamnei de la noi, vrajeli. Asta a facut sa ne decidem pt Barcelona, Mimi comunica ferm la Gameloft, afla seful lui francez, iar a doua zi se trezeste cu telefon de la Ubisoft, ca ei au primit tel de la Paris sa nu-l mai angajeze, sa-si explice situatia ca sa vada ce se mai poate face!
Azi a primit vesti de la Ubi, ca ramane cum au stabilit, incepe lucrul de pe 7 la Barcelona!
Acum vine intrebarea mea pt voi: unde sa ne asezam? la munte (google maps: barcelona la floresta) sau la mare (google maps: barcelona el poblenou)? voi cum ati alege?
http://www.lucamic.blogspot.com/
chatonel spune:
bravo simply si mimiloi ![]()

chiar ca misei acestia toti ![]()
nu prea m-as simti in largul meu cu asa colaboratori 

cit despre cartier, eu as opta pentru calm, deci munte.