Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus nu stiui de la ce, laptele era uht, cutie proaspat luata ieri din real si in termen, in fine, a facut kk moale de vreo 4-5 ori, ultima tura pe la 04 dimineata cand am stat vreo jumatate de ora la povesti Concluzia : sunt praf !! |
De la lapte a fost...am patit-o si eu tot de la lapte uht ..eu ...adica Bogdi si Isabella
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
Simona
dar eu aveam stiri de la inimoase
...doar ca nu le-am adus si aici![]()
Cat despre operatii la ochi....eu mi-s ochelarista,mioapa
cu ochelari de peste 30 de ani si zau ca daca maine as vedea perfect fara ei...eu tot i-as purta
.
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!!!
La mine sunt doborati ambii huni ,dar la 15 il trezesc pe Donu' sa treaca la teme.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
simonapro spune:
Fetelor am o rugaminte la voi, m-am implicat in actiunea de Mos la copiii neajutorati din Parohia Glodeaunu-Buzau, iar un baietel de 9 ani, i-a scis mosului ca isi doreste foarte mult un calculator, eu am un monitor in stare buna, dar ne mai trebuie unitatea,ca un mouse si o tastatura o sa le cumpar, daca aveti sau stiti pe cineva ca ar putea dona asa ceva sau laptop mai vechi care nu mai sunt de folos, va stau la dispozitie, sigur s-ar bucura mult.
Mai erau care isi doreau biciclete,copii de 8-9 ani, la fel daca auziti ceva, de biciclete second hand care nu mai sunt de folos.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Simonapro 

si de la mine !!!
Cu calculatorul imi intind antenele si s-ar putea sa fac eu rost, te anunt ce si cum, pana cand trebuie ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Novus
sa treaca oboseala!
Simo
Azi imi propusesem, daca tot a venit mama, sa merg cu Keutu la sport. Pana la urma am ajuns la dr

. A fugit pe canapeaua din sufragerie dintr-un capat in altul, ca de obicei, si tot ca de obicei, intr-o viteza nebuna, pana a dat cu gura de un dulapior pe care tineam telefonul. I s-au impins 2 dinti in interior si are buza umflata

. Stomatologul cica nu se face nimic in astfel de cazuri, trebuie urmarit daca mai cresc dintii respectivi, daca nu a fost afectat nervul, caz in care se innegresc, sau daca nu face puroi la radacina. Cica limba actioneaza ca un aparat dentar si o sa-i mai impinga el singurel cu limba.
Of!
Monnvas spune:
SIMONAPRO
ma bucur ca esti bine.
NOVUS & ANAAN
sa va reveniti din cufureala.
ANCA, daca fundita mea era gratuita, era la superoferta cu "silent party la care nu cadrez cu sonorul" (si care, nu-i asa, chiar nu era o ironie!!). Asa-s superofertele, cu ceva gratuit...
Piticul meu a inceput sa planga ca nu vrea la gradi... Nu inteleg de ce acum... Dupa 3 luni... Azi a inceput sa urle cand a vazut ca ma imbrac. Ne-am smiorcait ensemble un pic, dupa care a luat decizia mareata ca nu mai plange. La gradi s-a uitat la mine: "acum pleci?", i-am zis ca da, a zambit trist, abia se abtinea sa nu planga, si-mi zice: "bine, eu sunt vesel". No, m-a busit pe mine plansul dup-aia...
Noroc ca mi s-a anulat meditatia de azi, ma duc sa-l iau mai devreme, sa-l pup...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Azi m-am trezit cu aceasta melodie ,de la Cargo in cap.Nu-s in butoi dar o fredonez,.... |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Aseara n-am facut silent party, doar ca ne-am organizat pe parcurs, pe telefoane, intrucat nu toate pot intra de la munci pe forum. Nici Biancai nu i-am facut invitatie oficiala cu funda roz, dar nu s-a suparat. |
N-a fost silent deloc, pot sa depuna marturie si vecinii!

Ce-i drept intalnirea nu a fost "pregatita" si am tinut legatura prin sms/telefon... Sper ca toti cei prezenti s-au simtit bine si cei care nu au fost prezenti... nu ne-au luat-o in nume de rau...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea Azi am fost si ne-am luat un brad in ghiveci, ceva cadouri si cam atat. Nici u stiu ce sa-i mai cumpar ca se joaca mai toata ziua cu o parcare supraetajata (cadou de la bb cand a venit de la maternitate si cu masinute. |
Si noi ne-am luat sambata un brad in ghiveci, dar l-am lasat la Tgv, sa mai stea in frig pana i-o veni vremea.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mai sint locuri pentru Moeciu? S-AR PUTEA sa vin cu Ian si cu...tata DACA: -tata e de acord -am legaturi bune Bistrita-Moeciu. |

Kiar, Novus, nu ne dezvalui si noua componenta comitetului de deplasare?

Denisa-Madalina
fericita de