Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Tot eu, mi-am actualizat semnatura cu cateva poze cu ele, puse pe site, si pe care il voi actualiza de cate ori apuc
Altminteri, treburile merg, sunt puse pe fagas, este bine ca serviciul imi permite un program flexibil (aantajul lucratului in familie), in plus de asta, reluandu-mi viata profesionala, ma simt oarecum parca mai stapana pe mine, am si evoluat, invata multe, am fost pe la cursuri in domeniu, am acumulat mult.
Cu programul, fetele sunt la gradi pana dupa masa, in jur de ora 4 le "ridic" si in functie de vremea de afara, mergem direct acasa (cum a fost pe gerurile astea) sau mai dam o tura prin vreun parc, ne mai plimbam, mergem pe la bunici etc.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
sheherezada spune:
oaana noi am stat mereu in tara.Poate doar in visele mele mai plec si eu pe undeva....
monicabo grozave fete ai!Noi suntem singure aproape tot timpul.Sotul meu e in Belgia si locuieste cu noi cateva luni pe an.
O solutie ar fi sa ne mutam si noi acolo,dar pana ce Maia nu va manca orice si oriunde nu vom pleca.
la toate lumea.
Poze
oaana spune:
Flori,scuze,cred ca era vorba despre altcineva.
Monica,da a trecut timpul,parca mai ieri era bebe si curand va merge la scoala.E nascut in octombrie 2005,deci va avea aproape 7 ani .
Mie imi pare tare rau ca nu se mai scrie pe aici,sunt tare atasata de acest site,parca va cunosc de multa multa vreme,si am avut atat de multe lucruri de invatat de la voi.
Ioana 75 intra destul de rar si la piticodrom,oricum e mai activa acolo ca aici la strumfi,eu intru si citesc cand mai am timp,de strumfarie sunt legata mai tare.
oaana spune:
Frumusele tare surorile,o sa incerc sa incarc poze proaspete, baietii mei s-au mai schimbat,pe Iosua l-am tuns scurt pentru ca asa a vrut el si este inalt are 1,28 cm si 21 kg,Aaron are parul putin mai lung,1,18cm,23 de kg,il bate la greutate pe Iosua.
mychydutza spune:
hellou.oaana, ma bucur sa aflu vesti despre voi, si ca sunteti bine.noi tocmai am terminat o bronsita, toata familia si maine ne pregatim de gradinita. sper sa ajungem sa nu fie vremea prea naspa.
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
sheherezada spune:
oaana nici o problema.
mychy si Maia a avut anul asta bronsita (a luat-o de la mine!) si am crezut ca nu se mai termina.Acum e bine.Azi am fost prima data la gradi anul asta.Dupa varsaturile de rigoare totul a fost ok.Aici a fost o zi placuta desi a nins usor.
la toata lumea
Poze
lulu77 spune:
heiiii, ce ma bucur ca este activitate aici.
eu sunt rapida azi, sunt pe fuga, dar recuperez maine, am trecut doar sa va salut si
SOACRA MARE
monicabo spune:
Neata!
Mychhy, sunteti ok acum? Cum e Andrei?
Flori, ma bucur ca Maia este bine acum...offff, sper sa se "destreseze" cu gradinita..
Ooana, m-am bucurat sa te citesc depsre baietii tai Ma bucur ca sunt bine. Cred ca Sandrinutza era mamica de mai statea si in Spania, eu asa retin... Oricum n-a mai scris demult
Ma uitam odata pe lista de pe prima pagina, si sunt multe fete care n-au mai scris de f mult timp, mi se amintesc asa vag, cand era Andreea bebe (anii 2007-2008)
Lulu, spor la treburi, te asteptam maine "mai pe larg"
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
nma spune:
Salutare fete dragi!
Monica tare mi-au placut pozele. Au crescut printesele.
Oana abia astept pozele. Nu imi vine sa cred ca ai taiat buclele .
Eu tot pe fuga si azi. Am tare mult de lucru si chef zero . trebuie sa ma mobilizez cumva.