Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mychy, sanatate multa lui Andrei! Ma bucur ca ii place la gradi

Lulu, bafta cu munca, este bine ca mai ai si ceva suplimentar care sa acopere golul lasat de scaderea salariilor la serviciu Dar cred ca iti este greu... IN leg. cu prpunerea colaboratorilor tai de a lucra cu ei 100%, asa din afara, ar fi o idee buna. Acum vorbeste cu ei, daca au continuitate in proiecte, sa poti avea de lucru, nu sa zica e de lucru luna asta, luna viitoare nu etc... Asa ar fi riscant, insa daca au de lucru normal, ar fi ok. Plus vezi ce salariu ti-ar oferi, comparativ cu astia la care esti acum...
Ca nici sa stai la actualul job pana la nesfarsit, nu prea este o solutie...e clar ca nu mai merge... si cine stie, sa nu inchida visteria... Totusi o scadere de 30% nu-i de colea, este destul de mare, vezi, mai mare decat a lui Boc cu bugetarii (25%)...
Eu zic ca analizezi oferta sub toate aspectele

Florentina, inteleg ca in afara de nemancat, fetita nu mai are nici un fel de problema?? Pai atunci ce se ot vaita doamnele? Si chiar daca ar mai fi ceva probleme, este datoria lor, ca si cadre didactice, alaturi de parinti, cadre medicale etc, sa lupte pentru eliminarea acelor probleme...
Multa sanatate

Nma, ma bucur sa aud vesti despre voi, ma bucur ca cei mici sunt bine!
Si cu copiii astia, extremele nu-s bune deloc... nici prea "obraznici" si zvapaiati nu-i bine sa fie, dar nici prea cuminti Cum o dai, tot nu-i bine
Calea de mijloc e de urmat mereu

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

lulu cred ca in bistrita nu exista educatoare competenta sau nu am dat noi peste ea.Am purtat-o pe la trei gradinite si sincer am cam obosit.Aici parea cel mai ok .
In primele zile educatoarea era atat de entuziasmata incat a trebuit sa o mai temperez.Ca Maia invata atat de repede,ca stie atatea lucruri...i-a si dat o bulina rosie.In a patra zi nu i-a mai putut ignora hiperactivitatea si a reinceput cosmarul!Vorbea urat chiar si cu mine,nu numai cu Maia.
Ce m-a facut sa ma distrez teribil, a fost faptul ca Maia a racit si nu am mai dus-o la gradi ,iar educatoarea avea inspectie de grad.M-a sunat o saptamana zi de zi spunandu-mi ca are nevoie de Maia la inspectie,ca Maia e cea mai isteata si se bazeaza pe ea.Parea ca a uitat ca Maia nu reuseste sa stea pe scaunul ei niciodata.
monicabo Maia este hiperactiva si este destul de obositoare.Din pacate,educatoarele accepta cu greu asemenea copii si incearca sa ne faca sa renuntam de bunavoie.

Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am reusit sa pun poze noi cu Maia.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Flori, este o dulceata Maia, am vizionat pozele
Sunt convinsa ca Maia este f inteligenta si eduactoarea este constineta de acest lucru, doar ca este rautacioasa si s-a obisnuit cu plicul

SOACRA MARE

Mergi la inceput

lulu multumesc,seamana cu tatal ei.Ei doi sunt cei frumosi la noi acasa.
Luca ce mai face este bine?Dar la lucru cum e?
Momentan eu sunt acasa cu Maia.Am renuntat pentru ca nimeni nu a avut atata rabdare cu ea .Nici macar mama.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare
iar am gasit subiectul pe pag 2 .
Flori ai o frumusete de strumfita . e bine ca te poti ocupa tu de ea. Eu sincer muncesc mult si .... imi tot pun in balanta daca merita sau nu. Tind spre nu.
Lulu eu cred ca asi risca in locul tau si asi schimba job-ul. Nu sunt nici eu tare departe de faza asta. Deocamdata merg in paralel dar nu cred ca va mai dura mult. bafta multa!
Miky sper ca ati scapat de raceli. Noi am fost tare norocosi. Nici macar un muc la strumfi. Toate racelile trag la mine. Nu pot sa imi explic de ce nu mai trece (de fapt stiu de ce dar tot e enervant). Acum sunt la faza de paracetamul si multa limonada.
Monica cum se mai inteleg fetele? Tu cum te mai descurci?

Mergi la inceput

Nico multumesc frumos.Si noi am cantarit lucrurile si am ajuns la concluzia ca binele Maiei cantareste mai greu decat bugetul familiei.Dar sunt momente in care imi este atat de dor de o discutie intre adulti...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Eu nu am mai intrat pentru ca am vazut ca nu se mai scrie,dar ma bucur ca vad acum activitate.Sincer eu cu facebook-ul eu nu ma impac absolut deloc.
Flori,voi v-ati intors in tara ?,parca erati in Spania din ce imi aduc eu aminte.Ai o frumusete de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Hai sa mai scriu ceva.Nico si eu muncesc mult si merg la scoala,si sincer ma intreb de multe ori daca se merita atatea sacrificii,mai ales cand ma suns Aaron si ma intreaba plangand cand ajung acasa,de multe ori cam 14 zile pe luna ii vad doar la trezire si la culcare.Insa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi si o avem pe soacra care se ocupa de ei.
Pe Iosua l-am inscris pentru toamna la scoala de muzica si aaron tot acolo doreste sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

oaana, ma bucur ca mai dai pe aici. Mie imi pare rau cand topicul o "ia la vale" . Im pare tare rau... eu de vreo 4 ani si ceva scriu pe aici, si m-am atasat de grup. Bine, cu fetele mai vorbesc pe FB, dar sincera sa fiu, nu sunt asa falimiarizata cu FB-ul.
A, deci Iosua gata, la scoala, cls 1, nu? ca-i nascut in 2005. Chiar scrii si la "Piticodrom sept-oct 2005", esti in grupa de acolo? Ca acolo mai scrie Ioana75, mai arunc o privire din an in paste, pe acolo am mai zarit-o, pe aici, pas! De aia inteb, poate mai stii ceva de ea...

Florentina, f frumoase pozele. Te inteleg cand zici ca ti-e dor un pic de "iesit" in sensul de alte discutii in afara de copil, din cand in cand... asa simteam si eu cand erau fetele mici, si am stat cu ele in CIC (3 ani si jumatate, la 2 copii, dintr-un CIC in altul). Aveam momente cand mai vroiam sa "evadez", altminteri a fost o perioada f frumoasa, si imi pare bine ca am putut sta acasa cu ele

Nico, fetele mele sunt bine, parca am mai zis pe aici, de asta toamna merg amandoua la gradi (gr mijlocie, respectiv mica), deci in clase separate, dar se vad pe holurile gradinitei, isi fac cu mana, se mai imbratiseaza, se mai pupa
Altminteri acasa, observ de curand, ca au mai crescut, ca au inceput sa se joace mai des si mai mult impreuna, inventeaza tot felul de jocuri. Fac multe dracii, le vin tot felul de idei... Le apuca si certatul, vin la mine "Andreea m-a impins", "Ana Maria m-a ciupit" samd... pe urma se impaca, reiau joaca, iar se cearta si tot asa...
Cea mica este un pic mai nazdravana, parca, mai "zgatie", sugubeata, asa, ii vin tot felul de idei, si pe urma se uita cu o fata mirata.. Are idei diverse, care sora-sii nu-i trec prin cap: bagat in cutia cu jucarii (dupa ce desertasera jucariile), normal ca si andreea s-a bagat in alta cutie, altadata s-a bagat intr-un intrand de la o biblioteca, cand era mai mica se catara pe te miri unde, sare in pat, sora-sa dupa ea rapid... Andreea de felul ei e ceva mai potolita, dar se ia dupa Ana Maria imediat.. Oricum ea e mai mare, stie mai multe lucruri, a inceput si ii place f mult sa deseneze diverse lucruri, a invatat literele (ma rog unele din ele, dar stie sa-si scrie numele), le-a invatat "din zbor" ca nu m-am tinut de capul ei sa le invete, ca nu aveam de ce, doar ce m-a mai intrebat, la fel cu cifrele, stie sa le scrie, le mai socoteste pe degete, ii place sa se joace "de-a magazinul", sa cumperi marfa, ii place sa cante, sa danseze
In rest, dincolo de micile lor conflicte, tin una la alta si se iubesc mult

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput