Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Intrebare: ce faci cu copil care nu sta la schimbat pampersul si imbracat? Amalia se distreaza la maxim pe nervii nostri la capitolul asta.

Si eu am aceeasi intrebare. Si pe noi ne-a albit cand ajungem la schimbat. Aseara i-am cantat si a stat potolita, dar nu stiu daca in dupa-amiaza asta mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

5 cazuri de TBC la Iasi la gradinita ( de fat 4 copii si 1 coleg student al educatoarei). Intrebarea mea e: copiii aia nu au primit vaccinul anti tbc la 3 zile de la nastere? La ce le-a folosit? probabil pentru ca e "atat de eficient"nmu se face in tarile dezvoltate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ziua buna

Raluci, ce zici? ajungi la 40? Eyu spuneam ca nu si am nascut la 40+ ( pe Mihnea tot la 37 fix, asa ca tine pe Remus)

ma bucur ca deja ai o stare mai buna

remus inca sta la imbracat si culmea sta cuminte pe masa de infasat, da-l pun in alt loc fuge

azinoapte am avut ceva contractii, de parca nu mai eram asa relaxata, acum sunt ok, sper sa mai treaca macar 2 saptamani sa se faca doctorul bine

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Licu si Sandra a avut o faza din asta cu scutecele, insa i-a trecut. aum insa de cand face la olita nu mai vrea sa-i pun deloc pampers mai ales seara la culcare, cand e musai sa-i pun. insa pana la urma cedeaza, mai ales daca i-l pune tac-su.

ionela nu te mai invinovati, sunt sigura ca mai toate am avut episoade din astea in care am simtit ca ne lasa nervii. suntem si noi oameni la urma urmei, nu e usor de crescut un copil. va fi bine
cat despre vaccin, intr-adevar in multe cazuri se vede ca nu si-a facut treaba, insa daca i-l faci, dauneaza la ceva? daca nu, eu as merge pe varianta pro-vaccin.

RamoC tu ce mai faci? cum mai e la munca? tot asa naspa?

Lumi sper sa n-aveti probleme cu constructorul.

si Sandra e incantata sa-si scoata hainele de prin sertare si sa se imbrace cu ele, sau ma pune pe mine s-o imbrac daca ea nu poate.
si mai nou ii place sa manance ou fiert. daca pana acum cateva saptamani nici nu se uita la ou si daca ii dadeam scuipa si se stergea pe limba acum in fiecare zi imi cere ou fiert, de ma gandesc ca mananca prea des...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele
Ah, ce ni-a placut ca am avut mult de citit

Tare mult imi place sa citesc ce pov despre fratiori
Am ras cand am cititt-o pe Stanucel cum se joaca baiatul cu pitica. Ma bucur ca va priit iesirea in ploaie
Ionela cu siguranta vor mai fi mom de suparare/tensiune, dar sunt sigura ca le vei face fata, si asta pt ca te vad ca pe o fire ff calma ( as vrea sa pot spune acelasi lucru si despre mine, da na, seman cu mama)

Dym ma bucur pt voi
Stephy cu siguranta Stefitza este o fetita desteapta si stie ca mami o iubeste chiar dc se mai enerveaza.

Livia naspa cu laptopul....nu se mai poate repara?????

Many si Gabytza sanatate piticutzilor!
Gabytza, poate ar trebui sa le schimbi porecla copiilor, sa nu le mai spui muciosi, poate asa nu mai au lipici la M

Licucred ca merge bradutul ca globulet.Am tot vazut la stiri despre "rascoala din Mangalica"....ceva sperante de mai bine???
Noi nu am avut niciodata probleme cu imbracatul, nici cu preferinte de haine.....nu stie de asa ceva

Avem insa o PROBLEMA.....de 2 sapt ne chinuim cu kk noaptea.De la 21-22 cand ne bagam in pat , pana pe la 24 (chiar si 1) , face pipi ci kk......dc l-ar face tot o data as scapa rpd, da face in reprize , eu zic ca o face intentionat ca sa aiba motiv de dat jos din pat si stat pe wc la "ranjit fasolea la masa"
In prima sapt a fost si mai rau , ca se trezea noaptea pe la 4-5 si cerea la baie....va dati seama ,lumina/apa la curicel....asa zbura somnul si se punea fata mea la taclale

Eu , de vreo luna am inceput "munca"...(v-am zis eu candva ca am in gand o afacere),de prin martie ne-am deschis un barulet ,face parte din constructia casei, dar cu intrare doar din strada, si pana acum statea sotul si un baiat, am renuntat la baiat pt ca nu aveam profit prea mare si am intrat eu in hora.Fata sta la mama pana pe la ora 17 , 2 zile da , 2 zile o tin cu mine(de la 11 pana pe la 14)....astea 2 zile sunt naspa pt ca ea nu are stare, se plictiseste, si nu stiu ce sa-i mai dau , ce sa-i mai fac sa treaca timpul, pana vine tasu....Deocamdata o pot tine, ca nu avem prea multa lume,si nu este fum....mai ales dimineata cand sta ea e mai mereu gol, da na, trebuie sa-l deschidem ca de acolo speram sa mancam pe viitor.I-am spus lu tati sa spargem peretele sa punem usa cu intrare in sufragerie ca sa pot lasa fata sa stea linistita la jucarii

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa-mi scuzati greselile din mes anterior, da scriu de la munca, de pe un jaf de laptop, mai jaf decat cel din casa.....poate Mosul de anul viitor mi-o aduce si mie un laptop nou

Apropo de imbracat....ma gandeam ca eu nu am probleme cu "preferintele ranjitei" poate si din cauza ca eu iau hainele din sifonier de la etaj si cobor cu ele jos si acolo ne schimbam sa iesim afara

nu v-am zis....daca ati stii ce plange fimea cand ma duc sa o iau de la mama....am ajuns sa o vad si p'asta

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Gabitza,ce m-a amuzat postarea ta,e super tare Eva! Saracul Dragos,deci el sa dea,dar nu are voie cu ale ei....

Stateam azi si ma uitam la ea,si nu aveti idee ce regret mare m-a apucat: ca nu am facut tripleti. Ma gandeam ce frumos ar fi fost sa am trei chestiute de 2 anisori cantatnd si dansand,urland prin casa....deci nu la gemeni,la tripleti ma gandeam eu, nu sunt sanatoasa!

Si ca tot vorbeam de preferintele Alexei la tinute....sa va spun ca ieri am fost la Carrefour si nu a mers fara o palarie rosie de plaja de-a mea??? Nici nu i se mai vedea capul, se uita lumea dupa noi ca dupa urs, dar ce sa fac??? M-a terminat cu "pia,pia".... Asa ca m-am gandit ca e mai importanta fericirea ei,decat parerea lumii....

Plus ca vreo 2 saptamani a stat prin casa cu bluze de vara de-ale mele,care pt ea erau "chita", si in casa sta doar incaltata,de cele mai multe ori cu cizmele de cauciuc. In schimb, clamite nu ma mai lasa sa-i pun,nici sa stau in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

subscriu la cizmele de cauciuc...sunt preferatele Evei....cand nu le vede pe ale ei,se duce si se introduce in ale mele( e mai facil accesul la dulapul meu cu incaltari)..... ne-am cauciucat cu totii....

tot noi,mai noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello !
intru o fuga sa va zic ca pana duminica la metro sunt reduceri de 40% la jocuri ,jucarii ,decoratiuni Craciun . La fel la carti pe elefant.ro

cine a furat timpul????
fuuuuugg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Hello !
intru o fuga sa va zic ca pana duminica la metro sunt reduceri de 40% la jocuri ,jucarii ,decoratiuni Craciun . La fel la carti pe elefant.ro

cine a furat timpul????
fuuuuugg

Grinch-ul timpului

si buna seara

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput