Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Aoleu, mai fetelor, dar tare fandosite fetite mai avem..
Apoi a mea macar urla doar la schimbat de pampers, mai zice ea sa o imbrac cu diverse, dar o ignor de multe ori si nu insista. Doar cu incaltatul in casa, se duce singura si isi ia ghetutele pt afara si le tot pune in picioare, le scoate, scoate snururile si tot asa. Dar in rest...sa zic ca e cat de cat intelegatoare.

Gabitza, nasol cu Eva, chiar nu mi-as dori sa fiu in pielea ta.. Poate ii trec totusi toanele si devine mai intelegatoare cu hainutele ei vs hainutele lui Dragos..

Lumi, mi-o si imaginez pe Alexa cu palaria ta de plaja la cumparaturi

Andre, si Amalia se tot posteaza in fata oglinzii si se admira, si cand ii dau sa manance e in stare sa se duca sa stea in fata ei si sa se admire cum mesteca si e manjita pe la gurita. De fapt, iaurtul seara de multe ori reusesc sa o fac sa il manance in fata oglinzii, ea se admira si eu hap o indop.
ps. am vazut inundatii in Sicilia, nu v-au afectat si pe voi, nu? [pufulete]

Stanucel, sper ca nu te superi cand am zis ca nu vreau sa o mint pe fiimea, e maricica deja si tre sa invete cand ii promit ceva ca ma tin de cuvant, etc. Asta nu inseamna ca nu am apreciat ca mi-ai zis cum faceti voi in aceeasi situatie
Ca si eu spre ex, imi ies repede din minti de multe ori si ma infing in motzu lu fiimea, mai ales cand face vreo traznaie de numa. Bine ar fi sa fiu asa zen ca Ionela si ca restul fetelor. Nu reusesc intotdeauna si atunci..bineinteles ca imi pare rau dupa, ii explic de ce m-am suparat, dar ..de multe ori o vad ca nici nu ma baga in seama. Tot mai sper ca tot ce ii explic eu si acum pare ca nu baga de seama sa ramana inmagazinat in creierasul ei si candva sa imi demonstreze ca nu mi-am batut gura degeaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sa stiti ca Alexa nu e doar cocheta, e si mare gospodina, dovada pe Facebook

Astazi am plesnit-o....ne-am batut,ce mai....Mi-a ars o palma peste fata,am tipat la ea,am certat-o,si mi-a mai dat una...i-am dat si eu peste manuta...s-a repetat faza de vreo 4 ori,ea imi dadea peste fata,eu peste manuta. I-am spus ca nu e frumos,ca ma doare,ca nu mai vb cu ea....a inceput sa planga,era constienta ca face ceva rau....offf,greu a mai fost,dar vad ca iar devine violenta.... Bineinteles ca am luat-o in brate,am alintat-o,i-am spus ca o iubesc,si nu e frumos sa ne comportam asa si mi-a spus ca nu va mai face....(doar ca a uitat repede,peste vreo ora ma lovea peste mana,dar nu am mai reactionat,am ignorat-o).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tind si eu sa cred ca de multe ori copiilor le place sa ne starneasca. cum ziceai Lumi in mesajul de mai sus si Ionela cum face Mihnea cu taica-su. asa si Sandra parca vrea sa ne intarate, se catara undeva si noi ii ziceam ca daca se urca acolo face "buf" si ea se uita la noi lung si se urca acolo si tot repeta "coca buf", "coca buf"... ca sa vada reactia noastra cand ne alarmam ca e posibil sa cada... daca o ignoram mai degraba se potoleste, dar nu inainte de a incerca schema de vreo 10 ori, ca sa ne cicaleasca pana o bagam in seama. nu imi imaginam ca poate fi asa insistenta.
cand vrea ceva ce nu se poate, incercam sa-i distragem atentia cu altceva, insa e in stare sa-si aminteasca de ce vrea si dupa vreo 5 minute...

am invatat-o cum ii cheama pe toti din familie, noi, bunicii, animalele, toti, insa nu reusim s-o invatam sa zica cum o cheama pe ea. si nu-i zicem Ruxandra (prea greu pt. inceput), ci Sandra, insa mai mult de un "Nana" n-am scos de la ea. in schimb pronunta mai degraba "Usi" (Ruxi). insa cand o intrebam "cum te cheama" zice "Coca" , "cati ani ai?" stie "doi".
deci ea e "coca", eu sunt "mona", in rest le pronunta destul de bine numele la toti...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, of... Asa mi-as dori sa fiu mama perfecta, care nu tipa, explica de cate ori e nevoie pana pricepe copilul, are numai vorbe bune ptr toti... Na eu clar nu pot candida la titlul asta, fac cat pot, mai si deraiez, dar vad ca nici voua nu va reuseste asa ca ma linistesc . Ionela, te inteleg, te imbratisez, si iti urez multa putere, uite ca la Teo n-am tipat inca decat odata cand m-a apucat zdravan de parul de la ceafa si tragea... si sper sa nu strig prea curand... Si la Timi mi-a reusit schema sa ma abtin de la o certa (lumea zicea ca o cocolesesc in defavoarea lui Vlad, ca o sa iasa o mare rasfatata) dar cu Vlad nu mi-a iesit si tare regret... La el din pacate am inceput sa mai tip dupa ce s-a nascut Timi si regret amarnic, ma uit acum la Teo si ma gandesc cum am putut? Toti facem greseli... Si intelepciunea vine cu varsta si cu experienta. Si mama mea si prietenii nostrii se mira cata rabdare pot avea cu Teo... Asa-i dar uite ca undeva trebuie sa-mi pierd totusi si eu rabdarea mai ales cu Vlad la teme (trebuie sa recunosc ca ar scoate din minti si cel mai calm dintre calmi) si la culcare cand el si Timi gasesc zeci de motive sa iasa din pat...

Vaccinul antitbc protejeaza doar contra formelor f grave de tuberculoza la copii (gen meningita, tbc diseminata = miliara etc). De tbc pulmonar nu te protejeaza.

Astept sa fug iar la gradi dupa fete. M-am dus la 5 cu ele pregatita de serbare si surpriza, asteptau doamnele la usa, luau copii si pe parinti ii trimiteau acasa.

Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Asa, ca mi-am amintit... Timi merge la anu la scoala, aici se merge de la 6 ani la scoala in clasa 1. Am inscris-o (primesti practic prin posta o scrisoare cu un formular pe care il depui la scoala, ei stiu care copil trebuie sa mearga sa scoala si care nu...) apoi am fost chemati la o evaluare, sa vada daca e apta ptr mers la scoala, a fost totul f in regula, a facut tot ce i s-a zis, nici macar cu limba nu sunt probleme, asa ca din toamna la scoala. Si de-abia asteapta... Am fost cu Vlad la scoala la facut decoratiuni de craciun ptr clasa (bricolaj, basteln cu ii spun nemtii) si ne-am intalnit cu directoarea. Ce memorie poate avea, i-a spus lui Vlad sa le salute pe Timi si pe Teo (asa cu nume frumos, clar...)

Raluci, eu zic sa faci baiat, asa ai sanse la bebe 3 sa iasa totusi fata cu codite ...

Trimit ca iar va mutati in cap nou si ramane mesajul meu pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetelor, ce la fix s-a iscat discutia aici despre calmul mamelor si toate cele, ca pe mine de 2 zile ma macina rau postarea Ralucai de la (fostii) dovlecei, legata de metode de educare a copiilor. Si ca sa nu mai cred ca astea sunt lucruri care se intampla doar in carti, urmariti comentariile pana la cel postat de mycolordreams .

nu am timp de mai mult, dar trimit un big hug colectiv

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetelor, ce la fix s-a iscat discutia aici despre calmul mamelor si toate cele, ca pe mine de 2 zile ma macina rau postarea Ralucai de la (fostii) dovlecei, legata de metode de educare a copiilor. Si ca sa nu mai cred ca astea sunt lucruri care se intampla doar in carti, urmariti comentariile pana la cel postat de mycolordreams .

nu am timp de mai mult, dar trimit un big hug colectiv

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Hm, fara cuvinte!
Mie mi-e crunt de teama si de un ton mai ridicat. stiu ca increderea copilului se cladeste greu si se distruge intr-o secunda. stiu ca greselile parintilor ne raman pe viata in subconstient, si chiar daca la nivel constient le gasim scuze si ii iertam, inconstient ramanem marcati intr-un fel sau altul ( fie repetam greseala, nestiind alt mod de reactionare decat teoretic, pe cand practic am invatat altceva, fie zguduindu-ne increderea si respectul in noi). iar "astia" vorbesc de pedeapsa zilnica, regulata, ca forma de ediucatie....... sarmanii copii, dar sarmanii copii nostri care vor fi colegi cu acei copii si acum si ca adulti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

deschid capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

CAPITOLUL 148

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

monis5 am citit articolul am ramas muta, sa lovesti copilul cu nuia? de ce mai fac copii? nu pot sa inteleg nu pot sa citesc tot articolul, ma infioara

acum mi-am luat copii la pupacit...doamne cat i-am dorit, cat ii iubesc, sunt lumina ochilor mei si ii multumesc lui dumnezeu ca ii am, tine-ma doamne sanatoasa sa pot sa ii educ cum se cuvine, si sa ma bucur de ei...

laurairina13 doamne, dar de ce sa ma supar?? nuuuuuuu, sincer eu o mai pacalesc cu cate ceva, pana resusesc sa ii captez atentia in alta parte, dar asa este nu fac bine, cand va creste nu imi mai merge cu pacaleala

ce credeti ca face fata mea acum? mananca pufuleti de jos cu gurita ca si catelul, a vazut ea afara, si-a pus castronelul de pufuleti pe covor si se intinde pe burta si papa de acolo, este o scumpa

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput