Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui LiviaG
Raluci, si eu pe Meli am nascut-o la 36+, asa ca...daca nu vrei sa vina Cezar(sau Cezara, cine stie), mai repede decat e programat/a, recomand odihna, si relaxare.

multumesc, Remus a venit la 37, adic maine fac 37 si la remus la fel am facut 37 sapt vineri si duminica aveam plod

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui LiviaG
Raluci, si eu pe Meli am nascut-o la 36+, asa ca...daca nu vrei sa vina Cezar(sau Cezara, cine stie), mai repede decat e programat/a, recomand odihna, si relaxare.

multumesc, Remus a venit la 37, adic maine fac 37 si la remus la fel am facut 37 sapt vineri si duminica aveam plod

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

ia sa pun eu frumoasele la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

mai puneti doo bucati la lista de muciosi? De ieri seara Eva e cu tuse fara numar ( am fost la dr, bronsiolita again, aerosoli la greu) iar Dragos e cu mucii pana la brau si de azi un pic de tuse si febra un 38.6 rectal. Gradi nu au bifat,nici maine... vedem luni cum stam.
Dragos a dormit azi noapte 23-1 si apoi povesti+miorlaieli pana pe la 6, cand a adormit...pana la 8. Toata dimi a fost su per miolait, obosit... m-a terminat. Acum se doarme...oare pt cat timp?
Ce au papat la pranz a ajuns pe jos pt ca i-a apucat tusea...asa ca iar traim doar cu lapte....
Se aude Dragos... cred ca o iau razna... am treaba gramada (pe care o rezolvam cat erau ei la gradi dimi,dar asa....)

tot noi,mai noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Raluci, nu cobi atat cu nasterea. Mai lasa bebelul in burtica putin, nu-l stresa sa iasa repede.

Gabitza35, poate micutul nu doarme din cauza ca are nasucul infundat. Daca incerci sa-i scoti mucisorii si apoi sa-i dai cateva picaturi de Colargol sau Vibrocil?

Cele care doresc sa vada, am reusit sa pun si eu poze cu Oana pe contul comun. Sunt puse alandala, dar sper sa va placa.

Acum fug sa vad pozele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Question:
ma chinuie talentul si am facut bradutul asta. Zmau rade de mine, ca ce ii asta?, voi ce ziceti? merge ca globulet, sau ca ornament de craciun de pus pe masa alaturi de o lumanarica ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Magda bine ati revenit cu vesti bune !!!!
Cum a fost Iarina in lipsa voastra ?

Gabitza imi pare rau de puii mici ca iar sunt bolnaviori .Sanatate multa !

Raluci eu sunt precisa ca nasti la 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am revenit de la pedi. mare lucru nu am aflat decat o urma de ro#537;u in gat si doua puncte de puroi pe amigdale. Nu am primit antibiotic, decat daca pana maine nu scade febra, administram cedax (sper ca am zis bine, nu am reteta la mine) si protetics. In rest puf de tantum verde, daca putem sa dam un pic in gat cu albastru de metil si antitermice. Am discutat si despre ceva de imunitate. Ne recomandat un "ceva" (reteta este in masina) ptr.imunitate virala si ceva din plante ptr.imunitatea intregului organism cate 10zile /luna fiecare, dar nu suprapuse timp de 3 luni. Problema mea mare este ca azi nu a mancat nimic, i-a facut tati ceai de rodii si echinaceea si a baut putin, dar atat.
Magda m#259; bucur ca ati venit cu vesti bune
Gabitz pupam mucosi muciosi
Maine nu merg la birou stau cu puiutzul acasa, este ziua institutiei (50 ani de activitate) si avem liber. Sper ca pana luni sa-l pun pe picioare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

off, ce de puiuti bolnaviori, muuulta sanatate la toti puiuti

azi a venit mamaie si iesit afara la plimbare cu adelina, si ma bucur enorm de mult,deoarece acum s-a stricat vremea, burniteaza si nu o mai scot afara azi

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Asa de suparata sunt...mi-am stricat LAPTOPUL...AM VARSAT LAPTE PE EL....acum ma chinui cu un pentium 2...am reusit si l`am enervat si pe tati!off....trebuie sa facem rectificari de buget...cred ca o sa sarm peste vacanta de sarbatori, si o sa achizitionam alt laptop...ca ii este imperios necesar sotului ca sa tina legatura cu serviciul in olanda!

De luni il duc si eu pe Janisz la gradi, ca s`a eliberat un loc la o gradinita aproape de noi....costuri fara mancare-600ron lunar, cu mancare 800

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna seara,

monis la noi la munca se foloseste Revisal, dar habar n-am daca e si pt. salarii.

magda ma bucur ca ai venit cu vesti bune.

licu e dragut bradul, merge alaturi de niste globuri.

Lumi din pacate nu am idee de avocat, n-am avut de-a face cu nici unul pana acum. mai intreaba la subiectul cu "Iasul".

dankutza sunt sigura ca se va rezolva problema cu piciorutele, nu e asa grav, nu?

Pirelia am vazut pozele cu Oana, care e o dulceata. poza preferata e cea cu vitelusul.

multa sanatate mucosilor si lui Vlad

shtephy intr-adevar mare zapaceala cu clasa asta 0.
de fapt se vor face cam acelasi lucruri ca la gradinita, insa nu stiu de ce vor sa-i trimita la scoala. la gradinita era mai bine, aveau si masa si dormeau acolo (la program prelungit), asa la 12 le va da drumul acasa. nu stiu ce fac parintii cu ei la ora 12, ca sunt cam mici sa vina singuri acasa, nu? dar ca la noi la nimeni...
sper sa se mai reglementeze pana vor ajunge fulgusorii nostri la 6 ani.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput