Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 16
carmickey spune:
livia off, imi pare rau ca s-a stricat, dar nu mai fi suparata, vei achizitiona altul, asta este,asa a fost sa fie
laurairina13 bradutul este foarte frumos, mi-a placut,eu l-as folosi ca ornament in brad pe post de globulet
revisal stiu ca este doar pentru inregistrarea documentelor,declaratii,CIM,decizii,acte aditionale etc toate catre ITM
fetelor, am iesit afara cu adelina cu carutul,este o placere sa te plimbi in ploaie, nu este frig, sunt foarte incantata ca nu am stat in casa...am stat afara in seara asta doua ore,a stat dimineata cu mamaie o ora, daca nu doarme nici la noapte ma impusc
carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993
shtephy spune:
Citat: |
fetelor, am iesit afara cu adelina cu carutul,este o placere sa te plimbi in ploaie, nu este frig, sunt foarte incantata ca nu am stat in casa...am stat afara in seara asta doua ore,a stat dimineata cu mamaie o ora, daca nu doarme nici la noapte ma impusc carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993 |
fain ca -i cald .In buc?
In bv e ger ,totul e inghetat bine de tot ,ne congelam in ultimul hal pana la gradi si inapoi .
Paul se joaca cu Adelina?Cum e relatia lor ?
shtephy spune:
Licu bradutul este perfect !
Ramonika nu mi-as putea-o imagina pe Stefi cu cheia de gat la anul . Cum sa mearga ea singura pe strada ,cand nici in casa nu se uita pe unde merge ,cum sa intre singura in bloc ,cum sa manance singura ,cum sa ...
Desigur exista varianta afterschool-ului ,o varianta super de altfel ,dar nu stiu ce preturi or fi.
Din fericire noi avem noroc ca stefi e nascuta dupa 1 sept ,dar altii vor fi cobai saracii .
Livia te inteleg ,eu am stat cateva luni fara laptop si fara net ca sa imi strang banuti de reparatii .E posibil sa se salveze piesele de la laptop ,fugiti repede cu el la doctor ,poate nu e nevoie de altul nou .
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui shtephy Din fericire noi avem noroc ca stefi e nascuta dupa 1 sept ,dar altii vor fi cobai saracii . |
Iarina se inscrie in generatia de proba. Este nascuta in ianuarie si eram super hotarata ca nu va merge la scoala inainte de a implini 7 ani. Noi avem noroc cu mamaia care poate sta cu ea cat timp vom fi la serviciu. Si mai avem noroc ca este nascuta in ianuarie si nu in august.
Sa nu uit, a venit Zana Maseluta pentru cel de-al treilea dintisor.
_
Rares
ionelamaria spune:
seara buna
Am supravietuiot unei zile singura cu piticii( nu e prima, dar e prima cu ei bolnaviori/ neprietenosi)
Evaluare: inca respir deci e ok
Mihnea NU a dormit la amiaza deloc...
S-a trezit la 5 dimineata si a reaormit pe la 7 iar trezirea definitiva a venit la 10( probabil asta e motivul de nu a dormit)
s-a culcat de noapte la 20
Tudor, a facut doar cateva episoade de plans colicios( a fost o zi mai soft, asa..) acum doarme si el, sper sa nu-mi faca surprize mai acusica)
Amandoi sunt mai bine cu nasucurile
eu... mi-am iesit din fire incercand sa-l adorm la pranz pe mihnea si am tipat la el, ba , dupa ce am abandonat sa-l adorm( 1 ora si jumatate s-a foit in pat si a cerut si luna de pe cer) a incercat sa bage ceva in priza, i-am spus intai calma ca nu e voie ca poate sa se arda la mana, am ridicat apoi tonul si, cum nu s-a lasat convins l-am impins in ultima clipa... a cazut in fund si a plans de mama focului.
Eram cu Tudor in brate si il alaptam... dar mi-e asa ciuda ca ma enervez....
pot declara ca pe Mihnea cel intelegator mi l-au furat extraterestrii si mi-au adus o varianta cu un scurt circuit ceva.... ... Sper ca iesirile mele sa nu-mi fi stricat definitiv copilul... ca ma impusc
Despre grupa 0, nu prea mai am eu legatura cu povestea, dar , pe vremuri , cand se luase in discutie, mie personal mi se paruse o idee buna... Materia din clasa I e ciudat structurata in manuale si e bine sa poti sa-ti pregatesti tu copii pentru ce urmeaza, dar sincer, ma tem ca in practica va fi total diferit de teorie. In loc sa se joace cu invatatoarea si sa spuna povesti si sa se formeze un colectiv si... si... parca vad ca vor fi pusi in bancii ca scolarii , li se va preda de la catedra si vor fi ascultati si evaluati.... ca fiti convinse, nu se face si formare cu cadrele didactice, sau, daca se face, se face... si , nu toate vor reusi sa se replieze pe un alt stil, iar alte cadre didactice vor avea nevoie de mai mult timp sa se replieze, altele vor refuza sa faca asta... etc... Va fi o mare varza tipic romaneasca si, pana si micile avantaje vor deveni mici, mici, spre invizibile
carmickey spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
|
se joaca mult, o chinuie, o tine in cap, o ridica de maini si picioare, o invarte, etc iar cand o lasa linistita si se duce la el in camera adelina ii bate la usa si il striga plangand "paaaauuuu" deocamdata nu il zice si pe "L"
iar daca are o jucarie noua, o da la toata lumea numai lui paul NU, aici nu inteleg eu deocamdata ce s-a intamplat intre ei ma gandesc sa nu ii fi stricat paul o jucarie iar ea are teama de el sa nu ii mai strice si alte jucarii...paul rade cand il intreb de ce nu ii da jucariile si lui?? se amuza la maxim
carmickey spune:
ionelamaria eu cred ca ai avut tu o zi mai proasta, si l-ai vazut pe cel mare mai neascultator, si fiind si putin bolnav nu ii intra nimeni in voie, dar nu cred ca ti l-a luat nimeni pe mihnea cel ascultator...hai putere sa treci de etapa asta cu ei bolnaviori, si muuulta sanatate la amandoi
shtephy spune:
Magda deci Iarina la anul e scolarita . E bine ca o are pe bunica aproape si are avantajul de a fi nascuta in ianuarie si nu in august .
Dintisorii au cazut singuri ? Fara ajutor ? I-a crescut vreunul definitiv?
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui shtephy Dintisorii au cazut singuri ? Fara ajutor ? I-a crescut vreunul definitiv? |
Da, dintisorii au cazut singuri, ceilalti erau deja putin iesiti. Prietena ei, care este cu 8 luni mai mare are mai multi dintisori iesiti in spatele celor de lapte care nici macar nu se misca. Stomatologul a spus ca este ok si asa, se vor aranja pe parcurs.
Nici la Iarina nu sunt aliniati dintisorii cei noi dar speram ca se rezolva pe parcurs.
_
Rares
shtephy spune:
Ionela si pe mine m-a scos Iustin in seara asta din sarite si ghici pe cine mi-am varsat nervii .Am tipat la Stefi pentru fleacuri pana a inceput sa planga si sa-mi spuna ca pe ea n-o iubesc .Mi-au dat lacrimile instantaneu . A ajuns sa imi fie tare greu sa imi controlez iesirile .Cand era mama prin zona si ne ajuta era altceva ,parca aveam timp sa-mi aerisesc creierii si aveam mult mai multa rabdare .
Mihnea clar si-a dat programul peste cap astazi si de aici a rezultat situatia asta urata .Sunt sigura ca va ramane acelasi copil intelegator si cooperant .