Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 14
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ieiiii super, ma bucur ca ati venit cu vesti bune acum 2 seri am visat ca am nascut fetitza, ce-ar fi?! hahahaha, oricum tb sa stau cuminte D-ul Doctor este destul de naspa bolnav, internat, pana isi revine ne preia Dr Albu Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu |
o fetitza cu coditze?
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
am auzit pareri f bune de Saga, costa 150 de lei/an Magda Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
am uitat sa zic (ca tot memorie scurta am, inca nu mi-a crescut la loc ) ca tb sa cumpar soft nou ca sa scap de SAGA .
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni. Vad ca am mult de recuperat la cititul din urma. _ Rares |
Felicitari!!! Sa fie tot mai multe vesti bune de astea. Lectura placuta
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Livia cill mamico, pai daca nu intelegem noi atunci cine?!
Lyly da fetitza cu coditze, pai la cate arsuri am avut clar va fi cu par mare, dunga neagra IOC...deci sanse se exista
Lumi nu stiu avocat dar am pe cineva pe care pot intreba, sper sa nu fie nimic grav
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
smaranditza spune:
Si uite-asa o asteptam noi pe Cezara Ioana
asta asa...ca imi place sa bag fitile
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Si uite-asa o asteptam noi pe Cezara Ioana asta asa...ca imi place sa bag fitile Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta |
asa ca sa aprind fitilul, Cezar ar deveni Eva
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu
LiviaG spune:
magda imi pare bine ca ati scapat de unul din medicamente, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun...Doamne ajuta, ca ala urmatorul control sa primiti vesti si mai bune!
Raluci, si eu pe Meli am nascut-o la 36+, asa ca...daca nu vrei sa vina Cezar(sau Cezara, cine stie), mai repede decat e programat/a, recomand odihna, si relaxare.
Lumi sper ca totul e bine acolo...
Merci tuturor pentru intelegere...