Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Pirelia ti-am trimis eu ieri PM cu contul comun ,pe facebook nu stiu nici eu sa ma uit .
many_bani spune:
Multumim mult ca va ganditi la noi. Vlad nu a mers azi la gradi, este cu tati acasa. Febra s-a mai potolit, insa nu prea a vrut sa manance si este cam molesit.
Pupici
many_bani spune:
Monis, noi la salarii (care se calculeaza in compartimentul meu, fin.-contabilitate si nu la HR) avem NCS, cu mai multe pachete, evidenta contabila, gestiune, ALOP(specific instit. publice) si salarizare. Nu a fost ieftin si in pretul initial aveam un nr. de utilizatiri (statii zic ei) dar am extins pana la cate aveam nevoie fara bani ptr. ca am semnat si contract de service cu ei. Programul in sine este ok, la inceput ni s-a parut greoi dar apoi ne-am descurcat bine, da tot felul de rapoarte, export in excel, declaratii si multe altele facute la cererea noastra. Cand l-am cumparat existau tot felul de sporuri si aces program le lucra tare frumos, acum daca nu mai avem nimic spor se lucreaza super usor, adica dupa validarea pontajelor se pot lista statele
LiviaG spune:
Monis, multzam fain de intrebare...am prins asta noapte somn destul de bine, de pe la , pana la 4... cu doua reprzie de supt, dar am pus-o in pat langa mine, si am dormit amandoua, ea cu tzitzi in gura...eu oricum as fi dormit n-a contat, la cat am fost de obosita...
smara, in general, cand o pun pe pitica la somn, o pun pe burtica, si asa isi mai elimina din gaze, insa cand o apuca pandaliile, si anume urlatul...greu o opresc...i-am dat eu o singura data colief, insa acum incerc sa ma abtin si sa nuii dau, ca nu am chef sa o obisnuiesc cu medicamentele....na...ce sa fac...asta e...am rabdare, sa mai creasca si ea, ca si cu Janisz am tras destule cat a fost bebelas, asa ca...nu imi fac iluzii ca ea va fi mai cuminte, in schimb ma bucur ca mananca bine...si am luat in considerare un sfat pe care il dadea, daca nu ma insel dymomo, ionelei, si anume, am inceut sa beau ceai anticolici si de chimen, si de fenicul, si de anason, si vad ca nu a mai avut asa crampe ca de obicei. Va pup, ca se frichineste Janisz in pat(doarme de vreo ora), iar tati nu e acasa...merg sa ma pun langa el...poate doarme inca jumate de ora, macar.
Pupam Vladutul de Many Bany, sa se insanatoseasca repede!
LiviaG spune:
mi-am recitit mesajul...am o exprimare deplorabila...de parca nu mai stiu sa vorbesc...scuzati-ma, pun asta pe seama oboselii si a grabei...sper sa imi revin
monis5 spune:
Many merci! eu am nevoie de ceva sa stie sa faca multe, sa fie f bun si desigur cat mai ieftin. Studiez...
Lumi eu nu stiu... Sper ca n-ati patit nimic si aveti nevoie doar pt treburi administrative
chiar asa ca mi-a amintit Livia, stie cineva ce fac Dymo & Danut?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni.
Vad ca am mult de recuperat la cititul din urma.
_
Rares
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Many merci! eu am nevoie de ceva sa stie sa faca multe, sa fie f bun si desigur cat mai ieftin. Studiez... Lumi eu nu stiu... Sper ca n-ati patit nimic si aveti nevoie doar pt treburi administrative chiar asa ca mi-a amintit Livia, stie cineva ce fac Dymo & Danut? Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
am auzit pareri f bune de Saga, costa 150 de lei/an
Magda
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni. Vad ca am mult de recuperat la cititul din urma. _ Rares |
ieiiii super, ma bucur ca ati venit cu vesti bune
acum 2 seri am visat ca am nascut fetitza, ce-ar fi?! hahahaha, oricum tb sa stau cuminte D-ul Doctor este destul de naspa bolnav, internat, pana isi revine ne preia Dr Albu
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu