Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neataaa

Felicitari Dana pentru nasterea usoara si spor la recuperari! Tu cum esti cu glicemia sau inca nu stii? Asteptam sa ne povestesti de acasa

Lylyana iarta-ma, am uitat, stiam ca tu esti cu Charisma, imi placea tare de tot, dar scump nene, scump . Pupam cu drag si ma bucur ca merge bine Alex!

Licu imi pare rau ca tot scumpe iti par... dar totusi fata de piata sunt preturi mai mult decat comestibile

Dankutza Cezara e o dulce!

Many imi pare rau de starea lui Vladut, sper sa treaca repede!

Livia ce faci, ai prins ceva somn pana la urma?

Monica 2 ani de zile am incercat sa vand o perna de aia de vrei tu (am avut 2 si una e la Ionela) si saptamana asta am cedat nervos si am facut-o cadou... Imi pare rau ca nu am intrebat aici si nici tu nu ai zis mai devreme... asta e. Dar gasesti la mana a doua si pe bazar.desprecopii.com si pe okazii .

Shtephy Doamne ce aberatie cu ospenul, mama lor . Bafta sa scapati de scarlatina!

gata, fuga la munci

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Am vb cu Dana, este bine, bebe era cu ea, este sugacios si a prins repede miscarea cu suptul, ii mai dau supliment dupa ce suge din cauza problemelor cu glicemia, nu stie daca le vor da drumul maine sau poimaine, dar important este ca sunt bine si ne pupa pe toate.

Dankutza Cezara s-a facut o dulceatza

Stephy am vazut si eu ceva la stiri legat de grupe, varste&co, astia nu stiu cum sa incurce mai tare treburile , naspa cu scarlatina, am avut-o si eu dar atunci parca am facut muuuuult moldamin

Many imi pare rau de febra, zic sa mergeti la doctor, cel mai bine

EDIT acum am vazut ca a scris si Dana

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 36+cu

Mergi la inceput

Monica eu am perna normala cu vatelina in ea, luata de la prima sarcina, folosita 0, sau mint a folosit-o Remus de vreo maxim 2 ori, dar acum la burta doi am dormit cu ea cred ca de la 4 luni, asa ca o recomand, ce-a cu bile am incercat-o la cineva si mi s-a parut tare incomoda. Deci am dar nu dau deocamdata, poate poate il conving pe tati si de bb3

Monis multumim de pontul cu slingurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

dana, tare ma bcuur ca sunteti bine. Lucas mancaciosul.

raluci, inseamna ca ai perna ca a mea. Si mai e intreaga? Nu s-a adunat toata vatelina la capete, si exact unde ai nevoie sa iti sprijini corpul sa ramana goala?
Hm...inseamna ca dormi tare finutz.

many, tare rau imi pare de Vlad! Of, la gradinitele astea chiar ca e o colcaiala de virusi.
Mersi de pontul cu polistirenul. NU am stiut. Perna zace deocamdata intr-un dulap; planuri de bebe 3 nu am inca.

Andre, ce mai face principessa? E mai bine? Dar mama ei?

miany
, de voi nu mai stim nimic. Ia sa vedem aici - Clujul la raport!

dankutza, ce a crescut Pinky! Mi se pare mie ca e inalta, sau pozele sunt facute de jos? Oricum, arata supeeer!

monis, daca tot vii matale la bulgari, iti poti lua de aici cuptor din ala, ca e mai ieftin; logic - fara taxe de drum si alte alea...

Livia, pisicutza mea si-a facut de vreo saptamana un obicei in a se trezi la 5.30-6 dimineata. O schimb, fac "bicicleta" cu ea (bicicleta cu motor ca asa iasa toate gazele), mananca, chiuie si pe la 7 adoarme din nou. Numai bine, ca ii pot da in timpul asta micul dejun lui Timi.
Ai incercat sa ii indoi putin piciorusele spre burtica? Nu are gaze care o deranjeaza? zic si eu...

Gata, am fugit la treburi, ca e vraiste casa. Si azi cica sunt iar la odihna si tratament (doar cu pisicutza )

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Retete pt mic dejun (doar inlocuiti Danone cu altceva mai sanatos)
Copiati linkul in browser. Este un documnet pdf. Am vrut sa-l trimit pe adresa comuna, dar m-am gandit si la cele care citesc din urma si nu stiu parola.

http://dimineata.gustos.ro/carte-cu-retete/utilizator-2dbe22943a75aed5e59a0ce71be8d06d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lyly ma bucur ca se simte mai bine Alexut .

Dana astept sa te citesc de acasa ,sa te recuperezi repede !

Raluci deci tu stii precis cum e cu scarlatina .Moldamin cred ca se face daca e ASLO marit dupa tratamentul cu peniciline.
Legea cu grupa pregatitoare /clasa zero la scoala e o alta idiotenie a reformei invatamantului . Cica imita modelul european ....de parca ne-am compara cu ei

Monis sper sa ne ocoleasca boala asta for ever.

Smara sa ai o zi faina la odihna si tratament .

Uitasem se va multumesc ca ne-ati vizionat si laudat pozele .

Ah ... Stefaniei nu i-a cazut inca dintisorul si i-a iesit cel definitiv pe unde a gasit loc ,adica pe interiorul gingiei .Oare o fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

many multa sanatate puiutului tau

nu am dormit deloc cu adelina, si-a facut un obicei de a se trezi la ora 03.00 si se joaca, vorbeste,canta dupa care vede ca nu este bagata in seama si incepe sa planga...nu imi pot explica acest comportament al ei, nu o doare nimic, nu ii este foame, nu stiu cum sa o dezvat de joaca asta noaptea
sunt chiauna, eu cand citesc aici ca sunt mamici care nu dorm noaptea cu copii, iar dimineata pleaca la servici, nu stiu cum puteti rezista,cred ca este fff greu

am fugit la adelina, a scos sculele lui taica-sau din debara...

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dankutza, voi cat mai mergeti la kinetobebe? ca cezara a recuperat ft bine, sau ii place asa mult si o duci mai mult din obisnuinta?
Many, tin pumnii sa treaca febra lui Vlad.
off off..cand va citesc cat e de greu cu bolile luate de la gradi asa imi vine sa aman la infinit si eu dusul asta la gradinita..

La un moment dat m-am gandit sa nu ma mai duc, ca puradelul merge de cateva luni bune si merge foarte bine. Insa e o problema, pe care am descoperit-o de curand si nu are nimic de a face cu hipotonia din trecut. Are platfus! Si nu din ala fiziologic, adica cel pe acre il are orice copil pana la 3-4 ani.
A testat-o si mi-a aratat. Va spun si voua ca poate vreti sa faceti si voi acasa cu copilasii vostrii. I-a dat talpiciile cu mult ulei si apoi a pus-o cu piciorusele pe o hartie rosie, pe o suprafata plana. S-a vazut ca nu are scobitura piciorului. Oricum, vazusem si eu de ceva vreme ca are platfus. Se simte si la mana si plus ca merge pe marginea interna a piciorului. Ba mai mult, ultimul degetel, este bagat mai sub talpic, adica calca pe el, pe unghiuta (nu stiu cum sa explic).
Ideea e ca mai avem de lucru. Mi-a zis ca daca nu veneam la ei cu hipotonia, sigur ajungeam cu platfusul pe la 3-4 ani. Asa ca o sa mai mergem, dar nu-mi pare rau. Are articulatiile foarte flexibile si sunt uimita uneori in ce pozitii poate sta sau face.

Si maica-mea nu a mai vrut sa-l duc pe Zbuciumix la gradi, ca a luat antibiotic de 2 ori intr-o luna, asa de varza a racit. Tuse, muci, stranut, febra, cacliceala. A luat de toate. O bunica i-a spus mamei ca daca nu-l mai aduce anul acesta la gradi, nu-i nimic, raceste la anul, dar tot nu scapa. Adevarul e ca in comunitate asa e! Stiu si eu de la mine. Uneori si eu ma imbolnavesc de la ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

raluci, inseamna ca ai perna ca a mea. Si mai e intreaga? Nu s-a adunat toata vatelina la capete, si exact unde ai nevoie sa iti sprijini corpul sa ramana goala?
Hm...inseamna ca dormi tare finutz.

s-a strans doar intr-un loc, dar dupa ce o scot de la masina de spalat se aseaza super bine

pe FB gasiti o poza cu bebe Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, am baut si cafeaua si pentru moment s-a dus si ultima farama de somn

Monis, noi folosim Ciel salarii. Se foloseste softul inca de dinaintea plecarii mele in CCC.

Many, sanatate lui Vladut si sa scape repede de probleme, dar daca se acutizeaza fuguta cu el la doctor - zic eu.

Dankuta - multumesc pentru explicatia cu testarea picioruselor pentru platfus. In mod sigur o voi teste si eu pe Oana.

Raluci - din pacate nu stiu pe ce cont de FB sa caut. Poate cineva sa-mi trimita PM in care sa-mi spuna si de contul comnun?

Ce frumos ca ati putut duce tort la gradinita. La noi sunt atat de restrictivi incat mi-a taiat pofta de a o mai serbatori pe Onuca si la cresa.

Ne vai citim

Mergi la inceput