Aspirante optimiste(736)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
fetele
eu ma retrag
sunt si asa destul de sictirita
va pup, ne citim maine
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Stiu ca uneori nu se da anticoagulant la stimulare...asta vreau sa inteleg, daca e OK asa...de ce sa se dea doar la fertilizare cand problema e data de tratamentul de stimulare??
Am incercat sa sintetizez ca sa lamurim:
Stimularea ovariana reprezinta procedeul prin care se asigura dezvoltarea concomitenta a unui numar cat mai mare de foliculi in ovare, care sa produca un numar mai mare de ovule spre a fi fecundate.
Inseminarea artificiala consta in procedura prin care se plaseaza spermatozoizii in interiorul tractului genital feminin prin metode speciale. In functie de locul unde se plaseaza spermatozoizii aceasta este: inseminare intravaginala, inseminare intracervicala, inseminare intrauterina si inseminare intratubara.
Fertilizare in vitro - dupa stimularea hormonala a ovarelor, ovocitele (ovocitul este celula germinativa feminina) sunt extrase si se pun in contact cu spermatozoizii sotului intr-un recipient. Spermatozoizii vor fecunda ovocitele si astfel se vor obtine embrioni care vor fi introdusi in uterul viitoarei mame, unde acestia vor continua sa se dezvolte, rezultand sarcina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Ca_Mila spune:
Buna fetele,
dau buzna peste voi, iertare ca nu am mai scris nimic de luni de zile, dar nu aveam ce, dar v-am urmarit zilnic. acum am nevoie de niste sfaturi de la voi. Azi Z31 din 31 am 2 teste, unul mai ieftin si unul sure check, cu a 2 -a liniuta mai pala, daca aveti rabdare sa intrati pe picasa am pus o poza Ca_mila, va rog, este primul meu test cu 2 liniute, dupa 2 ani si ceva de dezamagiri.
MeAlex spune:
Ca_mila, sunt pozitive! Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Sunt sigura ca sunt pozitive.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
mirunita1983 spune:
buna fetelor
insfirsit reusesc si eu sa va citesc sa nu ma dati disparuta da am avut tare multe
offf ma fetelor imi pare tare rau ca nu a reusit stimularile si inseminarile luna asta
abia asteptam sa intru si sa vad felicitarile in titlu,dar lasa ca luna decembrie batem recordul la gravidute
ma inscriu si eu pt decembrie asta in cazul in care prind una bucata barbat acasa
ma duc sa citesc....ati fost harnicute
mirunita1983 spune:
Camila felicitariiiiiiiiiii
bb sanatos si la termen
as vrea sa arate si testul meu asa....
Kimmy spune:
Camila,da-mi voie sa te felicit,testele tale sunt foarte pozitive .Iti doresc sarcina usoara,la termen,si un bebe sanatos!
Sa ne spui si noua daca ai facut ceva diferit in ultima perioada.
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Ca_Mila spune:
Alex multumesc, mie nu-mi vine sa cred.
Si mi-e frica de nu mai pot.
imi vin in cap tot felul de idei si de ganduri. eu de doua luni am inceput sa iau aspenter. M agandesc ca m-a ajutat. Acum ce sa fac oare sa mai iau in continuare, eu l-am luat asa dupa capul meu, si dupa scrierile voastre.
Ca_Mila spune:
Fetele va multumesc din suflet.
Acum maxim o ora le-am facut
nu am vb cu nimeni, nici macar sotul, mi- e frica sa deschid gura.
oricum abia astept sa ajunga acasa.
MeAlex spune:
Ca_mila, vezi si testele puse de Stefulici si Ylari, vezi ca nici la ele nu a fost la fel de pronuntata a 2-a liniuta.
Felicitari din nou!
pentru