Aspirante optimiste(736)
Raspunsuri - Pagina 8
MeAlex spune:
Clexane-ul ajuta la fixarea sarcinii, si exista paciente care chiar daca nu au trombofilie (sau poate au si se declanseaza doar in sarcina) li se administreaza anticoagulant (Clexane, Innohep, Fragmin, Fraxiparine) de la ovulatie sau in alte cazuri de la confirmarea sarcinii pentru a permite fixarea sau pentru obtine o fixare mai buna a embrionului. Se administreaza in perioada stimularii in cazului fertilizarii in vitro pentru ca medicamentele folosite pentru stimulare fac ca sangele sa se coaguleze mai repede si sa apara cheaguri.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
fetelor
n-am gasit clexane
cica se gaseste doar pe baza de comanda
am cumparat fraxiparine (2 farmaciste, dintre care una prietena cu noi) au zis ca e accelasi lucru, identic.
ma duc maine la dr, sa vad daca imi da cu el in cap
voi ce stiti de clexane.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Moni acum mi-am dat seama si eu ca ai scris embrio transfer ce treaba are cu inseminarea, ai gresit tu cand ai scris sau a inteles gresit doctorita? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
nu, asa a zis dr.
deci nu exista embrio-transfer a? la inseminare
o sa vb maine cu ea....
offfffffffff
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Nu,la inseminare nu exista embrio-transfer, se injecteaza sperma si atat. Clexane-ul nu e acelasi lucru cu Fraxiparine, sunt ambele anticoagulante, dar nu e acelasi lucru.
Se prefera Clexane pentru ca e cel mai studiat anticoagulant in cazul gravidelor. Clexane se gaseste la Dona, Sensiblu. Poti merge la o farmacie de la aceste lanturi si ele verifica in ce farmacie este disponibil anticoagulantul.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
Monique77 spune:
hai ca va dati seama ca ma iau spumele nu?
sa vezi ca am cumparat degeaba
a zis ea ceva de punctie
eu nu intelegeam nimic insa..am zis sa tac ca o sti ea mai bine
super
bani aruncati pe geam
o sa ma duc maine acolo iar si lamuresc
m-am saturat de drumuri
marti la cfr, azi la fundeni, maine iar
mi s-a luat deja
prea mult intr-o saptamana.....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Nu,la inseminare nu exista embrio-transfer, se injecteaza sperma si atat. Clexane-ul nu e acelasi lucru cu Fraxiparine, sunt ambele anticoagulante, dar nu e acelasi lucru. Se prefera Clexane pentru ca e cel mai studiat anticoagulant in cazul gravidelor. Clexane se gaseste la Dona, Sensiblu. Poti merge la o farmacie de la aceste lanturi si ele verifica in ce farmacie este disponibil anticoagulantul. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
misto.....
Mihaelafalt spune:
Of Moni imi pare rau, ai cheltuit niste bani degeaba dar vezi poate ii explici la prietena ta si ti-l poate vinde ea sa iti scoti banii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Pai nu ziceam eu sa intrebati dr. in general, sa insistati?
Punctia se face pe ovar sa recolteze ovulele...la asta se referea ea. Posibil sa dea oricum tratament cu anticoagulant pentru ca faci stimulare. Cu asta vreau sa ma lamuresc eu: da la toate fetele ce fac stimulare anticoagulant? Sau doar celor care fac fertilizare pentru ca e o procedura scumpa si merita sa iei toate masurile de precautie?
pentru
Simo_82 spune:
Mie nu mi-a dat niciodata anticoagulant cand am facut stimulare.
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Pai nu ziceam eu sa intrebati dr. in general, sa insistati? Punctia se face pe ovar sa recolteze ovulele...la asta se referea ea. Posibil sa dea oricum tratament cu anticoagulant pentru ca faci stimulare. Cu asta vreau sa ma lamuresc eu: da la toate fetele ce fac stimulare anticoagulant? Sau doar celor care fac fertilizare pentru ca e o procedura scumpa si merita sa iei toate masurile de precautie? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
da
ideea e ca a fost o aglomeratie ingrozitoare
de cand merg eu acolo e cel mai aglomerat
plus ca eram in intarziere, chiuleam si de la munca
si am stat 2 ore acolo
cand in final m-a luat, nu stiam cum sa fug mai repede la munca inapoi
nu intelegeam ce vrea....dar am zis sa n u fiu penibila
oricum sunt batuta-n cap...in fine...